Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Ketutuskeskustelu

Vastaus: Ketutuskeskustelu

Mitä pitäis tehdä, jotain keskustelua olen yrittänyt virittää , mutta ei ole oikein ehkä edennyt.


Vedät kunnon kaljapöhnät ja menet sitten puhumaan "mukavia". Taatusti jäät mieleen ja joissakin tapauksessa homma toimii säälin kautta. Parempi sekin, kuin että ei edes yritä ja kymmenen vuoden päästä vielä haikeana muistelee, että perhana, kun ei tehnyt mitään.
 
Vastaus: Ketutuskeskustelu

En missään tapauksessa suosittele suoraan kertomista. Jos huomaat nyt pitävästi tytöstä, selvitä ensin, onko tunne molemminpuoleinen. Ei siis missään tapauksessa kysymällä suoraan, vaan vaikkapa kevyellä flirtillä ja hienohkoilla vinkeillä (joista ei voi päätellä mitään/voi selittää jälkeenpäin muuksi). Tämä siis olettaen, että olet hyvissä väleissä tytön kanssa.

Jos huomaat, ettei henkilö tunne vetoa sinuun, unohda koko juttu. Kyseessä on pientä pihkaa, se kuivahtaa hyvinkin nopeasti.

Tämä vaan tietäen sen, että kun olin sinun iässäsi, tuli katseltua useammankin kaverin henkilökohtaista rappeumaa liian uhkarohkean sähläyksen takia. Tiedän, että kuulostaa kylmältä, mutta vältät hyvinkin suuret komplikaatiot toimimalla rationaalisesti.
 
Vastaus: Ketutuskeskustelu

Syksyl ku taas lukiossa nähdään niin mietin, että jos olisin sanonut ja tyttö ei olis musta pitänyt niin sit nähtäis jokaikinen päivä.
*setä muuttuu nostalgiseksi*

Ah, teini-ihastukset. Ne riepottelivat nuorta Tontsaa aikanaan ylhäältä alas ja taas alhaalta ylös. Ensimmäisen ihastuksen nimi taisi esiintyä päiväkirjassani satoja kertoja ennen kuin viimein päädyin kanssaan juttelemaan. Ja vaikkei siitä mitään sen kummempaa seurannutkaan, sainpa hyvän muiston.

Lukiossa olin sitten taas saman tilanteen edessä, ja jälleen päädyin tunteeni tunnustamaan, vaikka vastakaiusta ei ollut realistisesti katsottuna oikeastaan juuri mitään toivoa. Hämilleenhän se tyttöparka meni, mutta loppujen lopuksi meistä tuli ihan hyvät kaverit. Ja vaikka pakit siis tulikin, ihan hyvin ne loputkin vuodet lukiossa menivät. Loppua kohden kyseinen tyttö vaan alkoi aika selvästikin tuskastua siihen, etten edelleenkään ollut "päässyt hänestä yli" (vaan elättelin toivoa).

Mutta niin... Just do it! Mutta toisin kuin setä spineshank ehdottaa, itse kehotan suorittamaan asian ihan selvinpäin.
 
Vastaus: Ketutuskeskustelu

Noh, jos itse olisin tuossa tilanteessa, niin kyllä ensin lähestyisin varovaisesti juttelemalla ja heittämällä pientä randomia läppää, mutta ei liian randomia ;) ja sitten sitä kautta lähentyä jne. :)
 
Vastaus: Ketutuskeskustelu

Juu, kännei en aatellu missään nimessä vetään. Sydän pomppii v**** koko ajan:rolleyes:, koht lätkäpelikin tulossa ja pyysin sitä sinne kattoo, siinäkin heitin vähän läppää:D. Peli menee varmaan ihan päin mäntyä, mutta toivotaan, että siel katsomossa on yks silmäpari.
 
