KFIN Gran Turismo sport league, kausi 4 (Gr.2, Honda NSX)

Fiske

Member


KonsoliFIN Gran Turismo Sport

Kisat ajetaan sunnuntaina klo 18 alkaen.

Kausi 4. tullaan ajamaan GR.2 luokan autoilla.

Ilmoittautuneita tällä hetkellä 10 kuskia

Täältä löytyy tilastot ynnämuut oleelliset tiedot!

Tiedot sarjasta:


- Max. 16 kuljettajaa
- max. 8 tallia (2 kuskia jokaisessa)
- luokka : Gr.2 (Honda NSX)
- rengaskuluma 7x
- bensan kulutus 5x
- aika-ajo: kierrosmäärä ilmoitettu ennakkoon
- kisoissa käytössä mandatory renkaat
- SS rengas on täysin kielletty

 • kierrosmäärä riippuu kisasta
 • kisanpäivän kokonaiskesto n. 1h
- pisteytys: 25, 18, 15, 12, 10, 8, 6, 4, 2

- TCS: OFF
- Brake assist: OFF tai WEAK!
- racing line yms. Avut OFF
- drafting: realistic
- off track: realistic
- setup: default, vain jarrubalanssia ja bensaseosta saa säätää.Mestaruudet

Kuljettajien mestaruudet:
Luka__83 2kpl
Tsivqeljil51 1kpl

Tallien mestaruudet:
Hämeen Hitaat 2kpl
Monkey Brothers 1kpl

Käytännön ohjeita:- Ilmoittaudu minulle PSN: fiskemannn! Suunnittele tallisi nimi, sekä ulkoasu ja ilmoita siitä minulle esim. PSN-viestiketjussa.

 • Tallikaverin auto täytyy olla pääväritykseltään ja ulkonäöltään samanlainen.
 • Tee autosta kopio ja vaihda siihen tallikaverin kisanumerot.
 • Jaa livery hästägillä #kfinlivery, jotta tiimikaverisi löytää auton.

- Kuljettajien mestaruudessa kuljettajien pisteet jaetaan oheisen pisteytyksen mukaan ja eniten pisteitä saanut voittaa.


- Tallimestaruuden voittaa tiimi, joka on saanut parhaan keskiarvon kauden sijoituksissa.Varakuskit ja tiimikuskit:
 • varakuski paikkaa vakikuskin poissa ollessa ja ajaa sen tallin autolla, esim. Porsche
  • Kerryttää vain henkilökohtaisia pisteitä

  • Ei kerrytä tiimipisteitä

  • Vain merkattu tiimikuski kerryttää tiimipisteitä
 • Kauden päätyttyä myös varakuskien pisteet huomioidaan kokonaispisteissä.

 • Huonoin talli yhteistuloksissa voidaan ”purkaa” kauden päätyttyä, jos varakuskit sijoittuvat korkeammalle kuin huonoimman tallin tiimikuski.
  • Huonoimman tallin kuskien pisteitä vertaillaan varakuskien pisteisiin.

  • Jos varakuski sijoittuu korkeammalle kuin huonomman tallin kuskit, ottaa hän paikan tallissa ja tiimikuski tippuu varalle
   • Jos varakuski on sijoittunut paremmin kuin huonoimman tallin kumpikaan tiimikuski, on varakuskilla oikeus nimetä ja muokata talli omakseen.
  • max. 2 varakuskia voi ottaa paikan tiimissä per kausi

  • Sama systeemi jatkuu ensi kaudella.
Varakuskeilla siis mahdollisuus nousta tiimiin ja samalla huonoimmalla tallilla riski että se puretaan kauden päätyttyä.Fiskemannn
 
Viimeksi muokattu:

Fiske

Member
Sääntöjen ja Ratojen osalta lopulliset tiedot tulee ensi vuoden alkupuolella. Koitetaan selvitä tästä joulusta ja uudesta vuodesta ensin :)
 

Fiske

Member
Radat saatu päätettyä ja tulevalla kaudella kisaillaan seuraavilla radoilla:
 • Autodrome Lago Maggiore – GP, 26 lap
 • Blue moon Speedway, 71 lap
 • Alsace – Village, 27 lap
 • Tokyo Expressway – Central Outer Loop, 37 lap
 • Nürburgring 24H, 6 lap
Sekoitus siis todella monipuolisia rataprofiileja!
 
