Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Just Cause 3

Bandicoot

Well-Known Member
Nimi: Just Cause 3
Alustat: Xbox One, PlayStation 4, PC
Kehittäjä: Avalanche Studios
Julkaisija: Square Enix
Julkaisupäivä: 1.12.2015

[video=youtube_share;B1_VWNuIm3E]http://youtu.be/B1_VWNuIm3E[/video]

Tätä peliä odotan TODELLA paljon. Just Cause 2 oli vapaudessaan uskomattoman upea kokemus ja sitä peliä pelaan toisinaan vieläkin. Uskon, että tässä uudessa JC3:ssa on monipeli, joka puuttui kakkosesta.

Stay tuned!


28.02.2013:
Seuraavan uutisen myötä pitääkin kaivaa sarjan viimeisin osa hyllystä :)

Just Cause 3 esitellään E3-messuilla – Dome.fi
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Just Cause 2 [PS3]

Nyt kun JC3 on aikalailla "vahvistettu" saapuvaksi, niin kaivoinpa kakkosen taas tulille. Ei voi kuin ihmetellä, miten Avalanche Studios on saanut vuonna 2010 näin näyttävän pelin aikaiseksi. Tämä jaksaa vieläkin koukuttaa ja omasta mielestäni tämä on edelleen hiekkalaatikoiden kuningas. Nyt kun JC3 ilmestynee vielä next gen konsolille, niin eihän tässä malta housuissaan pysyä. Vielä kun ilmottaisivat, että kolmoseen tulee monipeli, niin se on tervemenoa viimeinenkin vapaa-aika :)
 
Vastaus: Just Cause 2

Jaahas, edellisestä päivityksestä yli vuosi aikaa. Silloin kyseessä olikin studion toinen tekeillä oleva peli eli Mad Max. Mutta NYT:

http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2014/04/24/just-cause-3-domain-registration-linked-to-square-enix.aspx

Toivottavasti osoittautuu aidoksi rekisteröinniksi, onhan noita feikkirekisteröintejä ollut liikkeellä aika paljonkin viime aikoina. Just Cause 2:n oli ja on vieläkin aivan sairaan kova peli :D Mitä mahtavuutta se kolmas osa olisikaan PS4/XONE/PC rintamalla, uuuuuh :eek:
 
Vastaus: Just Cause 2

E3 lähestyy joten saattaa hyvinkin olla että siellä JC3 vihdoinkin julkistetaan :)

En tajua, miten tämä video on päässyt minulta ohi, mutta tämä viimeistään kertoo sen että JC3 on tosiasia. Ja aivan varmasti multiplayer-tuella.

[video=youtube_share;OFMqA4nMs3s]http://youtu.be/OFMqA4nMs3s[/video]
 
Vastaus: Just Cause 2

NO NYT! Just Cause 2 oli jo niin mielettömän viihdyttävä paketti, että odotukset tätä peliä kohtaan ovat kyllä korkealla. Pientä lisähiomista ja -kiillotusta muutamiin kakkosen ongelmakohtiin, kuten ai:hin, ja maailmaan vielä lisää interaktiota erilaisten kappaleiden kanssa, niin on peli mekaanisesti enemmän kuin kohdallaan. Jonkinlaisia sisätilojakin olisi kiva saada ympättyä peliin.

Graafisesti jo JC2 oli aivan mielettömän komea, mitä mahtaakaan Avalanche saada aikaan uudelle raudalle? Netti-mp:n kun vielä lisäävät niin on kyllä lupa odottaa jotain kerta kaikkisen mahtavaa!
 
Vastaus: Just Cause 2

PÄIVÄN PARAS UUTINEN!

It’s been more than four long years since Swedish developer Avalanche Studios released the outrageous open-world game Just Cause 2. Players gravitated to gunfights atop moving vehicles, the versatile parachute, and the innovative tether that could link nearly any two objects, humans, or a combination of the two. The 400-square-mile world provided the ideal backdrop for players to go nuts, with many players hitting the 100-hour mark to earn 100-percent completion or to simply goof around with the wild physics. The mod and YouTube community kept interest in the game alive for years after launch and eventually pushed sales to more than six million units.

