Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Hyvän mielen ketju - kuvia, videoita ja tarinoita

Gimble

Well-Known Member
Ajattelin, että ehkä tarvitaan tällainen lanka.

Aloitetaan peli tällä kuvalla: "Loma on ihmisen parasta aikaa" Ei kai se väärin ole, esim. rakkaista lemmikeistä tähän lankaan postailla. Ehkä aika vapaat raamit hyvä, mistä nyt kullekin tulee hyvä mieli ja haluaa sen jakaa. Antakaa palaa!

IMG_20230716_223917_HDR.jpg
 
Viimeksi muokattu:
Neljän päivän kesäloma, uusi pirteän värinen huppari sekä hylly- ja laatikkokaupalla levyjä kuunneltavaksi. Pieni osa niistä kuvassa.

Kuvaajan, ohjaajan ja mediaoperaattorin työt jatkuu pian taas jalka- ja pesäpallon sekä MM-rallin parissa. Vähän pidemmän loman jos vielä saisi niin jonkin pelinkin voisi aloittaa, nyt ei ehkä jaksa kuitenkaan. Hyvä fiilis joka tapauksessa kaikin puolin!
20230726_195214.jpg
 


Tästä tuli kyllä nostalginen ja hyvä fiilis! Tulisipa Sega takaisin konsolimarkkinoille. :D
 
Kiva että on tällainen ketju.

Itsellä on somen käyttö viime aikoina vähentynyt, koska lähes kaikki kanavat on nykyään pelkkää pahan mielen oksentamista muiden päälle, mutta onneksi on tällaisia valopilkkuja, jotka saa päivittäin kikattamaan tyttömäisesti:


Saatesanoina siis: tuolla Insta-tilillä oregonilainen K9-poliisi O'Reilly istuu partioautossa koiransa Radarin kanssa ja tarjoaa tälle erilaisia välipaloja. Snackista riippuen Radar voi olla joskus hyvinkin innoissaan, mikä näkyy sotkun ja kuolan määrässä. Tilillä on ihan syystä jo yli 200 tuhatta seuraajaa.
 
Kun itse olin lapsi ja omat vanhemmat eivät harrastaneet videopelejä, eivätkä edes tienneet niistä juuri mitään, oli suhteellisen helppoa huijata heitä samankaltasilla asioilla. Yksi hyvä esimerkki omasta elämästä liittyy GTA 3:een. Olin pelin ilmestymisen aikoihin 12-vuotias, mutta sain vanhemmat huijattua ostamaan pelin, kun väitin, että pelin kannessa oleva K-18 ikäraja tarkoittaa pelin vaikeutta, eikä raakuutta. Luulivat siis GTA:ta vaan joksikin vaikeaksi autopeliksi.
 
Tämä uutinen on sen verran vekkuli, että pistetään tänne. Ovela nuoriso koettaa väittää, että PlayStation 4 -masiinat lakkaavat toimimasta justiinsa, pakko hankkia Pleikka vitoset taloon:

Pakko myöntää, että skidinä sitä tuli vinguttua uusi konsoli:

"MUTTA ÄITI, SÄ ET NYT YMMÄRRÄ! NYT KUN TULEE SE UUSI NINTENDO NIIN EI TÄÄ VANHA ENÄÄ TOIMI! EI SILLE OO ENÄÄ PELEJÄ! NE LOPETTAA NIIDEN TEKEMISEN! KAIKKI KAVERITKI JO HANKKIMASSA UUDEN JUST TOSTA SYYSTÄ!"

Kyllä se toimi... :D
 
Simpsonien kanssa kasvaneena nuo Homerin kasvatusmetodit oli kyllä tuttuja :D Nykyään onneksi ainakin osa vanhemmista on jo kasvanut ulos tuosta. Video alla ei tuota niinkään kuvasta mutta tuli mieleen muualta. Simpsons rocks!

