iZettle - henkilökohtainen maksupääte luottokorteille [iPad, iPhone]

hartzu

KonsoliFIN Alumni
iZettle on uusi tulokas iOS-rintamalla. Kyseessä on kevyt kassajärjestelmä, eli sovellus, jonka avulla kuka tahansa voi laskuttaa asiakasta/kaveria/äitiä luottokortilla.

Homma toimii siten, että lataat sovelluksen storesta ja rekisteröidyt käyttäjäksi. Rekisteröidyttäessä pitää antaa mm. henkilötunnus henkilöllisyyden varmistamiseksi ja lisäksi tietysti pankkitili, jonne laskutetut maksut tilitetään. Tämän jälkeen voit laskutta kaverilta velat kortilta, kirpputorilla maksun ostajalta tai konsolia myydessäsi laskuttaa ostajaa tavaran luovutuksen yhteydessä. iZettle soveltuu myös pieneen yrityskäyttöön mainiosti jos ei halua investoida kalliisiin pankkien korttimaksupäätteisiin.

iZettle on ruotsalainen yritys ja toimii Ruotsin pankkivalvonnan alaisuudessa. Jokaisesta maksutapahtumasta menee komissio (€0.15 + 2.75%) iZettlelle, kuten muissakin luottokorttimaksuissa, ja loput tilitetään päivittäin maksun saajille.

5000 ensimmäistä rekisteröitynyttä käyttäjää kussakin maassa saa ilmaiseksi iPadiin/iPhoneen liitettävän luottokorttilukijan, jolloin korttitietoja ei tarvitse syöttää käsin. Itse sain lukijan postissa tänään. Itse sovellus on ilmainen.

Näytä liitetiedosto 8925

iZettle

App Store - iZettle
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Ylös Bottom