Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Insurgency: Sandstorm

Tuli ostettua tää pc:lle ja ei voi kuin toivoa, että tää oikeasti vielä saatais konsoleille joskus.

Tää on juuri sellaista mitä olen konsoleille kaivannut. Pubgin ja siegen tapaista erittäin realistista menoa. Mutta toisin kuin siegessä, niin CS tyyppisissä ulkotiloissa. Ja ennenkaikkea isommilla pelaajamäärillä (12vs12 ja 14vs14j ja battlefieldin pelimuodoilla.

Itse en pysty terveyssyistä pelaamaan näppiksellä/hiirellä, joten joudun pelaamaan pädillä. Tasoitustahan antaa naurettavan paljon, etenkin tälläisessä lähes laaki ja vainaa pelissä. Mutta siitä huolimatta olen aivan myyty miten hyvin tää on tehry. Nämä vähän pienempien firmojen pelit on yleensä ihan roskaa, mutta tässä toimii kaikki.
On myös erittäin kevyt peli. 4k/60fps on ihan helposti, joten taatusti pyörii konsoleillakin hyvin.

Tulisipa nopeasti, jotta pääsis muiden pädipelaajien joukkoon nauttimaan.

Edit: näköjään kehittäjien joulukuun postauksessa ollut puhettakin. Tekeillä on ja täyttä höyryä eteenpäin mennään.
Console Updates

In closing, I wanted to share with the community that our team is plowing full speed ahead with our efforts at bringing Insurgency: Sandstorm to console. Over the past few months, our partner, Black Tower, has been helping us to define and navigate timelines to deliver a release candidate which will be used for the TRC (Technical Requirements Checklist). We’re happy to report that everything is on track, and in the next State of Production in January, I’m hoping to be able to share more concrete details on when you will be able to play our game with friends on console
 
Viimeksi muokattu:
Itsekin odottelin tätä konsoleille ensiksi huhtikuulle 2019. Sitten alkukesään 2019. Sitten vielä syksyyn 2019. Sitten iski ymmärrys, että tätä peliä ei tulla näkemään konsoleilla. Ja oikeastaan sitten tulikin jo BF V ja CoD: MW ja peli on siinä mielessä on Insurgencyn kohdalta taputeltu. Tottahan se voidaan vieläkin julkaista, mutta valitettavasti se aikaikkuna, jolloin se kaupallisesti olisi pitänyt saada ulos on jo mennyt. Ja nettipeli ilman pelaajia kun ei ole oikein mithään. Ainakin omalta kohdalta Insurgencyn elämä on taputeltu, koska CoDi on huikean paljon kovempi kuin osasi arvata ja sitten jos siihen tulee kyllästymään, niin pitkän tauon jälkeen Siegekin maistuu. Ja pian tässä jo oikeastaan odotetaan PS5:ttä enemmän kuin enää mitään vanhalle raudalle tulevia uusia pelejä.
 
Itsekin odottelin tätä konsoleille ensiksi huhtikuulle 2019. Sitten alkukesään 2019. Sitten vielä syksyyn 2019. Sitten iski ymmärrys, että tätä peliä ei tulla näkemään konsoleilla. Ja oikeastaan sitten tulikin jo BF V ja CoD: MW ja peli on siinä mielessä on Insurgencyn kohdalta taputeltu. Tottahan se voidaan vieläkin julkaista, mutta valitettavasti se aikaikkuna, jolloin se kaupallisesti olisi pitänyt saada ulos on jo mennyt. Ja nettipeli ilman pelaajia kun ei ole oikein mithään. Ainakin omalta kohdalta Insurgencyn elämä on taputeltu, koska CoDi on huikean paljon kovempi kuin osasi arvata ja sitten jos siihen tulee kyllästymään, niin pitkän tauon jälkeen Siegekin maistuu. Ja pian tässä jo oikeastaan odotetaan PS5:ttä enemmän kuin enää mitään vanhalle raudalle tulevia uusia pelejä.
Eiköhän se tule uudelle raudalle siinä missä vanhallekin, enkä kyllä ihmettelisi crossplayn mahdollisuuttakaan.

