Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

KFS Peli-ilta: LA 4.12.2010 Operaatio Palkkasoturi kello 18.00

Vastaus: SVER peli-ilta la 16.10. klo 18 (Weriweljet)

En kerinny ku pari tuntia pelata ja sitte jätkät joskus yön tunteina toteuttaa mun fantasian! :D
Olis tosiaan kiva kuulla millaset WTF-fiilikset vastapuolella on ollu. Vai tajusivatko ollenkaan! :eek:
 
Vastaus: SVER peli-ilta la 16.10. klo 18 (Weriweljet)

Voi PRKL kun jäin taas noiden parhaiden matsien ulkopuolelle, kun lopetin siinä klo 11. Itselle jäi muistiin parhaiten Ravenia vastaan hyökkäys domi, jossa joku haukkui kaikkia motherfuckereiksi ja assholeiksi.
 
Vastaus: SVER peli-ilta la 16.10. klo 18 (Weriweljet)

Oli kyllä mukavat pelit. Paras peli oli kyllä puukko/pistooli hippa Sverin sabo mapissa, mutta ehdottomasti hauskin peli oli domi hyökkäys missä se joku Assasinator tai vastaava haukkui osan ryhmistä aika paskaksi. Lisää tälläisiä, oli hemmetin mukavaa.

Ja pelinkin jäätyi vain kerran ja kerkesin takaisin samaan peliin joten pisteetkin säilyi.
 
Vastaus: SVER peli-ilta la 16.10. klo 18 (Weriweljet)

Tämä olisi ollut ehdottomasti youtube matskua. Aivan loistava peli kaiken kaikkiaan, harmi ettei tosin ollut yhtään skillii lähitaistelussa tällöin, mutta ei se menoa haitannut! Olisi ollut mukava nähdä vastustajan ilmeet kun tajusivat, että jokainen pelaaja on samasta klaanista, ja kukaan ei ammu niitä muuta kuin pistoolilla, tai heiluttaa puukkoa :D Domit tosiaan vähän jäätyili, itellä ei onneksi kuin kerran, ja siihenkin peliin pääsin vielä joinimaan.

Yöllä sitten näillä pikkutunneilla olikin taas känniläisten pelivuoro. mutta tällä kertaa taidettiin hävitä ainoastaan yksi peli, kun viimeksi voitettiin vain yksi. Hienot peli-iltamat, nähdään taas kentillä.


Minulta löytyy n.2 tuntia videomatskua peli-illasta mukaanlukien koko hyökkäys C:lle.:cool:
Videonlaatu on ihan kohtuullinen, mutta äänestä ei taida saada selvää.
Itse en ole ikinä editoinut videoita enkä taida nytkään ruveta, mutta voin lähettää raakavideon jollekin, joka haluaa ryhtyä editoimaan. Jos halukkaita ei ole, voin kyllä laittaa kyseisen pelin youtubeen katsottavaksi.
 
Vastaus: SVER peli-ilta la 16.10. klo 18 (Weriweljet)

Hienolta näytti lista, kun parhaimmillaaan näytti olevan jopa 44 Weriweljeä paikalla. 40 minuuttia istuin aulassa ja kuuntelin kun porukat meni pelaamaan ja tuli takaisin, enkä päässyt yhteenkään peliin. Sen jälkeenkään eivät auttaneet mitkään kokeilut, ei aulasta poistuminen ja palaaminen, ei mikään muukaan. Sitten tuli vieraita ja oli pakko lopettaa. Kurjuus.

Ensi kerralla sitten paremmalla onnella omalta osalta.
 
Vastaus: SVER peli-ilta la 16.10. klo 18 (Weriweljet)

Mukana ensimmäiset pari tuntia. Alle Rottamopon Move-asetukset ja niiden parissa fiilistellessä mentiin pääasiassa lääkintämiehen roolissa. Napit alkaa olla jo hallussa, mutta tähtäin vatkaa vielä nopeissa lähitilanteissa levottomasti. Parempi ampua lonkalta, kuin rautatähtäimillä. Muuten varsin nautinnollista ja tuonut lisäarvoa peliin.

Täällä ei koneet tiltannut tai saatu fudua kentiltä. Mukavasti väkeä liikenteessä ja usein porukasta nousi selviä johtajatyyppejä paimentamaan porukoita yhteiseen maaliin. Toiveissa olisi, ettei tehtäisi valmiita ryhmiä vaan annettaisiin koneen arpoa. Erityisesti kokeneempia pelaajia tarvittaisiin kaikkialle tasaisesti. Kameraa ei ollut nyt mukana, PC oli valjastettu toiseen tehtävään koko illaksi. Kiitos peliseurasta, hauskaa oli taas kerran!
 