Viimeksi muokattu:

Fiske

Member
Kauden aloituspäiväksi on varmistunut 14.1.2018!

Lähes kaikki tallit ovat jo kasassa, joten voidaan aloittaa myös niiden esittelyt:

Talli: Ikäeroracing

Kuljettajat: VaseliiniVeijo84 ja Fordfocus987654


Talli: Rigid Rods

Kuljettajat: MuugiMan ja Tonde34


Talli: Neste Oil racing

Kuljettajat: Zaneisland ja JesperBF1


Talli: MRT

Kuljettajat: TaisteluAksu ja Tsivqeljil51
 
Viimeksi muokattu:

Fiske

Member
Talli: HEFNER HC racing

Kuljettajat: Fiskemannn ja JPKo2o


Talli: Monkey Brothers

Kuljettajat: Zeizei84 ja Redspeed111Talli: AA-Team

Merimax_87 ja Moneygunx


Team Gatorade

Luka__83 ja Enkmanni
 
Viimeksi muokattu:

Fiske

Member
Moni on jo varmaan huomannut, että osallistujien määrä on reilusti ylittänyt vapaiden paikkojen määrän sarjassa. Halukkaiden kannattaa silti ilmoittautua mukaan, koska laitetaan 2.sarja tulille heti, kun osallistujamäärä alkaa riittämään.

Lyhyesti ideana, että 1.sarjan huonoin talli tippuu 2. sarjaan ja 2.sarjan mestari nousee ykköseen jne. tarkemmat säännöt laitetaan tänne, kun tilanne alkaa siltä näyttään!

Saa ilmoittautua!
 

Fiske

Member
Kfin Gt sport league täräytettiin siis käyntiin viime sunnuntaina Maggioressa! aika-ajojen kesto 15min ja kisassa renkaita poltettii 26 kierroksen ajan.

Aika-ajossa Luka__83 väläytti kisakuntoaan ajamalla yli kuuden kymmennyksen pohjat. Toiseksi tuli Fiske viimeisen kierroksen rutistuksella ohi Zeize84:n

Taktikoinnin maisteriksi osoittautunut Luka_83 vei kisan lopulta näytöstyyliin 40 sekunnin erolla toiseksi tulleeseen Zeizei84:een.
Kolmantena kaasutteli Fiske 2,5 erolla edellä menneeseen. Fiskellä tais olla hieman liukasta asfalttia kisan alkukierroksilla ;)

Suurimmat tapahtumat käytiin kuitenkin pakan keski- ja loppuvaiheilla, missä pieniltä osumiltakaan ei vältytty. Ehkä hieman kisajännitystä oli myös aistittavissa ja tämä aiheutti muutaman ylimääräisen pitstopin. Kaikenkaikkiaan kisa käytiin kuitenkin hyvässä hengessä, sopivasti verenmaku suussa.

Ensi sunnuntaina klo 18 starttaa kauden seuraava kisa Blue moonin ovaaliradalla, Luvassa varmasti mielenkiintoinen ja erilainen kisa!


Viimeinen muistikuva Lukasta, kun Gatorade RT:n perävalot painuivat horisonttiin.


#noassist boys has assists or no, well.. who knows..


when everything is going smooth and easy
 

Fiske

Member
Viime sunnuntain kisa käytiin Blue moonin ovaaliradalla. Parkkiintuneille formulakuskeille tämä rataprofiili tuli aluksi järkytyksenä ja uumoiltiin tylsää kisaa.

Toisin kuitenkin kävi. Blue moonin näyttämölle saatiin todella jännittävä 72 kierroksen kisa, joka ratkesi vasta viimeiseen mutkaan, kun Redspeed111 sai pidettyä Luka__83:n takanaan. Taisipa Lukalla myös loppua bensa maalisuoralle.

