Hyvän mielen ketju - kuvia, videoita ja tarinoita

Gimble

Well-Known Member
Ajattelin, että ehkä tarvitaan tällainen lanka.

Aloitetaan peli tällä kuvalla: "Loma on ihmisen parasta aikaa" Ei kai se väärin ole, esim. rakkaista lemmikeistä tähän lankaan postailla. Ehkä aika vapaat raamit hyvä, mistä nyt kullekin tulee hyvä mieli ja haluaa sen jakaa. Antakaa palaa!

IMG_20230716_223917_HDR.jpg
 
Viimeksi muokattu:
Neljän päivän kesäloma, uusi pirteän värinen huppari sekä hylly- ja laatikkokaupalla levyjä kuunneltavaksi. Pieni osa niistä kuvassa.

Kuvaajan, ohjaajan ja mediaoperaattorin työt jatkuu pian taas jalka- ja pesäpallon sekä MM-rallin parissa. Vähän pidemmän loman jos vielä saisi niin jonkin pelinkin voisi aloittaa, nyt ei ehkä jaksa kuitenkaan. Hyvä fiilis joka tapauksessa kaikin puolin!
20230726_195214.jpg
 


Tästä tuli kyllä nostalginen ja hyvä fiilis! Tulisipa Sega takaisin konsolimarkkinoille. :D
 
Kiva että on tällainen ketju.

Itsellä on somen käyttö viime aikoina vähentynyt, koska lähes kaikki kanavat on nykyään pelkkää pahan mielen oksentamista muiden päälle, mutta onneksi on tällaisia valopilkkuja, jotka saa päivittäin kikattamaan tyttömäisesti:


Saatesanoina siis: tuolla Insta-tilillä oregonilainen K9-poliisi O'Reilly istuu partioautossa koiransa Radarin kanssa ja tarjoaa tälle erilaisia välipaloja. Snackista riippuen Radar voi olla joskus hyvinkin innoissaan, mikä näkyy sotkun ja kuolan määrässä. Tilillä on ihan syystä jo yli 200 tuhatta seuraajaa.
 
Ylös Bottom