Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Jääkiekon MM-kisat 2011

Vastaus: Jääkiekon MM-kisat 2011

Eikö kukaan huomannu Pesosenkin hyviä otteita?
Täällä kisakatsomo kyllä totaalisesti repesi nauramaan Pesosen maalin jälkeen. :D
 
Vastaus: Jääkiekon MM-kisat 2011

Kyllä Suomen peli on ollu turnauksessa hyvää aina siihen asti kun kiekko pitäs pistää maalin. Kiekko lauotaan joko seinille tai molarin rintapanssariin. Tottakai sitä voi ajatella, että Pulkkinen olis tehny jo sata maalia noista samoista paikoista. Mutta olisko noita samoja paikkoja syntyny jos Pulkkinen olis ollu kentällä? Joka tapauksessa, sitä ei voi ajatella niin, että yks pelaaja tekisi tällaisessa joukkueurheilussa eron voittamisen ja häviämisen välillä. Ellei kyse ole sitten aivan maagisesta maalivahdista :)

Tietysti sitä voi ajatella myös niin, että Jalosella ei ole pokkaa ottaa nuoria pelaajia joukkueeseen. Mutta Jalosella on kuitenkin työpaikka vaakalaudalla ja siinä kohtaa varmasti kaikki haluavat ottaa varman päälle ettei palkanmaksaja potki pihalle! Helppo se on kotisohvilta huudella kun ei tarvi olla kärsimässä seurauksia epäonnistumisten jälkeen.
 
Vastaus: Jääkiekon MM-kisat 2011

Voi Lassilaa.. kova paikka aina, kun veska vaihdetaan. Rankkareista löytyy kyllä viimeistelijöitä, pyöritetään niissä vain Glundia, Koivua ja Immosta (maali Latviaa vastaan). :D


Hmm, Lätkätietäjä reistailee. Kentällisestäni löytyy Kovaltshuk ja nimen alla lukee 2p. Kun katson välilehdestä Pisteet, 2p näkyy Kovaltshukin kohdalla, mutta "Yhteensä: 0p". Sama juttu omassa haastesarjassa, jota pelaan kaverin kanssa. Hänellä on Kovaltshuk, jonka myötä hänellä lukee 2p, mutta minulla on 0p. Teimme pelaajamuokkaukset vieläpä samaan aikaan keskiviikkona... Muilla samoja ongelmia?
(Kaikilla muila pelaajilla on listassani 0p).

EDIT: Äh, laitoin jengiini yhden slovenialaisen, koska odotan Slovenialle paljon maaleja putoamissarjassa. Mutta: ""-2pt pelaajasta jonka joukkue putosi välisarjasta" <--- Tuo ei näy pelaajan kohdalla, mutta pisteitä rokotetaan silti. HUoh, olisi pitäny lukea säännöt paremmin..
 
Vastaus: Jääkiekon MM-kisat 2011

Eikö kukaan huomannu Pesosenkin hyviä otteita?
Täällä kisakatsomo kyllä totaalisesti repesi nauramaan Pesosen maalin jälkeen. :D

Pesonen pelasi kyllä hyvän ottelun, ei valittamista. Itsekin kävin katsomssa pelin paikallisessa bilis/ym. -urheilubaarissa, ja kiekon löytyessä Saksan verkosta reaktio oli yhtä poikkeusta lukuunottamatta aina sama: ensin hurrattiin ja huudettiin, uusinnan jälkeen naurettiin. :D

Hmm, Lätkätietäjä reistailee. Kentällisestäni löytyy Kovaltshuk ja nimen alla lukee 2p. Kun katson välilehdestä Pisteet, 2p näkyy Kovaltshukin kohdalla, mutta "Yhteensä: 0p".

Kovalchuk bannattiin. Johtunee siitä.
 
Vastaus: Jääkiekon MM-kisat 2011

Granlund teki taas jäätävän rankkarin. Taitaa mennä ensi kautena Minnesotaan, jos heidän väki katselee Suomen mm-pelejä yhtään. Erinomaisen turnauksen alun pelannut.

Salmela oli huono pakissa. Ollut jo pari peliä. Nousee liikaa, laukoo ohi tai päin ja niin edelleen. Vähemmälle peliajalle.
 