Aika-ajoissa Redspeed111 veti pohjat tallikaverin zeizein imuavulla. Toiseksi puristi Fiskemannn myös hyvän imuapukierroksen turvin. Eroa kolmikolla taisi olla vaivaiset 0,1 sekuntia

Porukan vähäisen ovaalikokemuksen takia kisassa muhi myös katastrofin ainekset, onneksi massatuhoilta vältyttiin kuskien rautaisen ammattimaisuuden ansioista. Muutamat rankut tosin jaeltiin kisan jälkilöylyissä, jotta kuskit pysyisivät ruodussa ;)

Kisassa nähtiin muutamia eri varikkotaktiikoita, kuten esim. 6 stopin taktiikkaa ja 4 stopin taktiikka. Näistä 6 stopin taktiikka oli varmempi ja toimi kärkikolmikolla loistavasti.

Kisan TOP3 muodostui seuraavasti:
Redspeed111 Monkey Brothers
Luka__83 Gatorade RT
Tsivqeiljil51 MRT

Tänään matka jatkuun Alscaen kiemuraiselle radalle. Odotettavissa nopeita stinttejä ja paljon puhkikuluneita renkaita! 6pm stay tuned!


Warm up lap
Serious drafting


Sparkles and wrecked cars
 

Fiske

Member
Vihdoista viimein saatiin Alsace villagen osakilpailu käytyä. Kisaa siirrettiin alkuperäisestä ajasta viikolla eteenpäin PS serveriongelmien takia.
Pieniltä nettiongelmilta ei tälläkään kertaa vältytty. Muutama kisailija joutu jättämään ajelut kesken jo ennen kuin ne ehtivät edes alkaa.
Todella harmittavaa kaikin puoli, toivotaan ensi kisaan puhdasta kaistaa!

Aika-ajojen paalupaikka kamppailu käytiin jälleen samojen jannujen kesken. Redspeed111 kisutteli paalua session alkuvaiheilla, kunnes Luka__83 kierros napsahti kohdilleen ja vei kirkkaimman kruunun ennen Apinavelikaksikkoa. Allekirjoittaneen kierroksissa oli lämmittelyn makua ja jäikin sijalle 6.

Aika-ajoissa nähtiin myös piristysruisketta muidenkin osalta, kun esimerkiksi Merimax sai bemminsä liikkeelle kiidättäen Z4:sen lähelle kärkitaistelua. Tästäkö alkoi #noassist boysien uusi nousu?

Pieniä kolisteluja nähtiin alkukierroksilla myös keskipakan osalta, kun Muugiman tökkäsi Fordin nurmikolle. Asiat laitettiin kuosiin kisan jälkeen langetetuilla lievillä rangaistuksilla.


Redspeed111 ahdisteli Lukaa todella kovaa kisan alku taipalella, kunnes pieni seinäkosketus tiputti hänet kärkitaisteluistaMerimaxin bemmi kokenut kovia. Otetaan ne sijat haltuun!

Myös hieman taaempana käytiin kovia vääntöjä. Zaneislandin autokunnan taktiikka ei ollut ehkä paras mahdollinen, tämä johti lopulta pistesijojen luisumiseen käsistä.

Summasummarum. Kisan voittajasta ei ollut epäselvyyttä. Jälleen vahva ajo ja täydellinen taktiikka Luka__83:lta. Ylivoimainen voitto ja matka kohti kirkkainta kruunua alkaa siintää silmissä, kun kisoja jäljellä enää kaksi.

Kisan top3:

Luka__83, Zeizei84 ja Fiskemannn

Kuljettajien pisteen top5

1. Luka__83 : 68p
2. Zeizei84 : 46p
3. Fiskemannn : 42p
4. Redspeed111: 37p
5. Tsivqeiljil51 :28p

Talli sijoitukset top3 (sijoitusten keskiarvo)

1. Monkey Brothers : 5.17
2. Hefner HC racing : 6.33
3. Ikäeroracing : 7.50

Ensi viikon kisa jos vain serverit suo niin käydään Tokion get rich or die dryin' tyylisellä katuradalla. Tokio central outerl loopilla. Älyttömän kapea ja älyttömän nopea katurata, joten ota paalu tai itke loppu kisa toisen peräkontissa.
 
