Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Kesä 2006 ja festivaalit

Vastaus: Kesä 2005 ja festivaalit

xlt sanoi:
Provinssiin ois lepposta päästä mutta esiintyjät ovat tällähetkellä niin paskaa...
Slipknot?!?!!? en edes viitti mennä kattoon...

Shaban sanoi:
Sauna Open Airiin tekisi mieli lähteä Slayeria ja Megadethia katsomaan, mutta hikisten heviörmyjen kanssa hengailu ei innosta.

Ja Slipknot: HYI SAATANA! Kerta Metallican lämppärinä riitti. Toivottavasti ei enää ikinä tarvitse nähdä.
Näitä riittää aina, 'siis voi v*ittu että slipknotti on paskaa' jne. ihmisiä, jos ette tykkää niin ette, mutta pitääkö siitä itkeä joka paikassa?

Ja jos et meinaa mennä katsomaan Slayeriä hikisten 'heviörmyjen' takia niin kannattaa vissiin jättää menemättä millekään festarille ja jäädä kotio istumaan. Sitäpaitsi "heviörmyt" on erittäin lepposta sakkia. Kokemuksella voin sanoa että mene ihmeessä katsomaan sitä, sen verran kova livenä.

Kaikki vaan provinssiin katsomaan NIN:iä ja Mansonia :)
 
Vastaus: Kesä 2005 ja festivaalit

Sarine, ei tässä yhtään itketä mutta ilmaisin että kuraa tulossa.
Jep provinssissa tosiaan Turbonegro ja Donnas ;)
 
Vastaus: Kesä 2005 ja festivaalit

Hmm, näillä näkymin seuraavat pitäisi löytyä menolistalta, eli Provinssiin katsomaan NIN ja Marilyn Manson, Ruisrockiin Rammstein katsomaan, ja sitten lopuksi tampesteriin "Lumous" gothic happeningiin.
 
Vastaus: Kesä 2005 ja festivaalit

Sauna, Tuska ja Koneisto ovat kai näiltä näkymin ne realistisimmat festarit noin ihan kukkaroa ajatellen. Klubikeikat yms. ovat sitten asia erikseen.

Jalometallin esiintyjäkaarti näyttää kieltämättä houkuttelevalta... Entombed ja Dissection... Katotaan.
 
Vastaus: Kesä 2005 ja festivaalit

hmm. no sauna nyt ainakin, sillä eihän DIOa joka päivä näe. Provinssi tottakai ja TUSKA. Huhhuh mikä tarjonta sielläkin tänä vuonna: dimmut ja kumppanit..aijjajajaiiii. ja jos oikein rahat polttelevat taskussa olisi välipuistorock varmaan ihan hyvä katsastaa. Niin tosiaan myös COB on tuskassa. Kaikki sinne persettä heiluttamaan!!!
 
Vastaus: Kesä 2005 ja festivaalit

Ilosaarirock on hieman paksuntanut tuota esiintyjälistaa ja sieltä löytyykin mm. Anal Thunder soittamassa pienemmässä sivuhäppeningissä, pitää katsastaa.
http://www.ilosaarirock.fi/2005/bandit.html
Tuossa bändilista kokonaisuudessaan.

Toinen festari minne on pakko suunnistaa tänä vuonna on Korson Ankkarock, jonne tulee mm. Franz Ferdinand ja The Ark. Toisena päivänä tulen tuolla olemaan.
http://www.ankkarock.fi/artistit.html
 
Vastaus: Kesä 2005 ja festivaalit

Tuola Qstok:issa (tjsp.) olisi YUP, mutta taidanpa mennä ainoastaa Ropeconiin, joka taas ei ole mikään festivaali, eikä siis tänne kuulu. EDIT: YUP olisi toki muuallakin, mutta sielä on ihan liikaa muitakin.
 
Vastaus: Kesä 2005 ja festivaalit

Kyllä sitä johonkin luultavasti mennään. Ei ole vaan vielä varmuutta, että mihin. Mutta ei niillä artisteilla ole minulle hirveästi väliä, kun ei niitä luultavasti ehdi taaskaan kaikkia näkemään. Hyvä porukka ja reilu meininki pääosassa.
 
Vastaus: Kesä 2005 ja festivaalit

Tässä Provinssirockin at the moment -listaa:

PERJANTAI 17.6.

