Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Ikivihreät musiikkilöydöt

Kovalchuk

New Member
Löysitkö Youtubesta tai jostain muualta netin syövereistä upean kappaleen/videotallenteen kappaleesta, jonka luulit jo unohtaneesi? Tai sattuiko vastaan upea live-taltiointi jostain rakastamastasi kappaleesta, jota sinun täytyy nyt kuunnella yhä uudelleen ja uudelleen? Ei se mitään, sillä niin kävi itselleni, joten jaa sinäkin löytösi meidän kanssamme!

Törmäsin siis youtubessa upeaan liveversioon Fleetwood Macin kauniista kappaleesta Little Lies. Fleetwood Mac oli nyt jo edesmenneen isäni suuria suosikkeja, joten tämä herättää tunteita ja muutenkin aivan upea kappale.

YouTube - Little Lies (Oakland '90)
 
Vastaus: Ikivihreät Musiikkilöydöt

Tuossa pari viikkoa takaperin löysin tämän klassikon pitkästä aikaa: Toto - Africa.

Muistan kuulleeni pienenä tuota biisiä melko paljon, tai oikeastaan isäni kuunteli sitä. En varmaankaan pitänyt biisistä erityisesti, mutta olinkin vasta pikkupenska, joka ei ymmärtänyt musiikista mitään. Nykyään se on mielestäni todella hieno kipale.
Olen hyvinkin mahdollisesti kuullut sen radiosta useampaan kertaan vuosien aikana, muttei kuitenkaan muistu mieleen.
 
Vastaus: Ikivihreät Musiikkilöydöt

Vähän aikaa sitten Radio Rockissa tuli Tarot - Wings of Darkness vuodelta -86. Yllätyin suuresti kuin huomasin muistavani kertosäkeen sanat täydellisesti. :D

Vertailuna Marco Hietalan työskentelyä melkein 20 vuotta originaalin jälkeen Tuskassa. Ei ole enää samaa naamanvääntelyä. KLIK
 
Vastaus: Ikivihreät Musiikkilöydöt

Ehdottomasti yksi 90-luvun kovimmista eurodancen kibaleista löytyy tästä: YouTube - Culture beat - Inside out

Soinut aikanaan tiuhaankin tahtiin viikonlopun discoissa ympäri stadia, erityisesti kynällä ja arkussa. Ei kuitenkaan ihan vastaa sitä kuvaa mitä rave-porukoilla oli tanssimusiikista. Menee tästä huolimatta yli sen normaalin eurohumpan ja edustaa yhä ylväästi genrensä aatelia. Edes aika ei ole vienyt hohtoa tältä.
 
Vastaus: Ikivihreät Musiikkilöydöt

Jälleen youtuben suosikeista tuli vastaan muistoja herättävä kappale, Belinda Carlislen Heaven Is A Place On Earth. 90-luvun alussa ollessani päiväkoti-ikäinen muistan, kuinka kuljimme isäni kanssa viikonloppuisin usein sukuloimassa ja tapaamassa perheystäviä, silloin tämä kappale soi melko useinkin radiossa ja vaikken musiikista mitään ymmärtänytkään, niin tämän kappaleen melodia ja kertosäe kuullosti jo silloin omaan korvaan upealta. Pitkään oli kappale "unohduksissa", sillä en muistanut esittäjää enkä kappaleen nimeäkään, vain ainoastaan melodian, mutta nyt se sattui löytymään.

YouTube - Belinda Carlisle performs Heaven is a Place on Earth Live

Olisi muuten kiva, kun kirjoittelette tänne, että kertoisitte jonkun tarinan kappaleen takaa, miten se on vaikuttanut elämäänne tai onko siitä jäänyt joku tapahtuma mieleen vuosien varrelta.

Ja laitetaan nyt sitten vielä samaan viestiin toinenkin. Dire Straits oli kova sana 80-luvulla ja 90-luvun alussa ja isäni ehdoton suosikki. Hänen kauttaan tuli ensimmäisenä tutuksi bändin viimeiseksi jäänyt studioalbumi "On Every Street", jota meillä kuunneltiin silloin vielä vinyylinä. Albumin kauniit soundit saivat minut haluamaan kuuntelemaan lisää kyseistä kaunista musiikkia ja väistämättä tuli tutuksi Money For Nothing, Walk Of Life, Brothers In Arms, So Far Away, Tunnel Of Love ja muut bändin suuret kappaleet. Tosin yksi on ollut aina yli muiden, arvaattekin varmaan jo mikä:

YouTube - Dire Straits - Sultans Of Swing (Live)
 
Vastaus: Ikivihreät Musiikkilöydöt

Itseasiassa aika mainio threadi. Kunhan ei tulisi liikaa mitään ysäri eiffel 65 blue juttua. Sinänsä ysäri kelpaa itelle kyllä mainiosti mutta aattelisin ettei se ole tän ketjun pointti. Makunsa toki kullakin joten näillä mennään.

