Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Illan elokuvat

Vastaus: Illan elokuvat

Nelonen klo 21:00 Uhrilampaat (K15) (The Silence of the Lambs/USA 1991)
Jonathan Demmen ohjaama klassikko. Huomioitavia ovat myös Jodie Fosterin ja Anthony Hopkinsin erittäin loistavat roolityöt. Hieno leffa.

Nelonen klo 00:40 Hannibal (K18) (Hannibal/Iso-Britannia/USA 2001)
Ridley Scottin (Bladerunner, Alien, Gladiator jne.) ohjaama verinen jatko-osa Uhrilampaille. Fosterin yrittää korvata pahvinen Julianne Moore ja Hopkins meinaa vedellä jo parodian puolelle. Shokkiefektit korvaavat ekan leffan "kauhun tasapainon".

MTV3 klo 21.00 Viimeinen linnoitus (K15) (The Last Castle/USA 2001)
Maikkarin lauantain "uutisleffana" joku Robert Redfordin tähdittämä viritys. Mukana myös James "Tony Soprano" Gandolfini.

YLE2 klo 22.35 Roy Bean - piru mieheksi (K15) (The Life and Times of Judge Roy Bean/USA 1972)
John Hustonin ohjaaman länkkärin ei ainakaan pitäsi olla mitään totaalikuraa. Pääosassa yleensä minkä tahansa roolin himaan hoitava Paul Newman. Mukana myös Anthony "Psyko" Perkins ja Victoria "Dallasin Pamela" Principal totuttua nuorempana.
 
Vastaus: Illan elokuvat

Nelonen klo 21:00 Elokuva: Beverly Hills kyttä III (K15) (Beverly Hills Cop III/USA 1994)
Ekan osan leppoisasti toteutetun äksönfiiliksen turhaan vakavuuteen kadottava turha jatko-osa. Sunnuntain krapulamateriaaalia.

MTV3 klo 23.05 Painajainen Elm Streetillä 4: Unien valtias (K18) (Nightmare on Elm Street 4: Dream Master/USA 1988)
Renny-poikamme panos Freddyn kauhusaagaan ei kyllä mikään unohtumaton klassikko ole, mutta kyllä Jenkeistä tulee joka kesä turhempaakin teinikauhistelua.

Nelonen klo 00:25 Elokuva: Ninjan kosto (K18) (Revenge of the Ninja/USA 1983)
Tätä en ainakaan suoralta kädeltä muista nähneeni, mutta ainakin tuotantoportaasta löytyy 80-luvulla klassisia toimintamättöjä tehtaillut Golan/Globus-kaksikko. Huonommankin toimintapläjäyksen kruunaavaa tarpeetonta väkivaltaa varmasti luvassa.
 
Vastaus: Illan elokuvat

Nelonen takes you back: Ensinnäkin näytetään kasarileffojen huttu-sarjaan kuuluva Ninja - rukoile kuolemaa (Pray for Death) ja yritetään saavuttaa se VHS-kopionkopionkopionkopionkopion-fiilis jatkuvasti vouvaavalla ääniraidalla.
Hieno suoritus.:p

EDIT: GTA-nuorisolle pitänee varmaan huomauttaa, ettei tuossa kopioitujen videoiden hommaamisessa aikoinaan ollut niinkään kyse piratismista, vaan että leffoja yleensä pääsi näkemään. Siitä ei kuulkaan ole niin pitkä aika, kun ei Suomessa saanut jakaa mitään K18-tuomion saaneita leffoja. Varsinkin toimintaleffoista leikeltiin useita minuutteja kotimaista jakelua varten, ellei niitä vain suoraan kielletty.
 
Vastaus: Illan elokuvat

Nelonen klo 21:00 Unbreakable - särkymätön (K15) (Unbreakable/USA 2000)
M. Night Shyamalanin kohtalaisen ok jännäri, joka hiukan kärsii siitä lopullisen yllärin venaamisesta, kuten ohjaajan muutkin leffat. Mukana mm. Bruce Willis ja Samuel " Snakes on the motherfuckin plane" L. Jackson.