Vastaus: SVER peli-ilta la 16.10. klo 18 (Weriweljet)

Ei ollu Assasnitorilla syväjohtaminen hallussa :)

Se olikin sitä kuuluisaa syvältäjohtamista.

Hyvät pelit kaikenkaikkiaan, puukko&pistooli -matsi jälleen yksi legendaarinen lisä KFS:n historiaan.
Ja sitten se yksi hävitty suoraan C:lle, josta ei tämän enempää.
Se tosin korjattiin heti seuraavassa hyökkäyksessä, jossa C panostettiin ensimmäisen kerran ajassa 17:10 eikä lopultakaan paljoa 3 minuuttia kauempaa muistaakseni mennyt. Tätä seurannut sabopuolustus taas hoidettiin tällä kertaa tylsästi mutta varmasti A:n ja B:n pysyvällä hallinnalla.

Pientä teknistä ongelmaa (jälleen/ yhä) havaittavissa, domi jäätyi kahdesti, kerran jäin respawn-loukkuun, ja usemman matsin alkaessa jäin aulaan ihmettelemään, lähes aina pääsi kuitenkin peliin liittymään myöhässä.
 
Vastaus: SVER peli-ilta la 16.10. klo 18 (Weriweljet)

Hauskoja pelejä oli illan mittaan useita ja porukkaa oli mukana hyvin loppuun asti. Viimeiset jatkoivat vielö 02.00 jälkeenkin :D

Tekniset ongelmat hieman haittasivat. Lobystä ei jostain syystä kaikki aina päässeet peliin ollenkaan ja kertaalleen jouduttiin vaihtamaan lobbyä kokonaan kun voice chat katosi. Sen jälkeen porukka vaikutti pääsevän paremmin samaan peliin ja joukkueeseen.

Pelin jäätymisiä tuli koettua illan aikana useampia, mutta vain kerran domissa. Sen sijaan Acquitisionissa jumitus tuli kohdalla kahdesti samoin kuin Sabossa.

Agentti-ninjailu SVER sabotaasikartalla pelkän pistoolin ja puukon kanssa oli hauska kokemus. A ja B haettiin pikavauhtia, mutta C:n kanssa jo jouduttiin hieman yrittämäänkin :cool:

Loppuillasta olitiin peräkkäisissä sabo matseissa suurinpiirtein samaa kokoonpanoa vastaan ja oli hauska kuulla niiden kiroilua proximity-chatissa "It's the f*ing KFS again!".
 
Vastaus: SVER peli-ilta la 16.10. klo 18 (Weriweljet)

Toiveissa olisi, ettei tehtäisi valmiita ryhmiä vaan annettaisiin koneen arpoa

Tekniset ongelmat hieman haittasivat. Lobystä ei jostain syystä kaikki aina päässeet peliin ollenkaan

Tuohon sekaryhmiin menoon ja teknisiin ongelmiin liittyen. Mietinkin miksi esim. sabossa oli paikalla 30, vaikka lobbyssa oli 32. Jääneet siis tupaan kahville nämä taistelijat. Eräs kokeilemisen arvoinen homma tuohon liittyen olisi nimenomaan jakaa porukka ryhmiin.

Tätä voisi testailla joku ilta pienemmällä porukalla. Näkisi jääkö taas satunnaisotannalla joku pois pelistä, lähteekö koko ryhmä sotkuun vai pääseekö kaikki peliin.

Mutta siinä ollaan oikeilla jäljillä, että vedetään sekaotannalla varsinkin noi publakinkerit. Sitten eri asia jos tai kun pääsee oikeaa klaanimatsia pelaamaan. Mutta se on sen ajan murha, kun aletaan roolituksia miettimään. Ja ennenkaikkea halutaanko noin vakavalta pohjalta vetää.
 
Vastaus: SVER peli-ilta la 16.10. klo 18 (Weriweljet)

Loppuillasta olitiin peräkkäisissä sabo matseissa suurinpiirtein samaa kokoonpanoa vastaan ja oli hauska kuulla niiden kiroilua proximity-chatissa "It's the f*ing KFS again!".

