Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Iloiset tapahtumat yms.

Vastaus: Iloiset tapahtumat yms.

Lauantai ehtoo ilastuttaa, kohta saunaan ja uimaan. Sitten kun muksu painelee unille niin voisi uuden viski pullonkin korkata ja ehtoolla ehkä taas Chigacoon seikkaileen WD:n muodossa :cool:.
 
Vastaus: Iloiset tapahtumat yms.

Pääsykokeet lusittu pois alta, lopputulos on tuskin mieleinen, muttei enää omissa käsissä. Kesäksi luvassa duunia, ei liikaa, vaan juuri sopivasti. Aurinko paistaa, eikä ole mitään mistä tarvitsisi kummemmin ottaa stressiä tällä hetkellä. Viikon päästä pyörähtävät käyntiin Brasiliassa mm-kisat. Pöytä on katettu tulevia kuukausia silmällä pitäen herkullisesti. :)

En yleensä innostu jokavuotisista kesähittirenkutuksista, mutta tämä toimii ainakin itsellä.
[video=youtube;Ldsf7Qm5-SA]http://www.youtube.com/watch?v=Ldsf7Qm5-SA[/video]
Kuukauden ja viiden tuhannen kuuntelukerran jälkeen tuskin enää uppoaa, mutta juuri nyt tähän tilanteeseen menee hyvin.
 
Vastaus: Iloiset tapahtumat yms.

http://i.imgur.com/osGIgsn.jpg

Rakensin Mikkelin kauppakeskus Stellaan videoinstallaation, jollaista ei ole aikaisemmin nähty. Kyseinen teos koostuu neljästä ovesta ja niiden taakse kytketyistä digiframeista, joissa pyörii ovien päälle maalattuja asioita. Videoteokset katsotaan tietenkin ovisilmien kautta. Lapset etenkin olivat tosi innoissaan tälläisestä taideteoksesta, josta tuli hyvä fiilis. :)

Alla videota ovien teosta.

https://www.youtube.com/watch?v=ySidvnmwRSM

Teos on esillä kesäkuun loppuun asti Stellan taka-aulassa - tervetuloa katsomaan!
 
Vastaus: Iloiset tapahtumat yms.

[video=youtube;l1dnqKGuezo]https://www.youtube.com/watch?v=l1dnqKGuezo[/video]

Aamulla vitutus oli ennätysluokkaa, mutta yliopiston kirje KTM-opintojen alkamisesta käänsi kummasti mielialan. Sheeeeit.
 
Vastaus: Iloiset tapahtumat yms.

Ei niin iloinen tapahtuma tämä suomen kesä ja rupes kyrpiin sen verti että otin norjalaiselta lennot Kreikkaan ja hyppään illalla tuubiin, lämpöä on saatava vaikka väkisin.
 
Vastaus: Iloiset tapahtumat yms.

Lapsen ilo kun sai oman iPadin. :)

Jo pari vuotta sitten ostin 3G iPadin rinnalle iPad 2:n WLAN mallin. Isompi lapsista sitä käytteli sitten ja tuossa keväällä alkoi pienempi vähän jo suuttumaan kun ei ollut omaa. Sattui tuo iPad 2 menemään viikko sitten rikki. Lupasin, että molemmat lapset saa oman iPadin, jos ovat kiltisti ja tehtiin tarrataulu, johon piti saada tietty määrä tarroja.

Pienempi sai tänään aamulla taulun täyteen ja sopivasti tuli postissa valkoinen ja musta iPad mini 16gigan WLAN mallit. Oli Expertin -15% tarjouksessa aika edullisia.

Poika on tällä hetkellä aivan huumassa junista, joten hän pääsi ennen nukkumaan menoa hetken katselemaan junia iPadin kautta ja pelaamaan junapelejä. :) se ilo oli jotain uskomatonta. Tuollainen pieni, kun ei edes puhu vielä juuri mitään, niin saa sydämen pakahtumaan silloin kun ne on noin innoissaan. Varsinkin kun se koko viikon odotus purkautui kerralla.