MTV3 klo 22.30 Kovat ratsastajat (K15) (Sugarland Express/USA 1974)
Peruskanavien kiinnostavin leffa tulee yllättäen Maikkarilta eli Spielbergin varhainen ja harvoin nähty ohjaustyö. Jos ei ikä haittaa, niin toimii.

YLE2 klo 23.20 Maailman sortuessa (When Worlds Collide, USA 1951)
Ikävä kyllä itselleni vain nimeltä tuttu tieteisklassikko.

YLE1 klo 23:40 Kuutamosonaatti (K15) (1988)
Kotimainen kauhuviritys. Meh...

Nelonen klo 00:30 Ghosts of Mars (K18) (Ghosts of Mars/USA 2001)
Carpenter rypee aika syvällä... Kannattaa säästää krapulaleffaksi, sillä ei tämän takia valvoa kannata.

DIGI-BONUS:
YLE TEEMA klo 21:55 Dig! (Dig!/USA 2003)

Lainattua: Dokumenttielokuva seuraa kahden lahjakkaan muusikon, Brian Jonestown Massacre -yhtyeen keulahahmon Anton Newcomben ja Dandy Warhols -bändin Courtney Taylorin, ystävyyttä ja raivoisaa keskinäistä kilpailua sekä luovimista viihdeteollisuuden tyrskyissä.
Tätä on suositeltu kaikille orastaville ja miksei jo ansioituneillekin rock-muusikoille soveltuvaksi koulutusmateriaaliksi. Käsitääkseni edes tosi-TV:ssä ei näe tämmöisiä henkilöhahmoja. :)
 
Vastaus: Illan elokuvat

Yle 1:ltä alkoi juuri Spike Leen ohjaama dokumentti, joka on omistettu New Orleansin uhreille. En muuten varmaan katsoisi, mutta Spike Lee.
 
Vastaus: Illan elokuvat

olge sanoi:
Yle 1:ltä alkoi juuri Spike Leen ohjaama dokumentti, joka on omistettu New Orleansin uhreille. En muuten varmaan katsoisi, mutta Spike Lee.

Ja huomenna toinen osa. Yhteensä siis neljän tunnin mittainen dokkari. Odotukset korkealla.
 
Vastaus: Illan elokuvat

Onkos tuo ykköseltä tänään tuleva Pollock hyvä? Neloselta tulee Pyörryksissä illemalla, joka on muistaakseni aika jöötiä.
 
Vastaus: Illan elokuvat

Nelonen klo 16:25 Final Fantasy: The Spirits Within (USA-Japani 2001)
Lähes koko Square-Enixin kaatanut tietokoneanimaatioprojekti, joka kyllä tarjoaa näyttäviä visioita, mutta jää tarinan ja hahmojen puolesta ikävän ohueksi. Ei vaadi pelissarjan tuntemusta ja itseään voi ainakin aluksi viihdyttää myös bongailemalla tuttuja näyttelijöitä hahmojen ääninä.

Nelonen klo 21:00 Panaman räätäli (K15) (The Tailor of Panama/USA - Irlanti 2001)
Pierce Brosnan laajentaa repertuaariaan näyttelemällä brittivakoojaa.:rolleyes:

MTV3 klo 21:05 Salainen agentti 007 ja Tohtori No (K15) (Dr. No/Englanti 1962)
Maikkari kunnioittaa 45-vuotiasta Bondia pilkkomalla uutisilla Conneryn tähdittämän ekan leffan. Ursula ja bikinit.

YLE1 klo 22.05 Totuus Charliesta (The Truth About Charlie/USA 2002)
Jonathan Demme kuuluu kyllä vanhoihin suosikkiohjaajiini, mutta tämä leffa, joka käsittääkseni perustuu johonkin vanhaan Gary Grant -leffaan, on saanut aika tyrmäävää palautetta.
Mukana myös Mark "Marky Mark" Wahlberg.

DIGI-BONUS:
YLE Teema viihdyttää kitarasankareita näyttämällä yli kaksi tuntia kamaa Jimi Hendrixistä klo 20:00 lähtien. Mukana myös 1969 Woodstock-keikka digitaalisesti remasteroituna.
 
