Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

homePNA hemmetti(in)!

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja idiootti
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä

idiootti

New Member
Etsin foorumit ja ukk:t eikä sanaakaan Xboxilla, homePNA- yhteydellä ja verkkokortilla pelaamisesta. No sitten ajattelin että menköö, kysyn suoraan:

Siinä homePNA-kortissa on niinku kaksi RJ-11 aukkoa, linjalle ja puhelimelle. No, sitten siinä on myös yksi sellanen johon menee RJ-45 kaapeli. Siihen tökkäsin sen piuhan ja ja toinen pää xboxiin. Pistin Halon sisään ja Multiplayerista kokeilin System Linkiä pistää mutta sehän sanoo että "U cant play!".
No, sitten kokeilin pistää sen tavalliseen LAN-korttiini ja eihän se kortti löydä Xboxia! Sanoo vaan että verkkokaapelia ei ole kytketty.

Tätä tässä olen yritelly viksata mutta ku ei. Jos jollain täällä olisi samallainen systeemi ja olis saanut toimimaan niin kiitäisin ja kumartaisin jos voisi vähän neuvoa. Ainut mitä minä keksin on että se piuha on vääränlainen, taisi olla nimittäin bulkki jossa ei ollut sanaakaan sanottu RJ-45:stä, joten ihan 100% varman en siitä ole että tuo olisi juuri RJ-45, vaikka myyjä niin sanoi.

Tai, niin, voihan syy olla softassakin, minulla on xbconnector kakkonen mutta se ei paljoa taida auttaa.
Eniveis, tätä on kummiski jo kysytty ja vastailtukki jossain, jos näin on niin tiedätte mitä tehdä... ;)
 
Et hei voi vaan lyödä sitä xboxia kiinni nettiin ilman PCtä reitittimenä ja tunnelia jolla sitten pelaat, XboX live katsos ei vielä toimi tänä vuonna.

Sitten kun se live tulee ja tilaat sen sillä hinnalla mikä se nyt sitten kuussa tuleekaan olemaan niin varmaankin onnistuu tuo pelaaminen ihan tökkäämällä se piuha koneeseen.
 
Niin niin, PC:seen tarkoitin. Se oli ehkä turhan epäselvästi laitettu. Mun mielestä se oli tossa ekassa viestissä... HomePNA kortti PC:ssä ja siinä KORTISSA on ne RJ-11 hommelit... No äh, antaa olla. :( :D
 
Okei, vaihe vaiheelta siinä tapauksessa:

1. HomePNA koneeseen
2. verkkokortti koneeseen
3. Netti toimimaan
4. XboX kiinni verkkokorttiin
5. Tarvittavat tunnelointisoftat yms. kehiin (threadeja piisaa)
6. Peli koneeseen
7. Pelaamaan

Noista olet varmaan jo suorittanut suurimman osan. Jos olet suorittanut kaikki eikä kohta 7 toimi niin xboxissasi voi olla vikaa.
 
Jahas, ei kyllä heti uskoisi että se vika on Xboxissa.
Pitäisikö boxin havaita se PC:n verkkokortti heti kun pistää sen johdon kiinni PC:seen? Elikkä sinne Halon System Link valikkoon niinku pääsis sisään jo siinä vaiheessa, vaikka tunneli ei olisi päällä.
Sitten kun pistää vaikka xbconnectin päälle ja se etsii Xboxia ja pitäis olla Halo System Link- tilassa ni mitäs teet kun ei sinne system linkkiin halossa pääse?

Ei hemmetti mitä säätöä... :D

(Niin ja kaikki noi vaiheet seiskaa lukuunottamatta on tietysti tehty, riippuen mitä tuo 'ynnä muuta sellaista' tarkalleen ottaen on...)
 