Tässäpä yksi mainio kipale lisää: YouTube - Eric Clapton - Layla
 
Vastaus: Ikivihreät musiikkilöydöt

Hitto vie, jos aletaan puhumaan seksikkäistä naislaulajista, niin tässä on teille sellainen! Ja mikä ÄÄNI! Tähän ei nykypäivän Shakirat, Spearsit tai GaGat yllä, lava tyhjäksi, täältä tulee 80-luvun alun ja koko musiikkihistorian ainoa oikea BLONDIE!

YouTube - Blondie - Call Me
 
Vastaus: Ikivihreät musiikkilöydöt

On artisteja, jotka pystyvät ravistelemaan koko palloa, pääsemään videoillaan illan pääuutislähetyksiin ja vielä pitämään linjansa tiukasta painostuksesta huolimatta. Eräs sellainen on/oli Madonna.

YouTube - Madonna - Like A Prayer

Tästä videosta noussut kohu vei Madonnalta Pepsi-sopparin, vaikkakin sovitut viisi miljoonaa dollaria tilille rapsahtikin.
 
Vastaus: Ikivihreät musiikkilöydöt

Elokuva Top Gun, syytän sitä täysin siitä että rakastan kasarirokkia/heviä. Kukapa voisi pahimmassa kasvuiässä olla vastustanut sellaisia legendoja kuin YouTube - Danger Zone

Saatika lopputekstien aikana soiva tykinkova YouTube - Mighty Wings

Yleisestikin elokuvat Top Gun ja Days of Thunder jättivät minuun sellaisen palon sisälleni ettei ole toista. Siltikin suurinta rakkautta, Tähtien Sotaa, ei voi mikään noista ylittää. Sen kunniaksi, naiset ja herrat, olkaa hyvät YouTube - Star Wars Ep.IV - Final Scene (Throne Room) & End Credits

...ja jos noihin naislaulajiin mennään niin kyllä tässä on se kuningattarien kuningatar ja Suomesta tottakai http://www.youtube.com/watch?v=l9gJQJa2ui8&feature=related Tuota ääntä ei vaan voi mitenkään ohittaa ilman kylmiä väreitä.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Ikivihreät musiikkilöydöt

Löysin tämän biisin uudelleen GH III myötä. Aivan huikeata settiä, ei kitarointikaan mistään peestä ole :) Heart - Barracuda

Toinen 70's kappale mistä tämmöinen vanha discohile tykkää kympillä Hot Chocolate - Every 1's a winner Pitääkin luukuttaa nää zipaleet taasen läpi, aijai että tulee hyvälle päälle.
 
Vastaus: Ikivihreät musiikkilöydöt

Kyllä on makea ketju. Tuli katsottua jokaikistä tähän asti linkittämäänne videota, kiitos niistä!!

Lisää kuolemattomia mestariteoksia, joita on vaikea olla kertaakaan elämässä kuulematta. :)

YouTube - Hotel California - Mikä sanoitus, mikä sovitus...
YouTube - Lenny Kravitz - American Woman [High Quality] (with lyrics) - !!!
YouTube - Beastie Boys - Intergalactic - Super super super..
YouTube - David Bowie- Starman - Mielettömän upea kaikin puolin.
YouTube - 2 unlimited tribal dance - Yksi ehdottomista 90s' dance -suosikeista, TOIMII.
YouTube - ATB - 9 PM (Official Video HD) - Loisteliasta myöhäisysäridancea
YouTube - The Cranberries - Zombie - Mahtavuutta 90-luvulta
YouTube - Depeche Mode - Enjoy The Silence original (not live) - Kaipaako muka esittelyjä!?
YouTube - Ya Soshla S Uma (RU) - Jotain loistavaa omasta lapsuudesta, parempi versio tämä IMO
YouTube - Sandstorm - Jälleen legendaarista tavaraa omasta lapsuudesta

Ja lisää kuolematonta tavaraa tulossa kunhan nyt pääsee taas katsomaan vähän muidenkin linkkejä. :cool:
 
Vastaus: Ikivihreät musiikkilöydöt

Youtubea sellaillessa on niin monet, jostain syystä unohdetut biisit löytäneet paikkansa mun taas mun suosikkeihin. Selasinkin listan läpi ja tässä ois muutama poiminta:

YouTube - George Thorogood - Bad to The Bone
YouTube - Blondie Dreaming HD
YouTube - Toto - Hold The Line - With Lyrics! (HIGH QUALITY)
YouTube - Double Vision - Foreigner
YouTube - The Shadows - Apache


Se on siisti fiilis kun löytää jonkun biisin ja pääsee toteamaan "ai niin tää on tää biisi, kuunneltiin tätä sillon muutama vuos takaperin jne"

Ja kun joku otti Heartin puheeksi, niin pakko se on laittaa bändin paras (IMO) live esitys.

http://www.youtube.com/watch?v=qVcl0Iw3fs8&feature=related
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Ylös Bottom