Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Hogwarts Legacy

DestiZ

Well-Known Member
jjtyktktyk.png

Nimi: Hogwarts legacy
Kehittäjä: Avalanche Software, Portkey Games
Julkaisija: Warner Bros. Interactive Entertainment
Alustat: PS5, Xbox series X, PC, PS4, Xbox one
Lajityyppi: RPG
Julkaisu: 2021
Kotisivut: https://hogwartslegacy.warnerbrosgames.com/

Kuvaus:

Hogwarts Legacy is an immersive, open-world action RPG set in the world first introduced in the Harry Potter books. Now you can take control of the action and be at the center of your own adventure in the wizarding world. Embark on a journey through familiar and new locations as you explore and discover fantastic beasts, customize your character and craft potions, master spell casting, upgrade talents, and become the wizard you want to be.

Experience Hogwarts in the 1800s. Your character is a student who holds the key to an ancient secret that threatens to tear the wizarding world apart. You have received a late acceptance to the Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry and soon discover that you are no ordinary student: you possess an unusual ability to perceive and master Ancient Magic. Only you can decide if you will protect this secret for the good of all, or yield to the temptation of more sinister magic.

Discover the feeling of living at Hogwarts as you make allies, battle Dark wizards, and ultimately decide the fate of the wizarding world. Your legacy is what you make of it.

Virallinen traileri

 
Viimeksi muokattu:
Peli näyttäisi ilmestyvän myös Xbox Onelle ja PS4:lle.

 
Seurantaanhan tämä menee ehdottomasti vaikka allekirjoittaneella isoin Harry Potter-buumi on jo mennytkin vuosia sitten ohitse. :D Mutta kyllä silti aina kiinnostaa tuo maailma ja sen salaisuudet. Näen jo sieluni silmin kuinka siistiä on hiiviskellä yöaikaan Tylypahkan käytävillä mysteereitä tutkien ainoastaan haamut, liikkuvat taulut ja käytävien lyhtyjen lepattava tuli seurana.
 
Saattavat muuten mainostaa peliä, että tapaa Harry Potter, sillä Harry Potterin isoisoisä, nimeltään Henry Potter, mutta kutsumanimeltään Harry Potter, oli vuosisadan vaihteessa Hogwartsissa;)
 
Vähän käy pelintekijöitä kyllä sääliksi. Peli näyttää hyvältä, mutta Potter-kirjailija-Rowling tekee kaikkensa pilatakseen oman maineensa, joka saa varmasti monet jättämään tämän pelinkin väliin.
 
Tämä peli vaikuttaa unelmien toteutumiselta, muista edes kuinka kauan olen odottanut Potter peliä missä pääsen itse luomaan tarinani, seikkailemaan upeissa grafiikoissa tylypahkassa ja sen ympäristöissä. Toivottavasti eivät ryssi tätä, helposti top 10 odotetuimmat pelit pamahti heti. Aina kun niitä elokuviakin katselee niin tulee vaan olo että haluan päästä tuohon maailmaan seikkailemaan.
 
Helposti yksi odotetuimmista peleistä. Sinänsä Harry Potter on kokenut vähän inflaatiota, mutta tuossa maailmassa on niin paljon mistä ammentaa.
 
Innostuin Harry Potterista vasta pari vuotta sitten, kun kuuntelin kirjat äänikirjoina Vesa Vierikon lukemana. Aiemmin olin katsonut vain ekan leffan ja ehkä jonkun toisen, enkä kiinnostunut niistä. Ylipitkiä elokuvia, joissa sisältönä on lähinnä maisemien kuvaus ja vieraiksi jääneiden henkilöhahmojen esittely. Nykyään olen aika kova Harry Potter -fani ja peli tuntuu siksi tosi innostavalta, kun kaikki jutut on vielä jotenkin tuoreita ja onnistuin välttelemään ne vuodet, jolloin Harry Potteria tungettiin joka paikasta ja fanituotteilta ei voinut välttyä.

Rowlingin vaikutusta peliin en oikein tajua. Kirjailijat ovat usein outoja ja puhuvat mitä sattuu, mutta jostain syystä nykyaikana kaikkien ihmisten pitää olla tasan samanlaisia ja ajatella samoin, etteivät joutuisi jonkun protestin kohteeksi. The Witcher -sarjan kirjoittaja on myös aika erikoinen, joten Rowling ei ole mikään erikoistapaus. Kohta pitäisi olla jonkin sortin pyhimys, että saisi kirjoittaa kirjan. Astrid Lindgren ei varmasti selviäisi seulasta, tuskin Tove Janssonkaan. Pyhimykset kirjoittavat huonoja kirjoja, joita lapset eivät halua lukea.
 
