Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Jadesoturi

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja Jacce
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä
Vastaus: suomalainen kungfu-leffa

Taisi olla viime vuonna Dekki nimisessä skeittilehdessä juttua tuosta päähahmon esittäjästä, joka siis harrastaa lautailua (tärkeä pointti ;) ), leffa kuulosti silloinkin jo lupaavalta ja nyt entistä paremmalta.
 
Vastaus: suomalainen kungfu-leffa

Asiasta keskusteltu jo täällä.

Tuo teaseri on ollut levityksessä jo vuoden päivät, joten perustetaan uusi threadi vasta, kun projekti on valmis - mikäli valmistuu koskaan...
 
Vastaus: suomalainen kungfu-leffa

juu, sori.. mä oon vähä aikaani jäljessä, tämä tredi oli elämäni ensimmäine, mutta joo todetaan, että luetaan näitä juttuja foorumista, ettei tarvi toistaa, heh!
 
Vastaus: Jadesoturi (2006)

Tööt, meikäläinen luuli, että nämä puhuvat luonnollisesti pelkkää pekingiä tai lontoota tässä (kun kansainvälisestä tuotteesta on kuitenkin kysymys), mutta supisuomalaista konsonanttien mäjähtelyähän sieltä tuli ulos. Omituiselta kuulosti tuohon genreen... :|

Traileri ei pahemmin säväyttänyt. Noita ylipitkiä ja tylsiä hidastuksia cgi-lisukkeineen on ollut lähes jokainen aasialainen menestystoiminta viime vuosina täynnä - kyllästyttää. Toivottavasti heikohko traileri kertoo paremmasta elokuvasta.
 
Vastaus: Jadesoturi (2006)

Täytynee vilkaista ku kerkee

Kalevala + kugfu + bullet time + mixed suomi-china theme = Jadesoturi :D
 
Vastaus: Jadesoturi (2006)

Hyvältä vaikuttaa arvostelun perusteella. Trailerikin on varsin näyttävä, joskin muutamat dialoginpätkät (suomenkieliset) kuulostavat omaan korvaan typeriltä. Kyllä tämä on kuitenkin pakko käydä teatterissa asti katsomassa.
 
Vastaus: Jadesoturi (2006)

Tulin juuri katsomasta Jadesoturia ja täytyy kyllä sanoa, että olisi tästä elokuvasta näillä aineksilla paljon huonommankin voinut saada aikaan. Visuaalisesti erittäin komea elokuva; kuvaus oli hienoa ja erikoistehosteet aivan priimaa, Hollywood tasoa (traileri ei anna niistä lähellekään oikeaa kuvaa). Elokuvan suurin heikkous oli mielestäni epätasaisuus; jotkut asiat toimivat hyvin, jotkut eivät. Välillä tuli todella vieraantunut olo joistakin näyttelijäsuorituksista/dialogista ja muista tönkköyksistä, mutta jo seuraava kohtaus saattoi toimia erinomaisesti joka osa-alueella. Mutta loppujen lopuksi kokonaisuus pysyi aika hyvin koossa.

Wuxia/genre -elokuvana ajoittain varsin toimiva ja näkökulma oli mielenkiintoinen ja tuore. Käsikirjoitusta olisi tietysti voinut vielä hioa jonkun verran, mutta kun ottaa huomioon että kyseessä oli esikoisohjaus ja sen, ettei mitään tälläistä ole Suomessa ennen tehty, on kyseessä ihan onnistunut teos. Kun vielä tietää sen, miten kiven takana elokuvan valmistuminen oli, voivat tekijät mielestäni olla tästä hyvästä syystä ylpeitä.

3½ (mahdollisesti pienellä suomilisällä?)

Lisää tällaista, niin ehkä saamme tulevaisuudessa nauttia enemmänkin erilaisista suomalaisista elokuvista.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Jadesoturi (2006)

Tänään, saati ensiviikolla, en kerennyt/kerkeä leffaa mennä tarkastamaan, mutta odotukset ovat kovat. Olen seurannut projektin kehittymistä pienestä opiskelijaprokkiksesta tuommoiseksi suuren budjetin "oikeaan" elokuvaan. Näköjään sitten kriitikot ja muut eivät ole niin paljon tykännyt, mutta uskoa on vielä paljon!
 
Vastaus: Jadesoturi (2006)

Jadesoturi on rikkonut Kiinassa 150.000 katsojan rajan. Onko tuo sitten kuinka kova saavutus, kun suhteuttaa populan määrään... Ison levityksen elokuva on ainakin saanut ja Suomi-pr on aina hyvästä, joten pisteet siitä.
 
Vastaus: Jadesoturi (2006)

Tulipa käytyä katsomassa ja pakko sanoa, että yllättävän hyvä suomalaiseksi elokuvaksi. Ehkä liian vähän taistelukohtauksia, mutta muuten hyvä elokuva. DVD-versiota odotellessa...
 
Vastaus: Jadesoturi (2006)

Näyttää niin karmealta toi leffa, etten ole edes viitsinyt käydä katsomassa enkä edes aijo vuokrata kun ilmestyy. Aluksi kiinnostuin todella paljon, mutta mainoksen nähdessä kun äijä päästi ensimmäisen lauseen suustaan ja se oli jotain:"tao minulle sampo", murenin ihan kokonaan...

Olen niin allerginen kaikille Kalevalaan liitttyvälle, että ei kiitos.
 
Ylös Bottom