Hunt Showdown

Gimble

Well-Known Member
Yksi syy miksi rakastan Hunttia niin paljon on tämänkaltaiset momentit jossa ensin toteat tilanteen, sitten paniikissa suunnittelet jotain ja koitat suorittaa sen. Tässä clipissä pelaan Solo ja saan perääni toisen Bountyn hakeen Duo. Heillä on ensinnäkin aika iso etu a) koska Dark Vision eli näkevät tasan tarkkaan missä olen (voi käyttää 10 secs ajan) sekä b) 2 pyssyä ampuu enemmän kuin yksi ja tässä pelissä aseet hyvin tappavia ei oikeastaan voi ottaa osumaa paljon yhtään.

Ajattelin että en lähde karkuun luikkimaan vaan taistelen tässä, pääaseena sattui olemaan haulikko joka on sisällä kova mutta ulkona vähän so so. Yritin arvata mistä suunnasta kaverit kulkee sisään rakennukseen ja asetin sinne karhunraudat, se osuus ei näköjään ihan mahtunut videoon. Sitten vaan odotin taistelua. Näin siinä sitten kävi.

 

Gimble

Well-Known Member
Moninpeliin vinkki, hämmennyn edelleen miksi jengi tekee tätä jatkuvasti. Kun tiimikaveri menee downiin niin ei ole suositeltavaa mennä nostolle heti, mitään kiirettä ei ole niin kauan kun kaveri ei pala. Sen voi tulla nostamaan vaikka puolen tunnin päästä, ei kannata mennä heti tai käy näin ja sitten se on game over molemmille.

 

Gimble

Well-Known Member
Xbox One version julkau vähän siirtyi mutta PC versio nyt virallisesti valmis_ja se on mahtava o_O

 

Gimble

Well-Known Member
Vielä on hetki aikaa säästää 10 € ja ostaa Previkka, torstaina muuttuu 1.0 versioksi ja samalla hinta nousee 4 kymppiin kuten kävikin jo PC-puolella jossa metsästetäänkin jo 1.0 versiolla.


Ainakin omaan makuun ihan heittämällä vuoden paras peli_korjaan tämän genin paras_korjaan, kuka ties jopa ensi geninkin koska olen aivan satavarma siitä, että tämän erittäin pitkäjänteisesti tehdyn mestariteoksen kehitys ei missään nimessä tule jäämään tähän, nyt se vasta alkaa!

Mutta tämä on kyllä jokseenkin hämmentävää kuinka iso salaisuus peli on. Harva on edes vaivautunut kokeilemaan. Jotenkin vähän samanlaiset vibat tämän suhteen kuin Dead by Daylight joka myöskin oli vähän samalla tavalla todella alihypetetty helmi, sitten se silleen aika varkain hiipi verrattain suosituksi peliksi tälläkin hetkellä sillä enemmän katselijoita kuin vaikkapa RS: Siege pelillä joka on eri budjetin videopeli ja massiiviset markkinointikoneistot takana. Toivomme Huntille vastaavaa menestystä pitkällä tähtäimellä vaikka vielä ei ole breikannut, huipputiimi tämän takana ansaitsisi sen. Noh, kuten edellinen kirjoittaja sen tiivisti peli myy itse itseään kunhan viidakkorumpu ensin laulaa riittävästi. Ehkä se "DbD tactics" tulee sieltä...

1.0 versiossa tulee nyt siis myös kauan odotetut Triot mukaan konsoliversioon samalla kun tulee rekka-autollinen muita parannuksia, optimointeja ja jopa uusia ominaisuuksia kuten pingaaminen yms...todella pitkä lista asioita. Näimpä sanoisin että jos päättää mennä nyt laittamaan Previkan koriin säästön takia ja eikä ole entuudestaan tuttu peli, niin kannattaa melkeimpä odottaa tuota torstaita ennen kuin alkaa enempi herkuttelemaan tätä namipalaa! Niin statsit ja kaikki myös nollataan sitten torstaina, ainoastaan jos sulla on Prestige leveleitä se tieto jää olemaan koko versiollekin.

Twitch kanavia
 
Ylös Bottom