Viimeksi muokattu:

Fiske

Member
Tokion aamun sarastaessa iskettiin kauden neljäs kilpailu tulille. Kauden käännyttyä loppupuolelle, panokset mestaruustaisteluissa kovenevat.
Lukalla oli mahdollisuus napata ensimmäinen mestaruus plakkariin jo tässä kisassa, sen verran vakuuttavia otteita esittänyt kauden mittaan.

Treeneissä Hefner tallin tojotat, Gatorade RT, sekä ikäeroRacingin kaksikkon autot näyttivät toimivan radalla parhaiten. Mitsun kuskit taistelivat renkaiden kestävyyden kanssa koko viikonlopun ajan, joten oletettavasti he olivat pois kärkitaisteluista. Myös AA-kerhon "pilttuusta" kuului kommentteja.. "Ei tää pa*** vaa kule.."

Aika-ajot iskettiin tulille, Hefner tallin Fiske piti paalua ekojen stinttien aikana, kunnes perinteeksi muodostunut raudanluja loppukiri siivitti Lukan kauden kolmanteen paaluun. Fisken vikan kierroksen isku typistyi hitaalla olevan Merimaxin takakonttiin.

Kisa lyötiin käyntiin 13 kuskin voimin, kun jälleen kerran serverit tekivät tenän yhdelle kuskeista..
Porukka pysyi suht tiiviinä ensimmäisen stintin ajan. Kapeasta radasta huolimatta muutamia ohituksiakin nähtiin ja niistä selvittiin suht siististi.
kärkikaksikko Luka ja Fiske tulivat varikolle n.3 sekunnin erolla toisistaan. Kisan vikalla stintillä Fiske puristi undercutilla ohi Lukan, mutta tietäen että renkaat eivät tule kestämään loppuun asti.
Lopulta kisa päättyikin Lukan yli 15sek voittoon, Fisken tuskaillessa renkaiden ja bensan kanssa. Vaseliiniveijon perusvarma suoritus toi kauden ensimmäisen podiumsijan.

Tämän kisan voiton myötä voidaan siis Julistaa Luka__83 Konsolifn GT sport leaguen ensimmäisen kauden mestariksi, onnea!


Kauden finaali tullaan käymään Nurburgring 24H radalla! Mikä mielenkiintoisinta, kisa ajetaan yöllä!
Tallimestaruudesta taistellaan vielä ainakin kolmen tallin kesken: Monkey Brothers, Hefner HC racing ja Ikäeroracing, joten jännitystä riittää viimeiseen mutkaan asti.

Heti kisan jälkeen klo 20.30 pidetään uusien tallien ja autojen julkistamistilaisuus, josta varmasti saadaan oma spektaakkelinsa viriteltyä pystyyn. Stay tuned
Jos innostuit sarjasta, niin laittele viestiä mulle vaikka psn: fiskemannn
 

Liitetiedostot

Fiske

Member
Kauden päätöskisaan lähdettiin kutkuttavassa tilanteessa, kun Hefner racingin ja Monkey Brotherssien välinen ero oli aivan marginaalinen. Käytännössä Hefner piti sijoittua paremmin kuin Monkey Brotherssin parivaljakko että mestaruus irtoaisi.

Haasteta riitti Nyrren 20km pitkällä radalla ja se tultiin huomaamaan jo aika-ajoissa. Esimerkiksi kärkitalleista Redspeed ja Fiskemann ajoivat jo lämmittelyssä seinään ja starttasivat kisaan takarivistä. Jo totuttuun tapaan Luka jatkoi varmaa ajamista ja veikin paalun helposti Vaseliiniveijon nenän edestä.