Vastaus: Jääkiekon MM-kisat 2011

[video=youtube;xhnWg7j0QqQ]http://www.youtube.com/watch?v=xhnWg7j0QqQ[/video]

Onse komea! Kisojen ehkä hienoin rankkari? Kyllä Koivuki aika nätisti veivas ;)
 
Vastaus: Jääkiekon MM-kisat 2011

Itse koen ainakin, että Suomen peli on aika heikolla jäällä. Kunnon tekopaikkoja ei peleissä tule ja jos Suomi ei pysty maaleja tekemään, puolustus on paska ja on vain yksi hyvä veska, tulee kylmää kyytiä suurmailta. Saksa peli voitettiin pelkällä tuurilla. Saksan olisi pitänyt voittaa. Harmittaa heidän puolestaan, että hienot maalit ja kova työ ei tuottanut tällä kertaa tulosta. Varmaan joku ennätys vahinkomaalien suhteen, ei kiekot voi nimittäin mitenkään pomppia noin hyvin Suomelle. : )
 
Vastaus: Jääkiekon MM-kisat 2011

Saksan olisi pitänyt voittaa. Harmittaa heidän puolestaan, että hienot maalit ja kova työ ei tuottanut tällä kertaa tulosta. Varmaan joku ennätys vahinkomaalien suhteen, ei kiekot voi nimittäin mitenkään pomppia noin hyvin Suomelle. : )

Joo olihan ne tuurimaaleja, mutta totuushan on, että Suomi hallitsi ihan koko peliä. Ansaittu voitto, 3 pistettäkään ei todellakaan olisi ollut mikään vääryys. Laukaukset kertoo aika paljon hallinnasta..
 
Vastaus: Jääkiekon MM-kisat 2011

Jees, nyt vaan peukut pystyyn, että slovakia jatkaa tuota tunarointiaan. Suomelle etu siitä, että palautumisaika pidempi ja slovakian joukkuepeli on ollut jopa aneemisen surkeaa. Sitten vaan toivotaan että kiekkoa saadaan häkkiin paremmalla prosentilla, toivoahan aina saa?

Ruotsalaisilla mahatautia? Kuulostaa pahalle. Mitähän ne pojat on siellä syöneet. ;)
 
Vastaus: Jääkiekon MM-kisat 2011

Suomi-Saksa-peli oli kaikkinensa varsin viihdyttävä peli, ja tarjosi monenlaista draamaa; Suomen pikamaali saksalaispelaajan avustuksella, parit pomppumaalit per joukkue sekä tietysti itse rankkarikisa.

Vaikka en ole ollut Mikko Koivun otteisiin noin muuten tyytyväinen, on mies pistänyt kolmesta rankkarista kolme jo sisään, ja näillä voittanut Leijonille kaksi ottelua. Sitä ei voi mitenkään väheksyä.

Nuoren (miksihän sitä pitää aina korostaa?) Mikael Granlundin rankkari oli asia, jota yhtä aikaa toivoin ja pelkäsin. Ehkä liian monella nuorukaisella pää on pettänyt tiukassa paikassa, mutta Mikke veivasi aivan uskomattoman upean maalin.

Tshekkin ja Slovakian matsi oli sen sijaan paljon vaisumpi jostain syystä, vaikka "pikkuveli" lopussa vielä pääsikin maalin päähän ja yritti tasoitusta ilman maalivahtia. Hyvää ottelussa oli kuitenkin se, ettei Tshekki edelleenkään vaikuttanut olevan mitään selkeää maailmanmestariainesta. Ja aiemmin päivällä Kanada pelasi tasan USA:n kanssa varsinaisella peliajalla. Vaikka voittomaalikisassa USA nöyrtyikin heti alkuunsa, sain itse uskoa siihen, että kanukitkin ovat haavoittuvaisia.

Summa summarum: vaikka Suomen leijonalauma ei olekaan murissut ylivertaisesti, on se voittanut kaikki pelinsä, ja jäljelläkin olevat vastustajat ovat kaikki osoittaneet olevansa lyötävissä. Unelma kullasta elää!

Update! Tsekkiä vastaanhan tulikin tappio, my bad!
 
Vastaus: Jääkiekon MM-kisat 2011

Kanadalta puuttui tänään kyllä terävyys jenkit olivat koko pelin alakynnessä.
Laukaukset 52-20 pelin jälkeen :cool:
Kanada Hallitsi pelin alkua, mutta siitä huolimatta usa iski avausmaalin. Kanadan sen jälkeen tasoitti Brent Burns maalilla, kauan siitä ei kestänyt kun jenkki pelaaja pääsi jäähyaitioista suoraan iskemään. Sen jälkeen Travesin ja Spezzan maaaleilla johtoon, mutta Usa tasotti. -.-

Sen jälkeen rankkareille, jossa Kanada vei :D

Suomi pelistä: Granlundin rankkari aika jäätävä nuorukaiselta ;)
 
Harmi, kun Slovakit lähtivät hakemaan tasuria liian myöhään. Laitoin tulosveto-kuponkiin 3-3. Itselläni on vähän paha tapa, että ainoastaan Suomen pelit ovat pelejä joita jaksan katsoa loppuun asti ilman uhkapelejä. Aina pitää olla pikkuveto jota sitten jänskää. :D
 
Vastaus: Jääkiekon MM-kisat 2011

Kauhee munkki tosiaan Suomella! :eek: Mutta hyvä, että ees joskus pomppii... Mutta ihan järkyttävää, että kunnon pelitilanteista on maalinteko lähes mahdotonta. Immonen näyttää olevan lähes ainoa jätkä, joka osaa laittaa kiekon reppuun kunnon paikoista.