Vähän käy pelintekijöitä kyllä sääliksi. Peli näyttää hyvältä, mutta Potter-kirjailija-Rowling tekee kaikkensa pilatakseen oman maineensa, joka saa varmasti monet jättämään tämän pelinkin väliin.
Mitä tää tarkoittaa? En ole seurannut yhtään koko touhua.
 
Rowling on kommentoinut useaan otteeseen asioita transihmisiä loukkaavalla tavalla. Esim. kommentoi, että "ihmiset, joilla on kuukautiset" ilmaisuun, että eikös näille ole nimikin. Siitä transporukat sitten suuttuivat, koska transnaisilla ei ole kuukautisia. Jotain tämmöistä muutakin. Kerran kommentoi sarkastisesti johonkin pikkulapsen piirustukseen muistaakseni.
 
Itseäni kyllä huolettaa laatu kun katsoo kehittäjän aikaisempia pelejä.
 

Liitetiedostot

  • Screenshot_20200919-004959__01.jpg
    Screenshot_20200919-004959__01.jpg
    629,6 KB · Lukukerrat: 90
Mitä tää tarkoittaa? En ole seurannut yhtään koko touhua.

Pähkinänkuoressa paljastanut olevansa ns. ihmisperse. Anteeksi kielenkäyttöni.

Pelintekijöiltähän tuli kommenttia, että Rowlingi ei ole suoraan pelin kanssa tekemisissä. Varmaan piti ihan ihan noiden asioiden takia vähän ottaa välimatkaa.
 
Itseäni kyllä huolettaa laatu kun katsoo kehittäjän aikaisempia pelejä.
Eli tehnyt Disney pelejä. Jos "joudut" tekemään pelin Cars 3:n kaltaiseen elokuvaan pohjaten ja raavit kasaan sellaisen 70 keskiarvoon yltävän pelin, niin minusta se on itseasiassa ihan hyvin. Tässä pitää muistaa lähdemateriaali ja pelin kohderyhmä.

Disney Infinity 3.0 on niin ikään keskiarvoltaan kasin peli. https://www.metacritic.com/game/playstation-4/disney-infinity-30-edition

Vaikka nyt tehdäänkin taas ihan erilaista peliä, niin minusta kehittäjätiimi on osoittautunut ihan kohtuullista tekemisen tasoa, vaikka nuo heidän aikaisemmat pelit eivät henkilökohtaisella tasolla kiinnostakaan.
 
Olipa kyllä harmillinen tuo lykkäys. Kerrankin joku peli Switchin ulkopuolelta, mitä oikeasti odottaa. Tuntuu kuin olis lapselle laitettu tikkari suuhun ja kiskaistu sitten pian pois. :confused::D
 
Joo, varmaan Harry Potterit on suunnilleen kielletty ja poltettu roviolla ennen kuin tuo peli ilmestyy, jos homma jatkuu tähän tahtiin. Ihan oikeasti, kukaan ei olisi joskus 10 vuotta sitten uskonut, että Harry Potter -tuotteiden julkaiseminen olisi kyseenalaista muuta kuin joidenkin kiihkouskovaisten kristittyjen näkökulmasta.
 
Harry Potterit eivät ole olleet mitenkään erityisen lähellä sydäntä, tosin talouden toinen asukas on ahminut nämä nuorena ja leffa-kaks tullut nähtyä itsekin aikoinaan. Tämä kiinnostaa silti yllättävän paljon, vähän jotain muuta kuin suurin osa PS5 tulevien pelien listalla. Odotan mielenkiinnolla, jos tästä tulisikin hyvä niin voisi tuon Potter-fanin kanssa pelailla yhdessä läpi.

Joo, varmaan Harry Potterit on suunnilleen kielletty ja poltettu roviolla ennen kuin tuo peli ilmestyy, jos homma jatkuu tähän tahtiin. Ihan oikeasti, kukaan ei olisi joskus 10 vuotta sitten uskonut, että Harry Potter -tuotteiden julkaiseminen olisi kyseenalaista muuta kuin joidenkin kiihkouskovaisten kristittyjen näkökulmasta.
Rakastan kyllä nykyaikaa. Pieni osa ihmisistä nostaa Rowlingin sanomisista suuren metelin ja toiset lähtee kans ralliauton kaasu pohjassa mukaan kaikenlaisilla "kohta on varmaan Potterit kielletty"-hokemilla. Internetin kulttuurisodan ulkopuolella Harry Potter -brändin arvolle ja arvostukselle on varmasti tapahtunut aika hemmetisti vähemmän kuin kaikesta mouhkaamisesta voisi kuvitella ;)
 
Ylös Bottom