Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Journey to the Savage Planet

P

Poistettu jäsen 3274

Guest
JourneySavagePlanet-Hero500.jpg


Julkaisupäivä: 28. tammikuuta 2020
Kehittäjä: Typhoon Studios
Julkaisija: 505 Games
Alustat: PlayStation 4, Xbox One, PC
Co-op: 2 pelaajaa verkossa

Olet Kindred Aerospacen uusin jäsen, ja sinut on lähetetty kartoittamattomalle planeetalle nimeltään AR-Y 26. Suunnitelmaa sinulla ei ole, ja varusteitakin sait mukaasi hyvin niukasti. Tehtävänäsi on tutkia planeettaa, luetteloida siellä eläviä kasveja ja eläimiä ja päättää, onko planeetta asutuskelpoinen ihmisille.

Pian kuitenkin huomaat, että kaikki ei ole sitä miltä näyttää. Kaukaisuudessa häämöttävä salaperäinen torni vihjaa, ettet olekaan ensimmäinen ihminen planeetalla. Botanistin ja kartografin työsi lisäksi pääset selvittämään mysteerin ja kokemaan suuren, odottamattoman seikkailun.

 
Tuli pelailtua tämä heti, kun tuli myyntiin ja platina olisi plakkarissa muutamaa coop trophyä lukuunottamatta. Pidin tosi paljon, kun oli muistutti kovasti Metroid Prime. Huumori taas toi mieleen Portal 2:n. :)
 
Tuli pelailtua tämä heti, kun tuli myyntiin ja platina olisi plakkarissa muutamaa coop trophyä lukuunottamatta. Pidin tosi paljon, kun oli muistutti kovasti Metroid Prime. Huumori taas toi mieleen Portal 2:n. :)
Itse testailin vähän xCloudin kautta ja vaikutti ihan hyvältä, niin kyllä tämän voisi joskus poimia hyllyyn pleikkari versiona, kun ei hintakaan ole paha.

Justiinsa mulle sopivaa kakkahuumoria tuntui olevan ja pariin kertaan tuli naurettua heti pelin alussa :)
 
Tämä tuli hankittua Storen alennusmyynneistä. Erittäin laadukasta ja hauskaa shittiä. Harmittavan pienelle huomiolle jäänyt. Tutustukaa!

Tämä on kuin No Man´s Landin "ei-niin-vakava" versio :p
 
Otin kokeiluun GamePassista boxille ja onhan tämä aika loistava. Hyvää läppää, videot naurattaa ja tuo tutkiminen aika koukuttavaa. Nyt vasta tunti takana, mutta vaikuttaa tosiaan sellaiselta härskimmältä No Man's Sky-tyyppiseltä peliltä. Kannattaa kokeilla!
 
Tämä on juuri hyvä GamePass - peli, koska ei välttämättä tulisi tälläista peliä ostettua. Kun kuitenkin pääsee pienellä kynnyksellä kokeilemaan, niin kylläpä maistuu! Pelin pitäisi olla kestoltaan suht lyhyt, mikä on pelkkää plussaa.
 
Ylös Bottom