Vastaus: Ketutuskeskustelu

Niin, ei kannata vongata koko ajan koiranpennun katse silmissä. :D
En suinkaan niin edes tehnyt, vaan omissa oloissani haaveilin. Kun sitten kahdestaan juteltiin, mukelsin jotain sekavia ja katse harhaili missälie. Suurin piirtein pelkäsin sokeutuvani siitä kauneudesta. :)

Voi niitä aikoja...
 
Vastaus: Ketutuskeskustelu

En suinkaan niin edes tehnyt, vaan omissa oloissani haaveilin. Kun sitten kahdestaan juteltiin, mukelsin jotain sekavia ja katse harhaili missälie. Suurin piirtein pelkäsin sokeutuvani siitä kauneudesta. :)

Voi niitä aikoja...
Määrittele "missä lie". Joutuiko tyttönen huomauttamaan, että missä ne silmät oikein olikaan :p

Nooh, itsellänikin ollut samantyylistä ihastusta muutaman vuoden takaperin. Ei siinä, kysäsin sattumalta tupakilla, kyseiseltä , silloin tuntemattomalta, tytöltä tulta. Pari sanaa kun oli vaihdettu ja ns. tutustuttu, niin alkoi juttu luistamaan. Eipä siitäkään loppujen lopuksi mitään tullut.
 
Vastaus: Ketutuskeskustelu

Tuommoisia ohjeita ei silloin ollutkaan, kun nämä viritykset on tehty. Koko astianpesukoneen alusta on sokkelin takana piilossa ja mahdollista vuotoa ei näe ennen kuin on liian myöhäistä.

Ja tuon altaan asennuksen suhteen ei taida enää olla moisia ohjeita. Pesukoneessa pitäisi olla vuototunnistin. Paradoksi liittyykin siihen, että jos pesukone vuotaa, niin se on rikki. Mahtaako vuotohälytin sitten toimia? Vuoto voi myös tulla muualle kuin pesukoneeseen.

Nykyisin halvin, helpoin ja turvallisin keino varautua tuollaisten sokko-sokkelin ongelmien suhteen on paristokäyttöinen vuotohälytin. Mutta eipä siitä altaastakaan missään nimessä haittaa ole.


Ja hossa_93, sitten joskus kun olet sen oikeasi löytänyt ja elänyt hänen kanssaan rapiat kymmenen vuotta, niin varo muistelemasta sitä kuinka suuria tunteita ihmiseen voikaan mahtua. ;) Ei silleen että mä olisin jotenkin tylsistynyt nykyisessä suhteessani, mutta ei hemmetti, niin eihän sitä nyt enää jaksaisi uida Atlantin yli tai hypätä kehään nuoren Mike Tysonin kanssa, ihan vain tunteita osoittaakseen. Nyt jos noin tekisi, niin se tapahtuisi vain siksi, että eukko saisi pröystäillä kaveriporukassaan. Eli ei kukaan varmaan taida raaskia tuommoisiin enää suhteen myöhemmässä vaiheessa sortua. Mutta kyllähän nuo suhteen alun ja myöhemmän ajan fiilikset voisivat tässä ihmiselämässä vähän paremmin olla balansissa, niin kaikilla olisi helpompaa. Tosin näilläkin eväillä sitä voi saada ihmissuhteesta aika paljon irti. Siis kaikkea muuta paitsi peliaikaa. :(

Carpe diem vaan vai mitenkäs se nyt meni... Muutenhan asiat eivät tunnetusti etene.
 
Vastaus: Ketutuskeskustelu

Määrittele "missä lie". Joutuiko tyttönen huomauttamaan, että missä ne silmät oikein olikaan :p
Arvasin, että joku tuohon tarttuu. Ei, en tuijottanut rintoja vaan katselin lähinnä tytön "ohi" - mikä on tavallaan tietysti aika epäkohteliasta, koska yleensä katsotaan toisen kasvoja/silmiä. Mutta eihän niin ujo ja ruma poika niin kaunista tyttöä tohtinut päin katsoa...