Kisassa nähtiin draamaa jo ensimmäisistä mutkista lähtien kun mm. Ihmepoika, Taisteluaksu, redspeed111 pyörivät iloisesti nurmikolla lähes alku mutkista lähtien. Kärki paino karkuun Lukan, vaseliiniveijon ja Tsiqin johdolla. Muut tulivat perässä enemmän tai vähemmän nurmikkoa suussa.

Mitsubishin kaverien kärsiessä jälleen renkaiden kulumisesta, Fiske pääsi jopa hetkellisesti kolmannelle sijalle, muta viimeisellä kierroksella jarruvirheen takia auto seinään ja moottori hajalle. Tsiqin ja Zeizein oli helppo poimi pisteet kotia ja näin ollen Monkey brothers myös varmisti tallimestaruuden.

Nyrre 24h TOP3: Luka__83, vaseliiniveijo ja Tsiqi


Kuljettajien mestaruuden vei siis Luka__83
Tallimestaruuden vei Monkey Brothers: Zeizei84 ja Redspeed111

Onnea Kauden 1. voittajille!

Kausi 2 starttaa 4.3 tai 11.3. Tästä tulee vielä infoa esim. talli julkistusten kera 
Viimeksi muokattu:

Fiske

Member
Kauden 2. Autot saatiin siis selville viime sunnuntaina, kun kaikki tallit ilmoittivat kuskinsa ja uudet ajokkinsa spektaakkelimaisessa julkistustilaisuudessa. Lähdetääs purkaan saldoa:


AA-kerho. BMW M6
Kuljettajat: Merimax87 ja Moneygunx


Hefner HC racing, Corvette C7
Kuljettajat: Fiskemannn ja JPKo2o


HHM racing. Toyota FT-1
Kuljettajat: TaisteluAksu ja Tsivqeljil51


IkäeroRacing. Lexus RC F
Kuljettajat: Veijovaseliini84 ja Fordfocus987654Talli: Monkey Brothers
Kuskit: Zeizei84 ja Redspeed111Talli: Hämeen hitaat
Kuljettajat: Muugiman ja Luka__83


Talli: Road Blocks
Kuljettajat: Ihmepoika- ja Zaneisland
 
Viimeksi muokattu:

Fiske

Member
Ensi kauden Kisasetti ja kierrokset ovat tiedossa.

Kausi siis käynnistyy ensi sunnuntain klo18!

Nurbugring GP: 27lap
Monza no chicane: 30lap
Tokyo EIL: 25lap
Suzuka GP: 26lap
Interlagos GP: 33lap
 

Fiske

Member
Paljon puhetta, paljon uhkailuja, paljon väittelyä.. noh puheet on puhuttu, joten pysäytetään ne leuat hetkeksi, nimittäin.
On aika 2.kauden ensimmäisen kisan ja AA-kerhon lupausten lunastamisten hetki. Alla brändnyy BMW M6, joka on kuin eri planeetalta verrattuna edellisen kauden Z4:seen.
Tehtäkööt tämä selväksi, eli Merimax_87 AA-kerhon kuski aikoi voittaa kuljettajien mestaruuden jos vain saa M6 alleen, noh arvonta napsahti kohdilleen ja nyt cut that shit and let's take tht boy home. -Lähes suora lainaus Merin suusta.

Voidaanko tästä siis olettaa, että verinen gladiaattorien taistelu on pedattu nyt useammalle kuskille... tämä jää nähtäväksi.

Kaikilla talleilla siis uudet autot allaan ja tällä kaudella Toyota iskee kahden auton voimin tekemään kiilaa kärkikamppailuun. Suuria kuskin muutoksia ei nähty vaan lähes samalla porukalla siis jatketaan tälläkin kaudella. Asiaan--->

Kauden ensimmäinen kisa käytiin siis viime sunnuntaina Nurburgringillä. Luka ja taisteluaksu ja Zeizei84 olivat pois kisasta lomien painaessa päälle. Tämä toi pientä lovea kärkikamppailuun, mutta kausi tulee olemaan tästä huolimatta varmasti todella tiukka.

