Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Käyttäjätapaaminen?

sunnpeople

New Member
Onko konsolifinin retroporukalla ollut ikänä minkään sortin tapaamista? Olisiko tuollaiseen joskus aihetta?

Pelikonepeijaisissa on tullut vierailtua ja Peliplaneetan Puuhamaa (TM)-tapaamisella pelailtiin vanhoja kolikkopelejä. Tuossa nuo taitaa tähän mennessä Suomen tasolla olla omalta kohdalta.

Game On-näyttelyssä tuli myös pari harrastajaa vastaan, terveisiä vaan!

No juu. Jokaisella on tietty aina omat rientonsa ja tapaamispaikkakin on aina pulma. Mielellään tietysti sisältö liikkuisi tuolla pelailun puolella, vaikka kyllähän eksoottisia laitteita toki muutenkin ihan ilokseen katselee.
 
Vastaus: Käyttäjätapaaminen?

Jos jotkut messut tulee, niin siellähän voisi käydä porukalla ja nörttöillä vaikka päivän putkeen. Onpahan asiantuntevaa ja mukavaa(?) seuraa. Sitten voisi mennä jatkoille pelaamaan vähän lisää. Mikäs siinä.
 
Vastaus: Käyttäjätapaaminen?

Juu ihan hyvä ajatus.

Erilaiset messut kokoavat hyvin porukkaa kasaan. Ja jos isomman tapaamisen haluaa järjestää niin se kannattaa sijoittaa jonkun tapahtuman yhteyteen.
Ellei jolloin sitten ole 200neliön omakotitaloa yksinään käytettävissä jossa voisi järjestää tapaamisen :)

Itse asun Jyväskylässä ja tilaa olisi käytettävissä (74m^2) n.10-15 hengelle,löytyy 3 ruutua +screeni pelaamista (+verkkoyhteys kolmelle tietokoneelle) varten. Majoituskin järjestyisi n.10 hengelle telttapatjatyyppisesti (hätämajoitusta varten löytyy mm. paarit :) ) eli pienimuotoisen miitin pystyisi järjestämään täälläkin...

Itselläni harrastus keskittyy Sega peleihin ja niissä nimenomaan 8-bittisiin joita löytyy hyllystä pitkälti toista sataa.
MD,Saturn,DC löytyy myös mutta niille ei pelejä ole tullut kerättyä viimeaikoina.
Muuta rautaa löytyy Amigaa ja C64, PSX ja Xbox. Eli noita alustoja olisi mahdollisuus pelittää talon puolesta.

Niin ja popkornikone ja "pizzauuni" ovat myös käytettävissä :)
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Käyttäjätapaaminen?

Aikoinaanhan meikäläinen kelasi jonkinlaisen retropeliConin pitämistä, mutta tulin siihen johtopäätökseen että hommassa ei pääsisi kirveelläkään edes nollaan. Vuokrat ovat aivan liikaa.
 
Vastaus: Käyttäjätapaaminen?

Mukana olisin. ^.^

EDIT: Ja muutes onkos mitään retro / tai ihan "new age" pelikone/peli-messuja tulossa..?
 
Vastaus: Käyttäjätapaaminen?

Nyt ollsi jotain tarjolla: http://www.gamecollectors.info/

Kaikille avoin gamecollectors-pelitapahtuma. Tämä oli hyvä alku näille miiteille. Sovitaan sitten jatkosta paikan päällä, kun vihdoinkin tapaa nickit näppisten ja ruutujen takaa ;) Varmasti kokoonnumme jatkossakin ja tutustumme myös yksityisiin kokoelmiin ;)

Tapaamme siis Puuhamaassa 4 heinäkuuta, eli ensi viikon tiistaina jo! Tiedän, että tämä tulee lyhyellä varoitusajalla, mutta tervetuloa mukaan, jos vain suinkin pääsee.