Isompi tyttö joutuu vielä pari tarraa ansaitsemaan, ei meinannu pystyä nukkumaan kun tiesi, että iPad on odottamassa saajaansa. :)


Tänne loppuun kukkahattutädeille, niin me aikuisetkin käytetään ipadejä sen verran, ettei yksi talossa riitä, joten ostin yhden ison hinnalla kaksi pientä, jotta molemmilla lapsilla on oma. Ja ei ne (etenkään tuo pienempi vajaa 3v) niillä kauaa kerrallaan katso, 15-20min illalla esim, tai sadepäivänä tms. Eli on niillä muutaki elämää, kohtuu tarkasti rajattua on käyttö ja vierestä valvotaan mitä touhuavat. :)
 
Kannattaa Raato hankkia lapsen kestävät kannet iPadeihin, kun mitä olen lukenut niin sielläpäin on aika monta omenaa jo "syöty" :p Mutta kyllä siitä tulee itsellekkin hymy kun tätä ketjua lukee.

[Edit]: Jaahas, olitkin jo ketutuskeskusteluun laitellut että oli kalvot hommattu.
 
Vastaus: Iloiset tapahtumat yms.

Poika on tällä hetkellä aivan huumassa junista, joten hän pääsi ennen nukkumaan menoa hetken katselemaan junia iPadin kautta ja pelaamaan junapelejä. :) se ilo oli jotain uskomatonta. Tuollainen pieni, kun ei edes puhu vielä juuri mitään, niin saa sydämen pakahtumaan silloin kun ne on noin innoissaan. Varsinkin kun se koko viikon odotus purkautui kerralla.)

Mun 2.5v on kans intopinkeenä junista. Kirpputorilta löysin vieläpä semmosen wanhan-ajan tyylisen puujuna-lelun! Käydään myös asemalla katselemassa lähteviä junia ja pelaillaan junalautapelejä paljon. :) Ja Tuomas-Veturit on tietty kovaa kamaa. Kyllä se hyvää tekee katsella toisen iloa pienistäkin asioista jotka muille voi olla arkipäiväisiä.
 
Vastaus: Iloiset tapahtumat yms.

Tein iteki viikko sitte virheen, että katoin aikataulut ja menin asemalle...katoin vaan ma-pe aikoja. Lauantaisin ei tullutkaan junaa niin usein. Itkuhan siitä tuli, kun ei junaa nähnyt.

Jos ajetaan junaradan ohi, tulee itku kun ei jääty katsomaan. Menee välillä jopa hankalaksi tuo junainnostus. :)
 
Vastaus: Iloiset tapahtumat yms.

Haiskahtaa ihan siltä, että Omenanraadon jälkikasvusta tulee vielä veturin kuljettaja, tai ainakin konduktööri! VR kiittää ja kumartaa :D
 
Vastaus: Iloiset tapahtumat yms.

Aikaisemmin marmatin tuota DNA antennitv juttua kun kanavia häviää ja täytyis hankkia kalliit vermeet ja antennit.

Kaikki päättyi lopulta todella loistavasti. KK maksu pysyy samana, tulee noin 10 kanavaa lisää, osasta HD versiot vielä lisäksi, sain digiboxeista puhuttua todella loistavat alennukset ja antennin kaupanpäälle. Olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen.

Aluksi olivat et joo, ei oo valitettavasti tarjousta, ei ainakaan tähän pakettiin jonka haluat ottaa. Aikani siinä selitin ja perustelin ja kyseenalaistin heidän tarjouksiaan, niin myyjä suostui 30min puhelun jälkeen näihin alennuksiin. :)

1.9 alkaen seuraamaan sitten maksukanavia oikein kunnolla, etenkin lätkää. :)
 
Vastaus: Iloiset tapahtumat yms.

Helsingin Espalla joku kaksikko veti banjo-klarinetti-kombolla (tai saattoi hyvin olla muutkin soittimet, en ihan läheltä päässyt katselemaan) 8-bittiseltä Nintendolta tutun Super Mario Bros. 2:n ensimmäisen kentän musiikkia. Jos olisin pystynyt pysähtymään hetkeksi, niin olisi lahjoittanut noille muusikoille monta rahaa, niin hyvin vetivät! Lisää tämmöttiä! Aurinkoa, lounas syöty naisseurassa ja tuo vielä siihen päälle --> ihan hyvä päivähän tästä alkaa muotoutumaan.
 
Vastaus: Iloiset tapahtumat yms.