Oli aika teipata ajohanskat käteen ja tykittää 7 qualikierroksen aikana autosta kaikki irti mitä vain sai ja näinhän tapahtui. kärkikolmikko Ihmepoika-, merimax ja fiskemannn olivat suht tiukassa nipussa ennen viimeisiä nopeita stinttejä... Mutta sitten kaikki se mitä oli puhuttu kävi toteen. Merimax_87 paukuttaa 8 kympän pohjat ja jättää muut pyörittelemään silmiään ja korviaan varikolle, vakuuttavaa.
TOP-3 siis Merimax, Fiskemannn, Ihmepoika

Kisa iskettiin käyntiin ja fiskelle valkeni heti ensimmäiseten mutkien jälkeen, että merimax ajaa astetta pehmeämmällä renkaalla... kisasta tulee vaikea. Takana nähtiin myös useita hienoja ja vähä vähemmän hienoja oppikirjamaisia ohituksia, kisan pysyessä silti suht siistinä.
Qualirankaistuksen kärsijä Redspeed111 puski myös Porschellaan väylää kohti kärkikamppailuja. Haastava kisa myös hänelle.

M6 näyttäessä mallia kärjessä, Hefner racingin Corvette taisteli mutkaisilla osuuksilla puskevasta keulasta ja kuluvista renkaista. Takana painetta antoivat vieraileva tähti sepponaattori666, joka Toyotallaan kutitteli pokaalisijoja koko kisan ajan.

Varikkotaktiikoiden toimimattomuuden johdosta Merimax vei lopulta kisan Lukamaiseen näytöstyyliin 25 sekunnin erolla Fiskeen. Redspeed111 näytti jälleen tekemisen mallia ja nappasi kolmannen sijan ennen Sepponaattoria ja väärästä taktiikasta kärsinyttä Ihmepoikaa.

Näillä eväillä seuraavaan kisaan joka ajetaan Monzassa. Toivottavasti lomailijat ovat takaisin rivissä ja saadaan aikaan sykettä nostattava kisa!


Is it faketaxi?

 
Viimeksi muokattu:

Fiske

Member
Kauden toinen osakilpailu käytiin Monzan nopealla radalla, Rataprofiilista oli poistettu yksi shikaani, joten kaasupohjassa ajettavia osuuksia löytyi.
Treeneissä autojen suorituskyvyt osoittautuivat todella tasaväkisiksi, joten luvassa oli jälleen kerran tiukka kisa.
Maestro Luka oli saapunut jälleen mukaan kisailuun ja tuttuun tapaan Kiidätti Tämän kauden Toyotan selkeästi paalupaikalle. Merimax, Redspeed ja Ihmepoika jakoivat seuraavat sijat.
Vajaamiehityksellä oleva Hefner racingin kuski Fiske Ylsi keskinkertaisella suorituksellaan sijalle 5.

Kisa iskettiin käyntiin ja Kärkipaikasta taisteltiin rintarinnan ensimmäisessä mutkassa. Luka piti kuin pitikin paikkansa ja alkoi heti repiä eroa virheettömällä ajolla.
Redspeed111 ja Merimax taistelivat kakkossijasta rintarinnan usean mutkan ajan, kunnes pienen virheen saattelemana Red ajautui hiekalle. Fiske ja Ihmepoika pääsivät livahtamaan ohitse.
Fiske yritti ensimmäisellä stintillä undercuttia Mermaxista, pääsikin kantaan, mutta ihan ei vauhti yltänyt imuun. Hetkeä myöhemmin Maxin ylivarmat otteet kostautivat ja takarenkaat haukkasivat liukasta kanttaria. Näin Fiske nousi sijalle kaksi ja Ihmepoika kolmanneksi.

Takana Muugiman teki todella varmaa työtä ja napsi päänahkoja itselleen, ollen pakan keskivaihella. Myös uutena kuskina rivistöön liittynyt H4MT4RO_FIN taisteli pisteistä, mutta pienten varikkovirheiden takia pongot jäivät tällä erää saamatta. Viime kauden mestariveljekset olivat hieman hampaattomia tässä kisassa ja tämä näkyikin tuloksissa, kun Redspeed ja Zeizei jäivät sijoille 6 ja 9.

