Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Hybridejä GT3:een !

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja Alavilla
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä

Alavilla

New Member
Hybridejä!? GT3:een? Kyllä!

Selitys niille, joille sana hybridi GT:n yhteydessä ei ole tuttu: Hybridi on GT-sarjan peleissä itse rakennettu auto, johon on vaihdettu tai lisätty osia toisista autoista. Näin voidaan saada aikaan autoja, joissa on useita tuhansia hevosvoimia tai muuta mielenkiintoista, esim. GT3:n formuloista voi yrittää rakentaa F3000-tyylisen auton.

Nyt siis myös GT3:ssa voidaan rakennella hybridejä. Siihen tarvitaan X-Port/Sharkport (miel. versiot 2) riippuen TV-standardista ja lisäksi ohjelma, jolla PC:lle siirrettyä pelitallennusta voidaan editoida. Ohjelma on suomalaisen kaverin (nimimerkki "mk") koodaama ja sen viimeisin versio löytyy sivulta:

http://hgt.themaille.com/downloads.php?op=viewsdownload&sid=2

Ao. sivulla on myös pari muuta ohjelmaa, joista toisella voi muuttaa pelitallenukseen haluamansa rahasumman ja toisella voi katsella GT3:n levyllä olevaa GT3.VOL-tiedostoa.

House of GT:n foorumeilta löytyy lisää juttua hybrideistä. HGT on yksi parhaista GT-peliin keskittyvistä foorumeista. Porukka on ehkä hieman keskimääräistä vanhempaa, mutta ydinjoukko on ihan mukavaa sakkia.
 
:D Joopajoo, sattuu olemaan kaveri tuo mk, se on ährännyt kaikenlaisia GT utilityja jo muistaakseni GT1 lähtien.
 
Tere

http://www.racing-line.org/gt3/ on hybridi luokka on alkanut ja on juuri pääsemäisillään kunnolla vauhtiin. Hätäisimmät kaverit siellä kaipaavat kilpakumppaneita hybridi-luokkaan. Muissa luokissa on toki kova kuhina päällä.

Yllättävää ettei siellä ole muita aktiivisesti ajavia suomesta. Grandin nimen taisin nähdä listoilla. Meinaatkos aloittaa kunnolla kisaamisen?
 
Ylös Bottom