 
Vuosi on ollut vähintäänkin haasteellinen, ja toki mielenkiintoinenkin, mutta tämä oli aika mieleenjäävä tapaus hyvällä tavalla, nimittäin pelini pääsi japanilaisen Gamespark-sivuston top 30 suosituimmat dungeon crawler -uutiset listan sijalle 19. Aika hyvin neverhöörd-tyypiltä, joka haluaa vain toteuttaa nuoruuden unelmaansa:


Pelihän on julkaistu Steamissa early accessina jo lokakuussa:

 
Viimeksi muokattu:
Tänään on iloinen vuosipäivä. Tulee nimittäin kuluneeksi tasan 20 vuotta siitä, kun ensimmäistä kertaa sain käsiini PS2-ohjaimen ja -konsolin. Ensimmäiset kaksi pelaamaani peliä olivat WRC 3 ja alkuperäinen Ratchet & Clank. Voisi hyvällä syyllä sanoa kahdeksanvuotiaan (peli)maailman mullistuneen tuolloin, ja sillä tiellä ollaan edelleen. Eri merkkisiä konsoleita on kertynyt kahden vuosikymmenen aikana useita, mutta myös PS2 ja mainitut pelit löytyvät edelleen kokoelmista. Juhlapäivän kunniaksi voisin aloittaa ensimmäisen Ratchetin uusintakierroksen, se kun on tänäkin päivänä mielestäni harvinaisen hyvin säilynyt teos.

Hyvää joulua koko KonsoliFIN-yhteisölle!
 
Roikotitko kinkunpalaa tuossa tyyliin että 'istu!' että sait heidät kuvaan tuollain? :D Söpöjä on! <3 Varsinkin tuo oikeinpuoleiseisin särkee sydämiä. Minkä nimisiä veijareita ovat? Hyvät jälkijoulut sinnekin :)

Unhohdin vastata tähän, laitetaan paikkoa nyt! Täytyy sanoa, että en koskaan olisi uskonut tuollaisen kuvan olevan edes mahdollista, niin nopeaa kameran sulkuaikaa ei pitänyt olla olemassakaan, että tuo porukka kokonaisuudessaan pysyisi paikoillaanLOL. Muuta perhettä kiittäminen tuosta kuvasta, uskomatonta! Well done!

Sydämensärkijän kotkotuksia voi seurata täällä. Hän muutti meille vasta vähän ennen joulua. Joulun jälkeen kuitenkin sikisi ajatus, että hetkinen_olisiko elämä kaverin kanssa hauskempaa? V: Olisi, päätimme sitten adoptoida myös hänen sisaren kun selvisi, että sopivampaa kotia ei siinä hetkessä ollut tiedossa. 3 koiraa vasemmalta oli meillä jouluna kylässä, käyvät aina välillä. Aivan ihania kaikki, jokainen oma persoonansa.

 
Viimeksi muokattu:
Todella makea Tekniikka LEGO pläjäys tämä viimeisimmän The Batman elokuvan Batmobiili.. tullut pidettyä tietokoneen päällä koriste-esineenä ja käy siihen erittäin mainiosti :)

Ei tätä kyllä kovin pieni lapsi itsekseen välttämättä kasaile… kokoamisohjetta vain 245sivua ! ja sit muuta taidetta vielä päälle jotain 10 sivua. Paloja on yhteensä 1360 kappaletta.
"• Rakenna BATMOBILE™ – Kaikki legendaarisen supersankariauton yksityiskohdat upeassa LEGO® Technic THE BATMAN – BATMOBILE 42127 lelusetissä, joka sopii lapsille ja aikuisille
• Aivan kuin THE BATMAN elokuvassa – Pienoismalli on todenmukainen LEGO® Technic pienoismalli BATMOBILE™ lepakkoautosta, joka nähdään vuoden 2022 elokuvassa
• Auton valot syttyvät – Mukana 2 valopalikkaa, jotka herättävät BATMOBILE™-lepakkoauton eloon: punainen saa läpinäkyvän moottorin hehkumaan, kun taas keltainen valaisee etusäleikön
• Täynnä toimintoja – Upeisiin yksityiskohtiin kuuluvat mm. etupyörien ohjaus, tasauspyörästö takana, liikkuvat männät, pakoputken pyörivä liekki sekä avautuvat ovet ja konepelti
• Sopii parhaiten yli 10-vuotiaille – Supersankareiden kulkupelejä ihailevat lapset ihastuvat tähän menopeliin, joka on kunnianosoitus kaikkien supersankariautojen ykköselle. Täydellinen lahja Batman™-faneille
• Kuin tehty koriste-esineeksi – Vietä hauskoja hetkiä tutkien tyylikkään lelun toimintoja ja nosta se sitten näkyvälle paikalle, jossa sen aito ulkonäkö kerää ihailevat katseet
• Täydelliset mittasuhteet – Auton mitat ovat: korkeus 11 cm, kun mukaan lasketaan ohjauspyörä ja liekki, pituus 45 cm pakoputken liekki mukaan laskettuna ja leveys 17 cm
• Palkitseva rakennelma – LEGO® Technic maailma on täynnä edistyksellisiä pienoismalleja LEGO faneille, jotka odottavat jo innolla seuraavaa rakennushaastettaan
• Laatu ennen kaikkea – LEGO® Technic osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät luotettavasti kerta toisensa jälkeen
• Taattua turvallisuutta – LEGO® Technic osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit"
Bat1.jpgBat2.jpg
LEGO TECHNIC The Batman Batmobile Review | Set 42127


