Joulu

Vastaus: Joulu

Meinasin jo keretä törsätä kaikki joululahjarahani tonne nettikauppojen petollisiin joulu tarjouksiin. Tuli niin hillitön mieli ostaa jotain, kun kerrankin on rahaa kunnolla.
 
Nostellaanpa wanhaa ketjua ylöspäin, nyt nimittäin on aihetta (eikä tälle sentään omaa ketjuaan kehtaa avata). Sub tekee kulttuuriteon näyttämällä kymmenen vuoden tauon jälkeen legendaarisen The Joulukalenterin! Alunperinhän sarja näkyi vuosina 1997 ja 1998 MTV:n puolella, vuonna 2007 Subilla. Eli The Joulukalenteri näkyy TV:ssä vasta neljättä kertaa 20 vuoden aikana(!). Allekirjoittanut on toki katsonut sarjaa myös Youtuben puolelta.

Itselleni tulee sarjasta mieleen rakkaat nuoruusvuodet ammattikoululaisena (97-99). Kyllähän tässä vain on sitä jotain.

Tänään ensimmäinen jakso näkyy klo. 18.55.
 

Omenanraato

Well-Known Member
Tänään ensimmäinen jakso näkyy klo. 18.55.
No hyvä että nostit vanhan ketjun!

Olin nimittäin tulossa pätemään sinulle, että tätähän tulee useamman kerran päivässä uusintana ja ensimmäinen jakso tuli jo yöllä.
Eilen tätä vaimolle juuri ihmettelin ja pistin dna tv:een tallennukseen.

Noh, jotta olisi ollut faktaa, niin kävin ottamassa screenshotin dna tv:stä huomatakseni, että tallennuksessa oli joku 5min teaseri, jota toistetaan päivittäin...eli oikeaa kalenteria ei ollut ollenkaan tallennuksessa..nyt on, eli kiitos siitä. :)
 
Jouluna pitää tietenkin pelata Super Mario pelejä. Ainoa Mario peli mitä hyllystä enää löytyy on alkuperäisen Wiin New Super Mario Bros.
Peli ei ole vanhentunut yhtään. Peli on yhtä koukuttava ja pelattava kuin vuosikymmeniin sitten.
 

Nisupulla

Jäsen / [FL]
Tämän joulun peleiksi taitavat täällä nousta nyt Battlefrontin läpäisyn jälkeen Overwatch ja PUBG. Molempia yhdessä tiimin kanssa.

Optiona on vielä tuo paljon kehuja saanut Horizon Zero Dawn, joka odottaa korkkaamattomana.
 
Ylös Bottom