Rottamopo: Oiva vinkki. Vaimo välillä vähän mulkaisee pahasti, jos kovin innostun muistelemaan teinivuosia ja sitä, kuinka esim. yksi ainoa hymy pelasti koko päivän. Tai kuinka sitä tuli tehtyä lähes mitä vaan sen ihastuksen eteen - vaikkei koskaan saanut mitään edes vastineeksi.
 
Vastaus: Ketutuskeskustelu

Ei silleen että mä olisin jotenkin tylsistynyt nykyisessä suhteessani, mutta ei hemmetti, niin eihän sitä nyt enää jaksaisi uida Atlantin yli tai hypätä kehään nuoren Mike Tysonin kanssa, ihan vain tunteita osoittaakseen.

:D Tämähän on ollut ongelma omissa useimmiten hyvin lyhyeen päättyvissä parisuhteissa ihan aikaisessakin vaiheessa; en minä jumalauta jaksa palvoa tyttöstä kaikkea vapaa-aikaani, vaikka miten mukava muuten olisikin. Yllättävän usea tätä vielä vaatiikin.

(Ei kai teillä enää kymmenen vuoden jälkeen ole vaatimuksia tuohon suuntaan? :rolleyes:)
 
Vastaus: Ketutuskeskustelu

Vähintä mitä tyttösille voimme tässä telaketjusovinistessa hirmuvaltiossa, sukupuolirasismin ja epätasa-arvon saastaissa kehdossa tarjota, on taukoamaton palvonta.

Vai mitä.? :eek:
 
Vastaus: Ketutuskeskustelu

(Ei kai teillä enää kymmenen vuoden jälkeen ole vaatimuksia tuohon suuntaan? :rolleyes:)

Kymmenen vuoden jälkeen nainen jo tietää asemansa. Vai miten se nyt menikään :confused:

Itseäni ketuttaa työt. Näin hieno keli, mutta silti pitää rehkiä kuumassa hallissa töitä tekemässä.
 
Vastaus: Ketutuskeskustelu

Hossalle. Oot terve nuori mies, kun tuollaisia ajatuksia. Patenttiratkaisua ei ole tuohon sinun "ongelmaan". Nämä on sellaasia hommia mitkä pitää jokaisen kantapään kautta oppia. Niin kuin moni aikaisemmissa viesteissä mainitsi ollaan hengessä mukana. Piti oikeen munkin alkaamaan muistelemaan vanhoja.:)

Itseä raastaa, kun en oo nukkunut koko yönä. Syy. Klo 11 eläinlääkärille aika ja pitää mennä antamaan mettäkaverille lopetuspiikki. Ikäni oon eläimien kanssa pelannut ja tiedän pelisäännöt, kun niitä otan, joskus tulee luopumisen hetki.
Mutta tämän koiran kanssa ollaan tehty aivan uskomattomia reissuja. On menty kisoihin/matkoille lentokoneella, junalla, laivalla, vakitaksissa istui aina etupenkillä ja minä takana. Ei se kyllä koskaan maksanut matkaa vaikka istui maksajan paikalla. :)
Paska päivä tulossa, mutta vastuu pitää kantaa loppuun asti.
 
Vastaus: Ketutuskeskustelu

Ei kai sitä normaalissa parisuhteessa enää palvotakkaan, ei edes viiden vuoden jälkeen. Lähinnä itse muistan kaikella kivalla vain toisinaan emäntää, kukkia joskus, tai punaviiniä. Sanon kivoja asioita (juuri siis niitä ällösöpöjä..) Teen kotitöitä että hänen ei tarvitse aina kaikkea tehdä. Tai oikeastaan enemmän kai minä yleensäkin siivoan ja pidän järjestystä yllä. Sitten ehkä joskus saa sitä hellyyttäkin. ;)