In 2015, the beloved series returns with Just Cause 3 on PlayStation 4, Xbox One, and PC. We got the chance to be the first people outside of the studio to play not just 10 or 20 minutes, but several hours of the game, set in a fictional Mediterranean archipelago. The time flew by as we tried out the vastly improved parachute and grapple mechanics, terrorized the latest dictator’s well-defended bases, and soared through the sky with the all-new wingsuit. Just Cause has never played this smoothly, and as you’ll see in the cover story launching digitally today, it’s never looked this good.


lähde: http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2014/11/11/december-cover-revealed-just-cause-3-29401230.aspx
 
Vastaus: Just Cause 3 [HYPE]

Mahtavaa! JC2 oli huikean hyvä ja hauska peli, johon on upotettu kymmeniä, ellei satoja tunteja. Olenkin jo pitkään odotellut, että koska tämä julkistettaisiin. Jäädään innolla odottelemaan!
 
Vastaus: Just Cause 2


Tuo oli uutisankka, joka kumottiin heti:

To be perfectly clear: Just Cause 3 will be available in 2015 for PlayStation 4, Xbox One and Windows PC. It will be distributed as a retail box and digital download. It is not a Free To Play game. It does not feature in-game micro transactions

http://avalanchestudios.com/news/just-cause-3-unveiled/
 
Vastaus: Just Cause 3 [HYPE]

Aivot narikkaan ja tukikohtia valloittamaan. Toimiva yhtälö, kun mukana on riittävä määrä leluja millä temmeltää. Mielenkiintoista nähdä mihin Avalanche pystyy nykysukupolven tehoilla, kun jo JC 2 oli aikamoista silmäkarkkia auringonlaskuineen. Kyllähän tämä on yksi ensi vuoden odotetuimmista peleistä.
 
Vastaus: Just Cause 3 [HYPE]

Täältä myös yksi hype-junaan mukaan tuleva. JC2 oli todella mahtavaa ajanvietettä, juuri sellaista aivot narikkaan - menoa. Vieläkin tulee vedet silmissä naurettua kun katselee youtubesta hauskoja kommelluksia. Toivotaan peliin paljon mysteerejä ja salaisuuksia ja toki hyvää huumoria ja vempelettä jolla mielikuvitus pääsee valloilleen ;)
 
Vastaus: Just Cause 3 [2015]

Itsellä mennyt tämä pelisarja kokonaan ohitse ja mikä ihme kun varmasti tykkäisin kovasti kun on kaiken näköisiä vekottimia pelissä. Tulevasta kolmos osasta oli julkastu kuvia konsolifinin etusivulla ja hyvältä vaikuttaa ja taitaa olla pakkohankinta tämä peli kun julkaistaan.
 
Vastaus: Just Cause 3 [2015]

Itsellä mennyt tämä pelisarja kokonaan ohitse ja mikä ihme kun varmasti tykkäisin kovasti kun on kaiken näköisiä vekottimia pelissä. Tulevasta kolmos osasta oli julkastu kuvia konsolifinin etusivulla ja hyvältä vaikuttaa ja taitaa olla pakkohankinta tämä peli kun julkaistaan.

Tämä on kaikkien open-world pelien ystäville must. Kannattaa tutustua edelliseen osaan. On kai ollut joskus jopa plussapeli, mutta ei ostettunakaan paljoa kustanna.
 
Vastaus: Just Cause 3 [2015]

Just Cause 3 teaseriä pukkaa.

[video=youtube;c-RksrMgNb8]https://www.youtube.com/watch?v=c-RksrMgNb8[/video]
 
Vastaus: Just Cause 3 [2015]

Mahtava teaser. Art style, hyvin Bondimainen. Ja lopussa teksti "Holiday 2015". Hmm, kesääkö tarkoittavat?
 
Ylös Bottom