Kisan voitto meni jälleen suvereeniin tapaan Lukalle, mutta 2 ja 3 sijan taistelu eskaloitui viimeiseen mutkaan. Fisken 5 sekunnin johto suli kierros kierrokselta ja Max pääsikin ohitse viimeisen kierroksen alkaessa. Fiske hiillosti kontissa ja pääsi rinnalle ennen viimeistä mutkaa. Max ajautui hieman pitkälle sisäkurvista ja Fisken leikatessa sisälle autot olivat jälleen rintarinnan. Corvosta löytyi piirun verran enemmän tehoa kuin BMW:stä ja näin ollen vei kakkossijan 0.016 sekunnin turvin!Ensiviikolla siirrytään katuratatunnelmiin Tokion maisemiin, Cheers!
 
Viimeksi muokattu:

Fiske

Member
Toyota, Toyota, Toyota...kuka mikä? No Toyota! Viime sunnuntaina siis kisailtiin Toy.. Tokion maisemissa. Kuolettavan pitkät suorat, kuolettavat silmänneulamukat, niistä oli tämä kisa tehty. Kohta selviää miksi Aasialaiset autot kuuluu Aasiaan..

Corvette ja Bemari olivat papereilla kovia suorittajia tällä radalla, mutta jo treeneissä tuli asia selväksi, että eipä ollutkaan läpihuutojuttu. Taitavien kuskien käsissä Toyota liiti kotikentällään kepeästi ja se oli kuin Nyrkkiä Mike Tysonilta kokemattoman taistelijan sieluun. Heräs epäily myös salaliittoteorioista sun muista X-files tyylisistä touhuista, mutta ei auttanut kun iskeä vastaan!

Qualissa Luka vei paalun ennen Tsiqiä. Merimax sai itsestään kaikki irti ja hakkasi vahvaa kiilaa kärkeen. Muugiman, sepponaattorin ja fisken, vaseliiniveijon yms. täyttäessä seuraavia rivejä.

Kisa iskettiin käyntiin ja taispa Tsigi jopa käydä johdossa kisan alkumetreillä! Tämän jälkeen Luka aloitti virheettömän ajon ja pikkuhiljaa hivuttautui takanatulevan imualueen ulkopuolelle.
Hyvin aloittanut Merimax kärsi takasiiven rikkoutumisesta ja menetti näin rutkasti sijoituksia. Myös sepponaattori aloitti hieman nihkeästi, mutta loistavan varikkotaktiikan turvin nousi lopussa Podium taisteluun, Toyota kulki..

Kisan jännittävät hetket käytiin lähtösuoran jälkeisessä silmänneulamutkassa, jossa nähtiin muutamia tunteita nostattavia hetkiä. Hefner tallin toinen kuski JPKo2o menetti pistesijansa kyseisessä mutkassa. Myös useita kierroksia kestänyt Muugimanin ja Moneygunx 4-5 sijan taistelu eskaloitui viimeisen kierroksen yhteentörmäykseen juurikin samaisessa mutkassa. Näiden tapahtumien johdosta Moneygunin autonraato pyöri radalla ja Fiske iski samaan sumppuun. Lopputulemana Muugiman selvisi hengissä ja kurvaili maaliin neljäntenä, fiskemannn nilkutti hajonneella autolla viidenneksi ja molempien bemareiden hyvin alkanut kisa typistyi lopulta sijoihin 6 ja 7.

Myös Lukan Toyota auto koki rikkoontumisen ja tämän takia voittikin vain 25 sekunnin turvin Tsiqin (Toyota). Kolmantena maaliin tuli sepponattori666 (Toyota), Muugiman neljäntenä (Toyota).

Tokio Oli siis juhlakisa Toyotalle ja saivat varmasti hyvät sponsorirahat tilille, onne heille ostakaa jotain kivaa itsellenne... TÄMÄ EI TULE TOISTUMAAN!

Suzuka sunnuntaina, see you there!

