Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Huhtikuun PlayStation Plus -ilmaispelit paljastuivat kaikelle kansalle – yksi uutukaisista vie Minecraftin maailmaan

Ulukai

Toimituksen jäsen
Ylläpitäjä
Huhtikuun PlayStation Plus -ilmaispelit on paljastettu virallisesti.

Tarjolle tuleva kattaus näyttää seuraavanmoiselta:


Immortals of Aveum (PlayStation 5)
Minecraft Legends (PlayStation 5, PlayStation 4)
Skul: The Hero Slayer (PlayStation 4)


Immortals of Aveum on nopeatempoinen taikaräiskintä, joka sai arvostelussamme suositukset "kaikille nopean toiminnan ja magiapainotteisen taistelun ystäville". Koko arvion voi lukea tämän linkin (klik) kautta.

Toisena uutukaisena tarjotaan Minecraft Legends, palikkamaailmaan sijoittuva sekoitus avoimen maailman seikkailua, perinteistä rakentelua ja reaaliaikaista strategiaa. Arviossamme nimike sai sekä kehuja että moitteita. Lue tarkemmat ajatukset tästä klikkaamalla.

Skul: The Hero Slayer vie pelaajat ohjaamaan vähäpätöistä luurankoa, jonka olisi määrä pelastaa demonikollegoitaan. Koettavana on 2D-tasoloikkatoimintaa roguelike-ominaisuuksilla kyllästettynä.

PlayStation Plus -jäsenet voivat myös napata itselleen rajoitetun ajan The Overwatch 2 Mega Bundle -kokonaisuuden, joka tuo Overwatch 2 -peliin hahmojen ulkoasuja.

Ilmaispelit saapuvat ladattavaksi päivämäärällä 2.4. Siihen asti tarjolla on maaliskuun valikoima (klik).

Lisää aiheesta:



PlayStation 5 -yksinoikeus Stellar Bladea pääsee kokeilemaan demon verran jo ennen huhtikuista julkaisuaan


Ghost of Tsushima saapuu PC:lle ja osa pelaajista tuntee puukon selässään – "Olette pilanneet elämäni PlayStation-pelaajana, te ja teidän käännösten kerjäämisenne on tappanut PlayStationin"


Maaliskuun PlayStation Plus -lisäyksissä yhteensä 13 peliä – mukana muun muassa Resident Eviliä, Marvelia ja Jak and Daxteria




Lue juttu sivustolla...
 
Ylös Bottom