Vastaus: Illan elokuvat

La 24.03 - TV2 @ 22:35:

Gongdong gyeongbi guyeok JSA / (JSA - Turvallisuusvyöhyke)

Koreoiden välisellä rajalla sattuu ampumavälikohtaus joka vaatii ihmishenkiä ja haavoittuneita. Selkkaus näyttää olevan rajaa vartioineiden sotilaiden välinen, mutta kukaan ei halua kertoa tapahtumista enempää. Kummallakin puolella syytetään vastapuolta, heidän sotilaansa leimataan heti syyllisiksi. Lähtökohdista huolimatta, paikalle kutsutaan puolueeton tutkijaryhmä. Sveitsiläis-ruotsalainen ryhmä, jota johtaa korealaissyntyinen majuri Sophie E. Jean (Yeong-ae Lee), esittävät kysymyksiä kohtalokkaista tapahtumista.

Rajavartijoista toinen Etelän rajavartioista, Nam Sung-shik (Tae-woo Kim) käyttäytyy epäilyttävästi ja salailevasti. Lopulta haavoittuneet alkavat hieman valottamaan kohtalokkaita tapahtumia. Vartijoiden kertoessa tarinoitansa, tutkijat huomaavat että vyyhti on paljon isompi. Vartijoiden tarina näyttää paljastavan jotakin jonka piti olla lähes mahdotonta. Jotakin, jota kumpikaan osapuolista, Etelä- taikka Pohjois-Korea, ei ole valmis hyväksymään missään olosuhteissa.


JSA on varsin mainio elokuva, jonka vahvin puoli on tunnelma ja se että elokuva avautuu pikkuhiljaa. Varsin kaunis elokuva jonka tarina on kuitenkin mieleenpainuva.
 
Vastaus: Illan elokuvat

Arisalmi sanoi:
La 24.03 - TV2 @ 22:35:

Gongdong gyeongbi guyeok JSA / (JSA - Turvallisuusvyöhyke)

JSA on varsin mainio elokuva, jonka vahvin puoli on tunnelma ja se että elokuva avautuu pikkuhiljaa. Varsin kaunis elokuva jonka tarina on kuitenkin mieleenpainuva.
Mainio leffa, josta näköjään löytyy myös arvostelu.
 
Vastaus: Illan elokuvat

Tanaan TV1 klo 23.00, Kristuksen Karsimyskertomus (K18)

Henkilokohtaisen, elokuvien TOP-10 mahtuva teos, joka kertoo eraan nasaretilaisen kolmekymppisen kaverin Via Dolorosan. (The Passion of the Christ)
 
Vastaus: Illan elokuvat

Suosittelen, viikonlopun laatudraamat:

Pe TV1 21:30 Rakastaa, Ei Rakasta

La TV2 22:35 Maria Full Of Grace

Su MTV3 15:00 Anna Hyvän Kiertää
 
Vastaus: Illan elokuvat

SubTV:ltä tänään kello 21:00:

Sheitan (Revikka) - katsokaa ihmeessä, jos ette muuta keksi. Paska kuin mikä, mutta jos olette Cassel-faneja ja vaikkette oisikaan, tekee näyttelijä hervottoman suorituksen.
 
Vastaus: Illan elokuvat

Subbari näyttää jälleen kynsiään.

21:00 - Priscilla - on niin pitkä aika kun katsoin, etten ole häävi kommentoimaan.

23:00 - Boondock Saints - Ja heti perään loistavaa toimintakomediaa elokuvassa, joka kertoo mafioita litistävistä irkkuveljeksistä. Loistavaa läppää ja hienoa ohjausta, suosittelen. Kirjoittamani revikka on niin anaalista, etten kehtaa sitä edes tähän pasteta. Pitäisi varmaan päivitellä sekin tuon uuden julkaisun spekseillä.
 
Vastaus: Illan elokuvat

Neloselta kello 00:15 animen ystäville, sitä aloittaville ja myös kaikille muille Cowboy Bebop: The Movie. Katsokaa ihmeessä, jos ette muuta keksi. Hyvää settiä. Vaikkei sarjan tasolle pääsekään, niin oikein menevä ja maukas tuotos. Sarjan tuntemus ei ole pakollista, joskin suositeltavaa.
 
Ylös Bottom