Mutta eipä tätä kyllä voi pitää pelinä mitenkään verrattavissa bäfään/codiin. Mulla itsellä ei ainakaan tälläinen peli vie peliaikaa esim bäfältä. Ihan eri mielentilaan soveltuvia pelejä.
Siege on se lähin vertailupiste ja siinäkin erot on isoja. Pelaajamäärät todella paljon isompia näissä pelimuodoissa ja ollaan ulkoakueilla. Omaan makuun siegen ongelma on juuri sisätilat ja pienet määrät pelaajia pelimuodoissa.

Ehdottomasti tälle on tilausta konsoleilla vaikka 2v päästäkin, koska en usko et ihan heti pc puolen kehitystäkään ollaan ajamassa alas.
 
Luulis tosiaan olevan helppo portata uusille konsoleille, en ihmettelisi jos olisi jo heti julkaisussa vuoden päästä.
 
Joo tämä on omissakin kirjoissa siellä kuumimmassa kärjessä edelleen, mutta pieni studio ja pienet resurssit niin asiat kestää. Ilmeisesti kuitenkin on Stemissä ihan kohtuu suosittu peli ja tuottanut jonkinlaiia kassavirtoja kehittäjälle joten edellytykset jatkokehitykselle ja konsoliportille on olemassa.

Toivottavasti hitaasti, mutta varmasti on tulossa konsoleillekin. Tosin nyt ollaan jo "aika lähellä" seuraavaa sukupolvea ja olisi aika nättiä että peli skaalataan suorilta vuoden päästä tuleville uusille bokseille ja Pleikkarille ja tätä vedetään sitten natiivi 4K@60 fps.

Mitä tulee noihin Ompun "vaatimuslistaan" Toinenkin hyvin vaativa, mutta samalla ihan helmi peli löytyy tyydyttämään tämän tyyppistä makuhermoa. Eli siis konsolilla jo kerran kuollut Verdun jota olen pelannut viime aikoina paljon, siihen tuli "Megapäivitys joka korjasi kaiken" Sitä ennen se oli kuollut ja rikki monta vuotta. Tosin Plese versio on edelleenkin siellä 5 metrin syyvyydessä, mutta toivottavasti lähiviikkoina sekin saa uuden elämän. Hyvä esimerkki ja tavallaan verrokki tähän Insurgency siinä mielessä että ei ole aina niin helppo homma pienillä resursseilla portata PC-peli konsoleille jos sen haluaa tehdä viimesen päälle. Täytyy nyt toivoa ettei kuitenkan ihan tuota 3 vuotta menisi tämän pelin kohdalla...
 
Jätin verdunin mainitsematta, mutta vähän siihen viittasin, kun sanoin että nämä pienempien firmojen pelit on yleensä roskaa.
Verdun itselläkin on ja Verdunin jatkossaa olen ilmaisviikonlopun. Toki moni asia hyvää, mutta grafiikat todella rujot ja ohjaus kankeaa. Tässä kun taas on tilanne se, että voisi sinällään olla ihan hyvin ubin siege poppoo tehnyt. (Ei nyt ihan, mutta kuvainnollisesti ero on niin iso)
 


Viimeinkin julkaisupäivä konsoleille, onhan tätä jo odotettukin. Onkos joku pelaillut PC-versiota alkaako olemaan pikkuhiljaa jo mature? Ei pahempaa vikaa/bugaamista? Populaatioltaan tämä ei mikään megahitti taida olla samanaikaisten pelaajien päivittäishuipun pyöriessä parin tonnin huitteilla. Tosin kuinkas muutenkaan näiden vähän HC-pelien kanssa, ei sovi kaikille kun on niin "vaikeaa"

Varmaankin sanomattakin selvää, että peli optimoidaan tämän konsolisukupolven tehokuninkaalle. Mutta toisaalta seuraavakin sukupolvi on jo ovella julkaisuhetkellä, eli toivottavasti näemme aika nopeasti optimoinnin myös seuraavan genin tehokuninkaalle. Sitten on kyllä namia luvassa, toivottavasti kuitenkin kautta linjan framerate edellä mennään ja target on 60_näytti miltä näytti...orggis XOnella voi tarkoittaa vähän karua ulkonäköä, mutta mitä väliä. Ei näitä grafiikan takia pelata!
 
