Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Hitman contracts

olge

Active Member
siis tänne uusimmasta hitmanista joka on tietojen mukaan tulossa huhtikuussa

hitmancontracts.com:D :cool:
 
Toivottavasti pelissä olisi jokin nukutusnuoliase tms. Hitman 2:ssa meinasi palaa hermot kloroformin kanssa, joka oli ainoa ei-tappava ase, jolla vartijat sai maahan. :mad:
 
meat hook vaikutti aika karulta vehkeeltä:D
Kyllä kloroformin vois jättää kokonaan pois.
Kyllä joku heitto ase olisi kiva...:rolleyes:
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Snes
Toivottavasti on ainakin pidempi kuin Silent Assasin.

Toivottavasti en puhu puuta heinää, mutta muistaisin kuulleeni, että pelissä olisi 12 edellisosaa suurempaa tehtävää? Jos näin on, niin Contractsissa on n. 8 tehtävää vähemmän kuin Hitman 2:ssa.

Muuten, itsellä meni lähes kaksi kuukautta mennä kakkonen läpi, sillä en kuullunut niihin psykopaattiräiskijöihin. - Nm. 8 SA-merkkiä
 
Tähän asti ollut samanlainen kuin aikaisemmatkin, hyvässä ja pahassa. Kyllä tätä pelailee mutta eipä tästä mitään kummempia kicksejä enää irtoa. Tosin lihakoukulla teurastuksessa on munaa.
:cool:
 
Mun mielestä peli on loistava. Grafiikka on hyvää ja musa todella tunnelmallista. Samanlaista ku freedom fightersissa (sama musantekijä) Mä en ainakaa keksi mitään huonoa, muuta ku mun moraalinen arvostelukyky laskee. Jos tykkää vanhasta hitmanista niin uskoisin et tykkää tästäki.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Seifer
Grafiikka on hyvää ja musa todella tunnelmallista. Samanlaista ku freedom fightersissa (sama musantekijä).

Itse asiassa koko peli on saman tekijän kuin Freedom Fightersissa.

Lainatun viestin kirjoitti alkujaan frozen9999
aika monta samaa tehtavaa taitaa olla mukana mitka oli hitman 1

Tuohan on periaatteessa hyvä asia, sillä mm. Hitman 1:n ravintolatehtävät ovat koko sarjan parhaat palat ikinä ja tietääkseni pari niistä on uusina versioina. Tekijöiden mukaan tehtävien pieni määrä korjaantuu niiden uudelleenpeluuarvon ja suuremman laajuden takia.
 
Demoa kun PC:llä rämpyttelin, niin aika samalta iskumieheltä edelleen vaikutti. Grafiikka pitkälti samaa, ohjaus, näkymä jne., mutta muutoksia havaitsin aseiden käyttäytymisessä (rekyyli?). Esimerkiksi 45. supressed ei ole mikään 700 laukausta / min hernepyssy vaan kunnon tykki. Tsup tsup ;)

Demon kenttä (koko pelin 3.) vaikutti aika tylsältä. Todella laaja, samaa luokkaa Hitman 1:n viidakkomappien kanssa.

Tiukka tilanne matsissa, tsek tsek-->
 
Nyt olen pelannut Hitman: Contractsin PC-version 100%:sti läpi ja kuuleman mukaan PC- ja PS2-versiot ovat kuta kuinkin samanlaiset.

Omasta mielestäni Hitman Contracts on hyvä, mutta vain hyvä peli. Itseäni rassasivat suuresti suurimmat viat, joita ei ole korjattu sitten ensimmäisen Hitmanin jälkeen.

Peli on hyvin lyhyt. Contracts sisältää vain 12 tehtävää (Hitman 2:ssa n. 20), joista viitisen on kierrätyksiä ykkösosasta ja kauhukseni yhtä kenttää kierrätetään vieläpä kahdesti pelissä. Kun pari tehtävää menee Silent Assassin-merkillä jopa ensimmäisellä kerralla n. vartissa, on pakko kysyä suoraan, onko pelissä rahalle vastinetta. Pisimpään SA-sähläykseeni meni 50 minuuttia. Pikaisella matematiikalla pelin ensimmäiseen SA-tyyliseen läpikävelyyn menee siis n. 5-7 tuntia. Itse menin pelin 100%:sti (siis kaikista tehtävistä Silent Assassin-merkit ja kaikki aseet kerättyinä) läpi alle kuudessa päivässä.

Mutta usein lyhyet pelit (MGS, MGS2) voivat olla erinomaisiakin. Contracts ei sitä ole. TJotkin tehtävät toki jäävät mieleen ikimuistoisina mm. hyvän kenttäsuunnittelun takia. Mutta kun sotilaiden tekoäly on erittäin huonoa ja usein kaikkein idioottimaisimmatkin murhaamisstrategiat ja SA-merkit tulevat vihollisten huonon tekoälyn takia, vie se pelistä leijonanosan nautintoa.
Esimerkkinä voisin mainita kiinalaiseen ravintolaan sijoittuvan tehtävän, jossa pitää tappaa 7 pääkihoa samasta klaanista. Lopulta kieron autopommin saattelemana vain 2 on jäljellä ja aivosolut täytyy pistää hommiin heidän hiljaisen tappamisensa onnistumiseksi. Kaksi viimeistä kohdetta istuvat pyöreässä, ovettomassa huoneessa, jossa on vieläpä vartijat ovella. Ratkaisu; sniperin kanssa kymmenisen metrin päähän oven suusta vartijoiden eteen, kaksi laukausta ja jessus, Silent Assassin ja bonusaseet kilahtivat tilille. Niinpä ratkaisut ovat välillä järkyttävän epäloogisia ja epäuskottavia.
Eipä silti, jos kaikki soltut ja kohteet olisivat Mensan jäseniä, ei pelin pelaaminen olisi hauskaa.

Lievän pettymyksen kuorruttaa uupuva juoni. IO Interactiven pojille on selvästi tullut kiire, jonka huomaa idioottimaisessa koomatarinassa (jossa ei ole päätä eikä häntää, saati loppuratkaisua), kenttien vähyydessä ja niiden kierrättämisessä sekä huonossa käyttöliittymässä. Pelillisiä uudistuksia ei ole.

Arvosana pelinä: 8-
Odotusten jälkeen: 7+
 
Parhaat tehtävät ovat Meat kings party ja traditions of the trade.

Kannattaa käydä vilkaisemassa niitä traditions of the traden murhapaikkojen kylpyhuoneita:D :D
 
Ylös Bottom