Onkohan Dick Graysonille kans tulossa oma mallisto (Dickmobile :D
BatDick.jpg
 
Hah.. sinänsä hauskoja noita paikan ja ihmisten nimiä kun tuollainen menevät hassutellan ristiin rastiin... Suomessahan olis noita erittäin rivoja paikan nimiä vaikka sitten muille jakaa, jos niitä alkais kääntämään kartasta ulkomaalaiselle.

Yhteen aikaan eräällä naisten lentisjoukkueella oli pöksyissään etupuolella siellä haarovälissä mainosteksi Hyötykolmio ja alapuolella ne nuolet sillain kolmion muodostaa ! :D tuosta löytyy nettilästä kuviakin. en muista ihan tarkkaan että oliko pöksyissä sitten takapuolella jokin jätehuolto vai vastaavaa mainos kaiken kukkuraksi.. kaiken olis kruunannut kun pelaajan sukunimi siellä selässä olis vielä ollut tyyliin Windass tai Drinkwater, kuten vaikkapas enkkukentillä on kyseisten nimisiä pelaajia pyörinyt kentällä.

Tuossahan seuraavassa korisuutisessahan on vähän samaa kun Ranskan jalkapallossa on aina välillä matsi Nice – Brest .. siis nuo englannin kielellä.. Nice on suomeksi siis Nizza ja toinen kaupunki elikkäs Brest nyt on Brest ihan Suomeksikin.

Sukunimistä muodostui härski sanapari – Selostaja hiljeni
https://www.iltalehti.fi/koripallo/a/c391e14b-b2cb-490a-ab27-14a4f9369701

Ai niin vielä tulee mieleen noista urheilujoukkueiden pelipaidoista (ja sponsoreista) ylipäätään mieleen niin Blackburnilla oli yhteen aikaan paidassa AMD Procesors sponsori.. sitten Chelsealla oli Commodore kans jossain vaiheessa !
 

Liitetiedostot

  • BlAMD.jpg
    BlAMD.jpg
    88,4 KB · Lukukerrat: 3
Viimeksi muokattu:
Nyt kun Nathan Draken ääni elikkäs Nolan North taitaa saapua vierääksi noille sarsjismessuille tänne Suomen peräpohjolaan.. niin eräs kiva yksityiskohta tulee eräästä TV-sarjasta mieleen.. koskien Nolan Northia mutta vähän muutakin !

Tulee kyllä toi Haven niminen tv-sarja mieleen..

..aikoinaan kun kyseisen telkkusarjan ensimmäisen kauden kantta kahtelin niin ihmettelin että onpa tutun näköinen mimmi, että mistä ihmeestä toi oikein on tuttu.. vähän aikaan siinä kesti mutta sitten välähti tuosta nimestä Emily Rose ja kun vähän muisteli muun jutskan Making of pätkiä.. mimmihän on Uncharted peleistä tuttu Elena ! ja tähän liittyen tulee yksi kiva juttu tulevilla tuotantokausilla)..

... eräässä 3.kauden jaksossa myös Nolan North on mukana menossa tässä tv-sarjassa ja siis kyseinen näyttelijähän on tosiaan Uncharted pelisarjassa itse Nathan Drake, sinänsä ihan hauska pieni yksityiskohta ja kyseisessä jaksossa oli vielä todella isossa roolissa ! Oikeastaan tuo jakso on kaksikon oma show ! oli kyseinen sarjan jakso kiva pieni ”yksityiskohta”, eli kaksikko on yhdessä päässyt oikein näyttelemään sit yhdessä.

Kaksikolla luonnollisesti tarkoitan toisena osapuolena Emily Rosea, joka tuossa pelissä on siis Nolan Northin ihastus ja lyövät hynttyynsä siinä lopulta yhteen. Tässä telkkusarjassa ei nyt niin pitkälle mennä. Kuiteskin, kiva pieni lisämauste että yksi jakso käytännössä kyseiselle näyttelijäkaksikolle tässä sarjassa kokonaan pyhitetty.
 
Ylös Bottom