Nightwish
Turbonegro
Mew
Kotiteollisuus
Poets of the Fall
Lauri Tähkä & Elonkerjuu
Sister Flo
Nicole
Bloodpit

LAUANTAI 18.6.

Marilyn Manson
Slipknot
The Donnas
The Gore Gore Girls
22 - Pistepirkko
YUP
Kuolleet Intiaanit
Maj Karma
The Mars Volta
Jukka Poika ja Jenkkarekka
69 Eyes
Negative
Soul Tattoo
Flaming Sideburns
Lama

SUNNUNTAI 19.6.

Nine Inch Nails
Moneybrother
Disco Ensemble
Ismo Alanko Säätiö
The Tears
Gåte
Liekki
 
Vastaus: Kesä 2005 ja festivaalit

Sarine sanoi:
Dimmu on harvinaisen kakkaa livenä..

No sittenpähän näkee. Ajankohta on varmaankin melko oleellinen. Luulisin timmin burgerin maistuvan paljon paremmalta yön pimeydessä kuin klo12 päivällä auringonpaisteesa. Useastiko dimmun nähnyt oot? Livevideoista päätellen rankkaa scheissea ne livenä tykittää. No jos on paska ni COB pelastaa. Se ei petä koskaan \,,/
 
Vastaus: Kesä 2005 ja festivaalit

Ilosaareen olen menossa. Bändit ovat harvinaisen ei kiinnostavia, mutta ei sinne nyt mitään musiikkia mennä kuuntelemaan.

Kesän muut festarit jäävät todennäköisesti väliin. Ankkarock oli viime vuonna oikeinkin mukava kokemus, mutta SGLODDIT: Tour Dé Europe 2005 osuu samaan aikaan.
 
Vastaus: Kesä 2005 ja festivaalit

D'OH!

Huonoja uutisia niille, jotka odottivat Virgin Steelen näkevänsä jussina Nummessa :(

Virgin Steele peruuntunut

Virgin Steele on joutunut peruuttamaan juhannuksen aikana olevat festarikeikat tulevalta kesältä. Virallinen tiedote löytyy bändin nettisivuilla. Uutta pändiä etsitään kuumeisesti VS:n tilalle.
 
Vastaus: Kesä 2005 ja festivaalit

kyllähän sitä tulee Provinssiin lähdettyä NINnin ja Slipknotin takia. Mukavana plussana päälle isketään vielä MM, The Mars Volta, Mew, Kotiteollisuus jne.

ainoastaan itse paikan päälle kulkeminen on nyt tuottamassa ongelmia.. eli jos on kyytiä menossa Helsingin suunnalta, niin mielellään tulisin matkakulujen pienentämisessä mukaan ;) Iskekää privaa, jos tahtonette todella vähän tilaa vievän lepposan jampan matkaseuraksi :D
 
Vastaus: Kesä 2005 ja festivaalit

Kieltämättä tuo Provinssi olisi houkutellut mutta työt estää lähtemästä. Mew olisi ollut ihan ehdoton ykkösbändi minkä takia olisin voinut tuon sikakalliin lipun hinnan maksaa + Slipknotin ja Mansonin lavashowt olisi ollut kiva nähdä. :(
 
Vastaus: Kesä 2005 ja festivaalit

Pitäisi tuolla Tuskassa ainakin käydä ja ehkä myös Provinssirockissa. Enpä oo ennen ollu milläkään festareilla, mutta tuleepa tänä kesänä käytyä :D
 
Vastaus: Kesä 2005 ja festivaalit

Virgin Steelen tilalle Nummen pääesiintyjäksi on järkätty nyt Freedom Call. Nice juttu, mutta alkaa näyttää siltä, että Yohannus vietetään nyt jossain muualla kuin festareilla :(
 
Vastaus: Kesä 2005 ja festivaalit

Sauna Open Airiin mä olen menossa. Siellä on soittamassa kaksi todella suurta nimeä ja yksi erittäin kova nimi vielä kaiken lisäksi:

MEGADETH!

SLAYER!

MOKOMA!

Tuollainen paketti on vähän pakko käydä ottamassa, sitä ei voi noin vain jättää väliin. Tuohan on thrash metallin kannalta todella hieno tapahtuma!
 
Ylös Bottom