Pakeista muutama ihan kisaturisteja ja toi VTUN AALTONEN on ihan pska!!! Edelleen olen ihan prkleen katkera siitä, että Pulkkista ei valittu joukkueeseen! Ihan Granlundin tasoinen lahjakkuus, joka olisi jo nyt ollut hiton käyttökelpoinen kaveri.

Joukkueeseen eivät näillä näytöillä olisi kuuluneet:

Valmentaja

Jukka Jalonen: Joviaali-Jukka on kyllä ihan huuhaakaveri. Joukkue valittu päin peetä ja vielä peluuttaakin päin hlvettiä! Ei mitään jakoa tällä valmentajalla ainakaan voittaa mitään suurta. Pronssia, ehkä maksimisuorituksella voidaan saada, mutta tuskin näissä kisoissa tuollaisenkaan on mahdollisuutta. Ja toivon, ettei tuota äijää tarvitse näiden kisojen jälkeen enää katsellakkaan Suomen vaihtoaitiossa...

Maalivahti

Lassila Teemu: Aivan turisti. Ei mitään tekoa kovissa peleissä. Ei riitä reaktionopeus yllättävissä vedoissa.

Pakit

Kukkonen Lasse: Jo monta vuotta kisaturistina ja Joviaali-Jukan saunakaverina. Armoitettu puujalka ja puukäsi. Aamen...

Välivaara Jyrki: Yksi armoitettu puukäsi/puujalka taas joukkueeseen. Myös armoitettu halonhakkaaja...

Jaakola Topi: Hidas, mutta kankea ja kiekkoepävarma. Ei mitään käsitystä siitä, millä avuilla tämäkin kaveri on joukkueessa...

Hyökkääjät

Aaltonen Juha-Matti: Tehottomuuden ilmentymä, joka saa hyvätkin tiimikaverit ympärillä näyttämään aivan sysipaskoilta. Pehmeä kuin 2 viikkoa vanha banaani. Huonompaa laukausta tuskin näistä kisoista löytyy.

Nokelainen Petteri: Ajatus hukassa, pehmeä, dieselmäinen ja kädetön. Ei mitään käyttöä.

Pyörälä Mika: Samat sanat kuin Nokelaisesta, mutta vauhtia löytyy sentään himpun verran enemmän. Vastaavasti kuitenkin vielä pehmeämpi pelaajana, kuin Nokelainen.

Rajatapauksiakin on, mutta katsoisin, että heillä voisi oikeanlaisella peluutuksella ja oikeilla ketjukavereilla/pakkikavereilla olla vielä paljonkin annettavaa Suomen peliin. Tällaisia pelaajia ovat mm. Lepistö Sami, Salmela Anssi, Lahti Janne, Pihlström Antti, Kapanen Niko ja Pesonen Janne (pelasi tosin Saksaa vastaan jo melkoisen hyvin).

Hitto kun saisi Erkan ja Ramin takaisin valmennusduoksi maajoukkueeseen. Tai sitten Kai Suikkanen uutta verta tuomaan. No, ehkä Petri Matikaisessakin potentiaalia. Pääasia olisi, että saataisiin taas vaihteeksi sellainen valmentaja, joka uskaltaa valita myös nuoria huippulupauksia maajoukkueeseen. 3-5 nuorta tähteä pitäisi käytännössä aina löytyä joukkueen pelaavaan kokoonpanoon. Sitä kautta ovat menestymisen mahdollisuudet aivan varmasti paremmat, kuin tuollaisella idioottimaisella varmistelulla... :mad:
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Jääkiekon MM-kisat 2011

Jotta en nyt vain keskittyisi negatiivisesti joukkueen epäonnistujien ruotimiseen, niin tässä vielä mielestäni todelliset onnistujat tähän mennessä:

Maalivahti

Vehanen Petri: Pelannut suhteellisen varmasti, kun on kentällä ollut. Olisi pitänyt heti alusta alkaen olla selkeä 1. maalivahti. Näytöt kuitenkin tältä kaudelta aivan eri luokkaa kuin Lassilalla.

Pakit:

Niskala Janne: Toistaiseksi ollut hämmästyttävän hyvä myös oman pään pelissä. Loistavia kiekonriistoja ja varmaa peruspeliä. Avaa myös hienosti peliä. Ylivoimalla olisin kyllä odottanut hieman parempaa, mutta muuten loistavaa pakkipeliä. Suomen paras pakki toistaiseksi.