Puuhiksen kirkuvien kakaroitten kulissin takana piileksii n. 80% Segan merkittävistä aracde-peleistä aina Outrun deluxesta lähtien ja Space Harrieria tai Hang Onia unohtamatta. Muutenkin paikalla on merkittävä osa aracden merkittävimpiä pelikoneita eri valmistajilta ja kaikki pelattavissa pääsylipun hinnalla! Kiva, jos edes joku pääsisi, ei niin etteikö aika kuluisi mukavasti pienelläkin porukalla ;)

8.7. onkin sitten hyväksi jatkoksi MSX-miitti Pääkaupungissa ja loppukuusta on Pelikonepeijaiset jälleen Tampereen hujakoilla. Rohkeasti mukaan toimintaan, niin on sitten talvella mukavia pelimuistoja muisteltavana keskellä sitä mitääntapahtumattomuutta ;) (Ehkä tästä talvesta tulee toisenlainen ja alamme pitää miittejä, mutta katsotaan sitä sitten.)
 
Vastaus: Käyttäjätapaaminen?

Tämän hetkinen tilanne on se, että vain minä ja toinen urhoollinen on ilmoittautunut! Tässä nyt vielä viikonloppu katsellaan ja päätös järjestämisestä joudutaan vetämään maanantaille saakka!

http://pelikonepeijoonit.net/articles/puuhamaa.html

Tämä on aikakauden loppu? Pieni joukko innokkaita harrastajia on Puuhamaassa kohdannut joka vuosi koneitten äärellä. Monella meistä harrastajista on näin vanhemmalla iällä näitä koneita omissa tiloissa ja ehkä saamme talvella jonkin miitin vedettyä läpi yksityisissä tiloissa, mutta oma viehätyksensä on ollut tavata Suomen ainoassa perinteisessä Arcade-hallissa.

Ulkopuoliset eivät meitä ole koskaan Puuhiksessa häirinneet ja kun nykyajan naperot eivät edes Lordiakaan säiky, niin ei meitäkään ole vielä kukaan juossut itkien karkuun ;). Viime vuonna oli sen verran häiriötä siviileistä, että erään naperon isä kysyi, saako hänkin pelata Outrun deluxea? Ja meni sitten, mokoma vielä voittamaan koko kisan ajamalla virheettömän ajon maaliin :D

Ihan mukavat muistot siis jäi tällä erää viimeisestä? kokoontumisesta Puuhamaassa viime kesänä. Joka vuosihan touhu menee vaikeammaksi, kun kohta on itse kullakin perheet pyöriteltävänä siinä ohessa ja eletään muitten perheenjäsenien ehdoilla.

No, olen itse ollut leffassa niin, että oli kolme katsojaa, kun koneenkäyttäjä halusi myös nähdä leffan (Rocketeer). Tälläkin kertaa homma siis vedetään ilolla läpi, jos saamme kaksi urhoollista mukaan listoille :D
 
Vastaus: Käyttäjätapaaminen?

Hmm... Pitääkin katsoa, jos saa kyydin (tai siis rahoitusta kyytiin kai käytännössä), ja äiti antaa lähteä tuntemattomien ja epäilyttävien keräilijöiden sekaan jonnekkin tervakoskelle.

E: näyttää pahemman kerran siltä, että olen silloin jokseenkin toisella puolella suomea = en tule.

Ja vielä sen verran- vaikkei tänne kuulukkaan, niin en minnekkään muaalle enää yritä päästä kun on aavistuksen kiire- että tänne tämän aiheen lataamiseenkuluneesta ajasta suurin (ja voin sanoa, että se oli pitkä) osa kului pelaajalehti.comin verkko-osoitteen selvittämiseen.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Käyttäjätapaaminen?

Tapaamme huomenna tiistaina kello 10 Puuhamaan portin pielessä, tervetuloa! Myöhemminkin voi mukaan liittyä, laitathan ketjuun viestiä, jos olet tulossa, niin päivitän osallistujalistaa.

Mukaan toistaiseksi ilmoittautuneet:
Mika73
Muto (työn puolesta)
Sosumi
Sunny

Mukana on jopa Puuhiksen henkilökuntaa, muitakin kun Puuhanalle ;). Tämän virallisempaa tapahtumasta ei oikein ilman Tasavallan Presidenttiä saa, kenekään mukaan hinkuvan ei varmastikaan ole vaikeuksia perustella tapahtuman luotettavuutta vanhemmileen siis.
 
Vastaus: Käyttäjätapaaminen?

perskuta kun pitää olla töissä.... no jos pääsis ens la peliplaneetan miittiin särkänniemeen...
 
Ylös Bottom