Eikä tuo nyt pc:llä 4k:llakaan mikään ultimaattinen silmänkarkki ole ja kevyesti tuntuu pyörivän, joten en näkisi ongelmia 60fps:ssä.
Pelinä olisi juuri sellainen kuin kaipaisin, mutta pädillä antaa ihan liikaa tasoitusta. Todella toivon, että konsoleilla ei ole näppistukea jolloin menee kyllä pleikalle ostoon.
 
Aha, eli jos ennakkotilaa pääsee koittaan Betaa. Kyllähän tämä täytyy tarkastaa paksulla suurennuslasilla. Ei ole edes kovin pahan hintainen.


Jos ei ole vielä Playstation Storessa, tulee lähiaikoina.

 
Konsoliversiot myöhästyy, eikä uutta julkaisupäivää ole tiedossa.

 
Ei varmaan montaa kättä nouse pystyyn jotka yllättyy. :D sen verran kauan odoteltu.
 
Viimeksi muokattu:
Eikö tosiaan ole näiden 2 vuoden aikana juolahtanut kellekään mieleen palkata porukkaa, joka osaa koodata konsoleille?
 
Konsoliversiot myöhästyy, eikä uutta julkaisupäivää ole tiedossa.

Mjoo. Pieni studio, pienet resurssit. Ei ole varaa häslätä ja pilata julkaisua. Ei tosiaan ihan hirveen äimäksi vetävä asia, mutta minä ainakin olen ihan iloinen tästä uutisesta. Se voisi tarkoittaa asioita...

Aiemmin kun julkkaripäivä julkistettiin oli se kiva kuulla, mutta toisaalta oli harmillista kuulla koska se olisi tarkoittanut että optimoinnit uuden genin koneelle olisi ainakin alkuun jäänyt rannalle. Tässä on niin kauan jo odoteltu ja puoli vuotta sinnetänne, ei merkkaa mitään. Sen sijaan se voisi merkata todella paljon jos peli tukisi Series X/PS5 julkkarissa. Ja siitähän tässä nyt saattaa olla kyse. Toivon niin.

Voihan olla, että pieni studio ei ole ollut ihan ensimmäisten kehittäjätiimien joukossa jotka saaneet Series X/PS5 Debug konsoleita käyttöönsä. Kun viimeinkin saaneet ja kokeilleet omaa tuotettaan siinä, ollut niin kova juttu ja haluavat käyttää tätä korttia. Sanomattakin on selvää, että jos tämä tukisi Day 1 next genejä aiheuttaisi se huomattavaa pöhinää ja myynnit saisi nostetta. Sehän me jo tiedetään, että tavallaan kilpaileva tuote RS: Siege saa Series X/PS5 käsittelyn Day 1, eli mielestäni on kyllä erittäin hyvä ja perusteltu tavoite pyrkiä samaan jos haluaa haastaa "isoja poikia" Toivottavasti rahkeet riittää siihen, vaikka ei se varmastikaan helppoa ole kun käytössä olevat resurssit ja markkinointikoneistot jne. on ihan murusia verrattuna siihen mitä jollain Ubilla/Activisionilla/EA.
 
Onkoha tästä konsoli julkasusta mitään kuulunut? Jossain luki, että "first half 2021" alkais jo olemaan.
 
Konsoli beta näköjään alkanut, mutta ei tullut itselle kutsua tällä kertaa.

 
Ylös Bottom