Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Hyvää joulua kaikille!

XShava

KonsoliFIN Alumni
Hyvää, Pelirikasta ja Rauhallista Joulua kaikille Konsolifinin kävijöille!

Ylläpito vetäytyy viettämään joulua ja palaamme viikolla 52 päivittelemään sivustoja. BBS tietysti pyörimme, mitä pelaamiselta ja kinkun syömiseltä kerkeämme.
 
Minunkin puolesta hyvää joulua koko sakille. Viettäkää hyvä joulu perinteisesti ja tietysti myös pelien parissa.
 
Hyvää Joulua *lisää_tähän_oma_nimesi*!
Tuntekaamme harrasta peliyhteyttä näin rakkauden juhlan aatonaattona sekä tulevinakin päivinä. :p
 
Hyvvää joulua jokkaiselle.
o<|8]

Muistakaa syödä vähiintäänkin liikaa ja aivan turhan usein.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Mullakin oli (on vieläkin) flunssa. Aika tuuri kun viimeisenä koulupäivänä tule kotiin, niin flunssa iskee - ei yhtään vapaapäivää. Sitä on nyt kliikkeellä.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Knight
Mullakin oli (on vieläkin) flunssa. Aika tuuri kun viimeisenä koulupäivänä tule kotiin, niin flunssa iskee - ei yhtään vapaapäivää. Sitä on nyt kliikkeellä.

Koko joulukuun kaikki ympärillä olevat sairastanut, mutta minä en. Tänään sitten iski todella flunssainen olo. Kuumetta ei kyllä ole vieläkään, ehkäpä selviän siitä tällä. Jouluna pelataan kuitenkin ja kohta lähden viettämään isosiskoni kanssa tavaksi tullutta aaton aaton peli-iltaa. Mario Kart on ainakin todella kovassa käytössä (ollut siskollani lainassa neljä viikkoa ja se pentele on rikkonut jokaikisen ennätykseni).
 
Joulua vain kaikille ja uuttavuottakin. Ketuttaa kun en tuota ADSL:ää saanut vielä toimimaan, meni siinäkin joulumieli vähän pilalle :(
 
Ylös Bottom