Naiseen on yllättävän helppo tehdä vaikutus, vaikka tokihan se pitää paikkaansa että toiset vaikuttuvat hiukan eri asioista kuin toiset. Mutta pääsääntönä tässäkin on se, että kuuntelee ja sen kautta voi ottaa kantaa asioihin. Se jos jokin on tärkeää. Nainen tarvitsee huomiota, mutta EI roikkumista. Eli varovainenkin pitää olla. Kerkeää sitä sitten myöhemmin "roikkua", kun asiat ovat suotuisammalla kannalla. :eek:
 
Vastaus: Ketutuskeskustelu

Harmittaa ku mopo pitää katsastaa :( Siitä tulee jumalattoman iso urakka, ku kaverin mökkimopona oli. En jaksa kaikkee kirjottaa, et mitä vikoi oli. En nyt naura poliisien painolle, mutta mulla menee mopo 65km/h ja ku poliisi kokeili, nii sai kulkee 51km/h :p Joo-o mut mopo poissa ainaki pari viikkoa ja viel kesäloma :mad:
 
Vastaus: Ketutuskeskustelu

Hitusen tuumaa tuo oma typeryys ketuttaa... Jonka seurauksena tuli sitten ajokortti menetettyä. Noh, sitä niittää mitä kylvää, vai miten se meni.
 
Vastaus: Ketutuskeskustelu

Pari viikkoa sitten punkteerattiin viikon välein poskiontelot kun ei lääkkeillä auttanu. Ekalla kerralla tuli sellasta kellertävää mätää aikas paljonkin, toisella kerralla ei tullut okealta puolelta ku yks iso klimppi ja muuten oli jo paljon parempi. Pari viikkoa pystyny taas reenaaman ihan normaalisti ja jopa paremmin ku aikoihin nyt taas on tukkonen olo ja "sarvikuonolla" huuhdellu nenän useita kertoja päivässä, eikä tunnu auttavan. En tiedä kai se on taas kohta mentävä lääkärin pakeille.
Faijalla vuos sitte punkteerattiin 6x viikon välein ja ku ei auttanu ni niitä sitte avarrettiin tähystysleikkauksella kun on oli röörit niin ahtaat, mahtaiskohan olla perinnöllistä? Sen jälkeen ei sillä o ollu ollenkaan mtn ongelmia. On niin inhottava tuo poskiontelon tulehdus ku vetää voimat pois ihan huolella mitään ei jaksa tehdä.
 
Vastaus: Ketutuskeskustelu

Joku neropatti oli sitten saanut tietoonsa PayPal tilini salasanan ja sinne sit lähti 40e kaiken maailman turhuuksiin :mad:

Noh tuli sinne infottua että minä en ole noita maksuja tehnyt ja katsotaan paluttavatko rahat.
 
Vastaus: Ketutuskeskustelu

Nyt hiukan ketuttaa ja ahdistaa.

Vuokraisännän eukko oli jostakin syystä laitellut kovin skitsoa viestiä avokilleni ja vieläpä syyttä. Hiukan olemma sitä kritisoineet että ko. ihminen on pyörinyt pihallamme toisinaan ilman kyselyitä ja laitettiin sitten noottia vuokraisännälle. No yllättäen tuo ihminen oli lukenut sen viestin ja laittoi huoritteluita eukolleni, vaikka mitään pahaa ei siitä oltu edes mainittu. Ilmeisesti jotain sairaalloista mustasukkaisuuttakin on ilmassa.

On se kiva. Nyt soitin sitten tälle vuokrasedälle ja kuuleman mukaan on pientä häikkää tuon ihmisen ullakolla. Positiivista kuitenkin on se, että oikein LUPASI soittaa jatkossa poliisit mikäli asiat toistuu tai jotain vastaavaa sattuu. Pidän sormet ristissä että ko. ihminen EI tallustele enää nurmellani, koska en kuitenkaan mitään poliisijuttua halua.
 
Ylös Bottom