5h töitä takana kahteen mieheen, mut nyt on normi antennin lisäksi ns HD-antenni katolla ja digiboxi löysi 77 kanavaa, joista 1.9 alkaa näkymään mulla 54, nyt näkyy vain noin 30 sitä ennen. :)

Nyt on kaiken alkushokin jälkeen hyvä fiilis. Digiboxi ulkoisella teran kiintolevyllä ja dna:n hyvien tarjousten myötä saatiin asiakas erittäin onnelliseksi. :)
 
Vastaus: Iloiset tapahtumat yms.

Onkos kukaan roskisdyykannut viime aikoina? Jaa, että ettei? Anyway.

Vein tuossa roskispussit taloyhtiön roskikseen. Kulmassa on paikka, johon joku tai jotkut jättävät roskikseen tarkoitettua tavaraa, mutta jota joku mahdollisesti voi tarvita. Yleensä tyyliin lastenkirjoja, naisten aikakausilehtien vanhoja numeroita tai muuta "Paskaa".

Kerran vein kotiini muovisen puutarhatuolin. Sellaisen kiikukaakun-haistapaska-tuolin, mikä kuitenkin oli ideaali parvekkeelleni satunnaista tupakan polttoa varten.

Nyt löytyi täysin toimivat, ehjät kotitaloustikkaat. Samanlaiset kuin nämä:

http://www.verkkokauppa.com/fi/prod...-3-alumiiniset-taloustikkaat-kolmella-askelma

Veinpä nuo kotiini. Eiköhän noille käyttöä löydy viimeistään siinä vaiheessa, kun pitää vaihtaa lamppu plafondiin.

Mielenkiintoista ajatella, miksi ihmeessä nuo oli viety roskiin? Oliko ostettu isommat ja hienommat kotitaloustikkaat? :D

Joka tapuksessa, eipä tarvitse tuollaisia ostaa uutena kaupasta, jos tarve ilmenee. :p

Ilo se on pienikin ilo pienen ihmisen elämässä. :D

Edit: Perkele, noissa omissanihan on neljä! (4) askelmaa. Vielä paremmat! :D
 
Vastaus: Iloiset tapahtumat yms.

Sonera tarjosi asiakkailleen yksityistilaisuuden Särkänniemessä, joten siellä vietetty vaimon, lasten ja vaimon siskon ja hänen lapsensa kanssa koko päivä. Todella mukava reissu oli ja vaimo jäi vielä koulutukseen huomiseksi päiväksi Tampereelle niin tulin lasten kanssa junalla kotiin.

Ole junalla Suomessa liikkunut viimeksi lapsena. Ulkomaanreissuilla joillain lähijunalla hiukan. Eipä oo kyllä mun juttu. Eteenpäin kun ei näe, on parin kilsan jälkeen törkeän huono olo (sama juttu bussissa ja jopa auton takapenkillä). No, pojalla on junavaihe menossa joten se nyt tietty oli ihan huumassa ja lippukin maksoi tre-loimaa välillä vain 5e (lapset ilmaiseksi) niin ei paha.

Huomenna sit lasten kanssa vielä höyryveturin kyytiin. :)
 
Vastaus: Iloiset tapahtumat yms.

Ole junalla Suomessa liikkunut viimeksi lapsena. Ulkomaanreissuilla joillain lähijunalla hiukan. Eipä oo kyllä mun juttu. Eteenpäin kun ei näe, on parin kilsan jälkeen törkeän huono olo (sama juttu bussissa ja jopa auton takapenkillä).

Jos voi herkästi pahoin junassa, kannattaa ehdottomasti olla selkä menosuuntaan päin. Näin silmät eivät liiku kuin Cyloneilla Taisteluplaneetta Galacticassa. ;) Silmien liikkeistähän pahoinvointi syntyy, juna kulkee kyllä tasaisesti.
 
Vastaus: Iloiset tapahtumat yms.

Mulla oli paikka juuri selkä menosuuntaan ja se oli se pahin mahdollinen, laatta olisi lentänyt jollei vaunu olisi ollut tyhjä ja en olisi päässyt paikkaan, jossan näen edes etuviistoon ulos, sen avulla selvisin tunnin matkasta. Paljon pidemmälle en olisi kyllä kestänyt siinäkään. :)
 
Vastaus: Iloiset tapahtumat yms.

Vaikka juuri purnasin oloa ketutukseen niin täytyy tuulettaa että tänään sain jatkopestiä nykyiseen työhöni. :) jotain hyvää tähänkin vuoteen.
Nii ja PS4-konsolin hain postista äsken, tästäkö sisältöä elämään?
 
Ylös Bottom