Kisaan liittyi mukaan pari uutta kaveria, SilliMunaVoi ja Max_out_FIN, vanhoja sarjajyriä hekin. Kisa muuttuu siis entistä mielenkiintoisemmaksi! 
Viimeksi muokattu:

Fiske

Member
Kauden 2 osalta ollaan siirrytty loppukliimaksiin. 2 kisaa jäljellä, Tiimi-, sekä henk.koh. mestaruudet ovat vielä jakamatta. Tähän lähdettin hakemaan selvyyttä kauden toiseksi viimeisessä kisassa Suzukassa.

Treeneissä moni kuski totesi radan haastavuuden, vihreät kanttarit imivät puoleensa ja renkaat suorastaan sulivat alle. Nurmialueet olivat lähellä ja pienikin lipsahdus tiesi kymmenien sekuntien ajan menetystä. Uusia kuskeja saatiin mukaan kisailuun ja he näyttivätkin heti kyntensä.

Aika-ajoissa Absolut Racingin Max_out_FIN paukutti Beetlellään toiseksi parhaan ajan, heti Luka__83 jälkeen.
Edelliseen kisaan verrattuna tätä ei voitu kutsua Toyotoiden kotikisaksi, vaan joka tallilla oli hyvät mahdollisuudet kärkikamppailuihin, tämä näkyikin tiukkana kymmenyksien taisteluna aika-ajoissa.
Kauden yksi ennakkosuosikeista Merimax, joutui jättäytymään kisasta pois netin kaatumisen takia ja tämä toi mestaruuskamppailuun ison loven, todella harmillista!
Treeneissä kovia näyttöjä ja kehitystä antanut AA-kerhon Moneygunx hieman epäonnistui aika-ajoissa, näinollen hän starttasi sijalta 8.

26 kierroksen mittainen kisarupeama iskettiin käyntiin ja totuttuun tapaan kokenut Luka vei letkaa, perässään Max_out ja Fiskemannn. Max_out lähti kisaan kovemmalla setillä ja näin fiskellä ei ollut vaikeuksia ohittaa häntä jo kisan alkukierroksilla.
Takana hyvää nousua tekivät Sepponaattori ja Muugiman, myös pirteämmän vaihteen Lexuksestaan löytänyt Veijovaseliini napsi päänahkoja.

Takana alkoi tapahtua, Kolarirytäkässä ollut Moneygunx joutui keskeyttämään ja taisipa SILLIMunaVoikin saada osumaa.
Myös ekan varikkonäynnin aika nähtiin toimintaa kun HHM Racing teamin Sepponaattori ajoi suoraan varikon sisäänkäynnin kaiteeseen ja hetkeä aiemmin Fiske ajautui hiekalle renkaiden lukittauduttua tiukassa mutkassa. Taisipa kaikilla olla omat mustat hetkensä kisassa ja se toi omaa lisäjännitystä loputuloksiin.

Vahvalla suorittamisella Luka vei kauden 3 voiton hävyttömällä erolla Fiskeen. Kolmanneksi tuli Lukan tallikaveri Muugiman ja näin he vahvistivat entisestään Tallimestaruuden havittelemista.

Kuskien mestaruustaistelussa Luka vahvisti entisestään asemia, mutta mitään ei ole vielä ratkennut!

Tässä hieman tilastoja:

1. Luka__83 75p
2. Fiskemann 64p
3. Merimax_87 46p
4. Muugiman 45p
5. Redspeed111 33p

Tallit (sijoitusten keskiarvo):

1. Hämeen hitaat 4,75
2. Hefner HC 7,13
3. AA-kerho 8,25
4. HHM RT 8,63
5. Road Blocks 9,38

Viimeinen kisa ajetaan poikkeuksellisesti vasta 2 viikon päästä sunnuntaina, koska Pääsiäinen painaa päälle! Silloin nähdään!
 

Kirai

Toimitus
Täytyy kyllä käydä kehumassa Fiske tätä sun raportointia ja kuvia ja videoita, ihan tässä kohta joutuu itsekin peliä ostamaan kun näyttää niin maukkaalta tuo kisailu teillä. Tosi hienoa!
 
Ylös Bottom