Väänänen Ossi: Perusvarmaa pakkipeliä, kuten Ossilta osaa odottaakin. Fyysisiltä ominaisuuksiltaan Suomen paras pakki. Ollut myös jopa yllättävän kiekkovarma. Tuollaisella pelaamisella luo itseluottamusta myös pelikavereihin. Niskalan jälkeen heti seuraavaksi paras pakki.

Puistola Pasi: Siinä ja siinä pystyinkö laskemaan varsinaiseksi onnistujaksi. Hieman pehmeähkö ja pieniä ajatusvirheitä hetkittäin omassa päässä. Näistä huolimatta pelannut melko varmaa oman pään peliä ja pystynyt myös kiekollisena suhteellisen varmaan peliin. Muiden edellämainittujen pakkien tapaan pystynyt myös välttämään tyhmiä jäähyjä.

Hyökkääjät

Immonen Jarkko: Suomen paras hyökkääjä tähän mennessä. Ollut tarkka maalipaikoissa ja ennenkaikkea hakeutunut aktiivisesti kiekottomana maalipaikkoihin. Loistavaa sijoittumista muutenkin ja myös oivaltavia syöttöjä. Erittäin hyvää esimerkkiä antaa joukkuekavereilleen pelaamisellaan. Jättänyt turhan hosumisen täysin pelistään.

Granlund Mikael: Huikean hyvä, vaikka fyysisiltä ominaisuuksiltaan onkin vielä hieman raakile. Fyysisyyskin kuitenkin riittänyt jo juuri ja juuri näihin kekkereihin. Pelikäsitys onkin sitten kaikkia joukkuekavereitaan valovuoden edellä. Taito ja kylmähermoisuus myös aivan maailman huippuluokkaa. Tekee vierellään pelaavista kavereistaan entistä parempia. Kun kehittää vielä laukaustaan, luisteluaan sekä fyysisyyttään, niin voi vielä joku päivä olla jopa maailman ykköspelaaja...

Koivu Mikko: Mikko on loistava kapteeni. Taistelijana esimerkillinen ja myös taitoa löytyy roppakaupalla. Näyttää esimerkkiä joukkueelle lähes kaikin tavoin. Ainoa mitä Mikolta mielestäni puuttuu, on taito rauhoittaa omaa sekä ketjukavereiden peliä. Lähtee liian herkästi välillä itsekin mukaan hosumiseen, jossa pelitilanteissa on liiankin kiire ja laukaukset sekä syötöt saattavat tiukimmissa paikoissa sitten epäonnistua usein. Peruspeli kuitenkin loistavaa, koska osaa pelata molempiin suuntiin hienosti. Pelitilannemaalipaikoissa voisi ottaa piirun verran rauhallisemmin. Rankkareissa kyllä vertaansa vailla oleva pelaaja, mutta saisipa vielä siirrettyä saman maltin ja itseluottamuksen pelitilanteisiin, niin olisi potentiaali nousta maailman ehdottomien huippupelaajien joukkoon.

Ruutu Tuomo: Tuomo ei sinänsä ole ollut aivan parhaimmillaan vielä. Hän on kuitenkin raatajana ja taistelijana Suomen ykkönen ja siinä roolissa aivan korvaamaton joka tapauksessa. Raadantakin on alkanut tuottaa jo tulosta parin tuurimaalinkin muodossa, kun on tarpeeksi vain jaksanut puskea ja yrittää. Kiekollisessa pelissä ollut kyllä puutteita varsinkin ensimmäisissä peleissä. Saksaa vastaan alkoi kuitenkin tässäkin olla jo merkkejä paremmasta.

Aaltosen pelaaminen samassa ketjussa sotkenut sekä Ruudun että Koivun peliä perusteellisesti. Pidetään se Aaltonen nyt vaan siellä 3.-4. ketjuissa, tai mikä vielä parempaa, vaihdetaan tilalle Joensuu tai Lajunen ja laitetaan takatukkajumala vilttiin.

Sinänsä Saksa-pelissä oli pieniä merkkejä paremmasta jo, mutta kyllä edelleen tuo maalipaikkojen tuhlailu on kamalaa katsottavaa. Kun Aaltonen otetaan joka tapauksessa pois sotkemasta ykkösen peliä ja tilalle saataisiin tuoretta nuorta taitoa Joensuun tai Lajusen muodossa ja lisäksi pidetään myös Lassila visusti avaamassa vaihtoaition luukkua, niin vielä on itselläni joku usko tähän joukkueeseen. Tosin Joviaali-Jukka onnistuu kyllä pelin vielä sotkemaan tavalla tai toisella jossakin vaiheessa, mikäli peli sattuisi jo kunnolla loksahtamaan kohdalleen... :mad:
 
Ylös Bottom