Nyt tuli mieleen että pitäisikö siinä olla ristiinkytketty se parikaapeli ja onko se? Eikö nyt jumalaussi löydy äijää kertomaan joka tuon olisi oikeasti tehnyt :P
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan keiu
Nyt tuli mieleen että pitäisikö siinä olla ristiinkytketty se parikaapeli ja onko se? Eikö nyt jumalaussi löydy äijää kertomaan joka tuon olisi oikeasti tehnyt :P

En ole boxia koskaan kytkenyt mihinkään, mutta sen tiedän että jos kaksi verkkokorttia laitetaan vastakkain niin se on just se ristiinkytkettykaapeli jota siinä pitää käyttää. Tsekatkaa aina että ne link valot syttyy, siitä tietää jo paljon:D
 
Se toimii näin:

kaverilta ostin 10/100mb verkkokortin + 7m ristiinkytkettyä verkkopiuhaa.

koneessa oli jo valmiina terton t1m pci, homepna kortti ja 512/512kbps yhteys.

löin verkkokortin koneeseen ja korttiin piuha kiinni ja toinen pää xboxiin.

laitoin "internet connection sharing" päälle ja latasin www.xbconnect.com :sta ohjelman jolla voi pelata esim. Haloa netissä.

Se toimi.

ps. halossa pitää olla system link valikossa etsimässä peliä ennenkuin voitte käynnistää xbconnect ohjelman, vain tällä tavalla ohjelma löytää xboxin.

Argonian
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Siis siinä piti olla RISTIINkytketty piuha. Muistin että joku olis menny näillä boardeilla sanoo juuri päinvastaista...
Noh luulempa että vika on juuri siinä, kaapeli vaihtoon siis.
Niin ja mistäs tuon 'Internet connection sharing' hommelin saa päälle? Se on varmaan toinen vika kun ei sellasta ole ollu ennen päällä...
 
Työpöydältä Verkkoympäristön ominaisuudet ---> sieltä sen kuvakkeen ominaisuudet joka "tuo" netin koneelle (WAN Miniport PPPOE (tämä omalla koneella siis)) ---> ja siellä pitäisi olla "Internet Connection Sharing" välilehti ---> ja ruksi siihen vain.

Tämä ohje siis Windows xp englannin kieliseen (Sp1)



Argonian

:D
 
Ei missaan nimessa kannata menna hankkimaan mitaan HomePNA-korttia vaan ulkoinnen laite. Ei tule ongelmia ajureinen ym... kanssa ja ainakin toimii. Itsellani tuollainen ulkoinen HomePNA-boksi on toiminut hyvin.
 
Miten niin ei kannata hankkia?

Mulla on HomePNA-kortti, ja ei ole ongelman ongelmaa näkynyt tähän päivään saakka.

Kortti on käytössä Winxp ja redhat ympäristössä ja käyttis asentaa ajurit automaattisesti omasta ajuri-kirjastostaan.

Kortti on hyvä, ei vie tilaa mistään. Muualta kun koneen sisältä :D





Argonian
 
God dammit...:(

Mitäs sitten tehdään jos omistaa perus 98 Windows:n?
Pitäiskö nyt sitten hommata Winroute ohjelma, kun ei näytä löytyvän 'Internet connection sharing'-välilehtee sitten mistään...?

Nimimerkillä: ei tää voi olla näin vaikeeta
 
Hehhee, vaihda käyttis uudempaan. tai sit jos kyseessä on second edition, siinä oli jossain se internet connection sharing.


Argonian
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Argonian
Miten niin ei kannata hankkia?

Mulla on HomePNA-kortti, ja ei ole ongelman ongelmaa näkynyt tähän päivään saakka.

Kortti on käytössä Winxp ja redhat ympäristössä ja käyttis asentaa ajurit automaattisesti omasta ajuri-kirjastostaan.

Yksi suurimmista syista miksi ei kannata hankkia korttiversiota on se, etta se on kayttojarjestelmasta riippuvainen. Ulkoisella etnernet versiolla on aivan sama mika kayttojarjestelma koneessa on. Toiseksi noissa korttiversioissa on esiintynyt kayttajilla ongelmia.
 
Nyt toimii!!!

Asensin Winroute Lite:n ja homma alko skulaan.

Ps. Kiitoksia kaikille vastanneille.
Ps2. Eilen illalla tuli piestyä Ruottalaisia Halossa. Ja sehän oli varsin mukavaa:D :
 
Jaahas.

Itselläni on HomaPNA (ulkoinen USB-boksi) ja nopeutena 512/128. PC:ssäni on verkkokortti ja Win98SE.

Käsittääkseni pystyn käyttämään XBConnectia. Olenko oikeassa? Kannattaako alkaa yrittämään?

Kovasti tekisi mieli kruisailla PGR2:sta kamuja vastaan...
 
Ylös Bottom