Repesin kun luin tuon. :D

Perhana kun olisi ollut mukava olla noissa saboissa mukana, muttei voinut enää pelailla tuolloin. Itselläkin domi jäätyi kaksi kertaa ja oli lentää ohjain seinään toisessa, kun oli ihan mukavasti kp:tä tullut ja kaksi minuuttia jäljellä. Ehdin kuitenkin vielä mukaan ja Ramtoin kanssa jotain pientä puuhailtiin. Paransi sitten lopuksi vielä minut sekunnin viimeisellä kymmenyksellä ja ehti vielä itsekin kuolemaan. :D
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: SVER peli-ilta la 16.10. klo 18 (Weriweljet)

Paransi sitten lopuksi vielä minut sekunnin viimeisellä kymmenyksellä :D
Juu kiitos niistä pisteistä, taisi tuplata pisteeni tuo sinun uhrautuminen.
Muutaman kerran jäin kelkasta ja parhaillaan vedettiin kahdenhengen KFS ryhmää ilman vahvistuksia, mutta ei menoa haitannut.
Eipähän tarvinnut koko porukan kuunnella minun henkeviä "p*rkele, tällä mihinkään osu" juttuja. Ukkosenjumalakin huuteli yhdessä pelissä ryhmänjohtajaa, taisin lopulta tajuta kun peli oli jo ehtoopuolella että koskee myös minua tuo.
Kuulolaitteen patterit ensikerralla vaihtoon, tosin ei se yksistään auta. Signaalin pitäisi vielä kulkea korvasta sinne harvaan harmaaseen massaan jota muilla aivoiksi kutsutaan (minulla lähinnä reikäjuustoa).
 
Vastaus: SVER peli-ilta la 16.10. klo 18 (Weriweljet)

Edit:

Tosinopee, ehdottomasti tubeen tuo pistooli hyökkäys. Paras kai se olisi, jos sitä hirveästi ei editoisi, siis ainakaan itse pelitilanteita. Jos äänet kusee, toki peliäänet voi tappaa ja heittää päälle jonkun biisin, mutta älä ainakaa leikkaa pelitilanteita pois. Haluan nähdä kaiken :D (ja tuonhan voi sitten postata magin virallisin foorumeillekkin ja katsoa mitä jengi on mieltä suomalaisten menosta)

Toiveissa olisi, ettei tehtäisi valmiita ryhmiä vaan annettaisiin koneen arpoa.

Ai tekikö porukat valmiita ryhmiä ? Itse ihan alkuillasta kokeiltiin mennä Heppux007 kanssa samaan ryhmään, mutta lähdettii heti sieltä ryhmästä pois, kun tajuttii, ettei kuulla kun toisemme, eli menettää kaiken lobbychattailun. Loppu illan itse olin ainakin aulassa, mutta kärsin juurikin tuosta ettei peli halunnut ottaa minua mukaansa kun peli alkoi. Onneksi lobbyn vaihtamisen jälkeen pääsin peleihin normaalisti.

Mutta siis, itse en huomannut, että siellä olisi ketkään valmiita ryhmiä pitäneet pysyssä, saatto olla toki, etten vain sitten kiinnittäny huomiota =) Ehdottomasti samaa mieltä, että tärkeä saada joka ryhmään kokeneita pelaajia, varsinkin jos pelataan domia. Toki muissakin pelimuodoissa varsinkin kokemattomienkin meno menee hauskemmaksi, jos siellä olisi muutama korkeampi levelinen auttamassa.

Puukko/pistooli hyökkäyksen jälkeen yritin ehdotella hyökkäystä pelkillä repearkiteillä, mutta siihen (ainakaan vielä) ei jengi lähtenyt mukaan :D
 
Vastaus: SVER peli-ilta la 16.10. klo 18 (Weriweljet)

En kyllä itsekkään nähnyt kenenkään tekevän ryhmää. Ihan hyvä vaan, ainakin kun olen vasta vähän aikaa sitten tullut takaisin Sverille niin tutustuu muihinkin pelaajiin.

BUGI: Oli hauska bugi siinä yhdessä domissa kun en nähnyt omia pelaajia. Nimet näkyi, mutta ei muuta. Ei ihan viittinyt nänni pohjassa vedellä kun ei tiennyt milloin oma oli edessä :D
 
Vastaus: SVER peli-ilta la 16.10. klo 18 (Weriweljet)

Tosinopee, ehdottomasti tubeen tuo pistooli hyökkäys. Paras kai se olisi, jos sitä hirveästi ei editoisi, siis ainakaan itse pelitilanteita. Jos äänet kusee, toki peliäänet voi tappaa ja heittää päälle jonkun biisin, mutta älä ainakaa leikkaa pelitilanteita pois. Haluan nähdä kaiken :D (ja tuonhan voi sitten postata magin virallisin foorumeillekkin ja katsoa mitä jengi on mieltä suomalaisten menosta)

Ramtoille lähtee kaikki kuvattu materiaali, mutta voin laittaa kyseisen pelin youtubeen ihan editoimattomana.
 
Vastaus: SVER peli-ilta la 16.10. klo 18 (Weriweljet)

Pian uusiksi? Nostaa kyllä mielenkiintoa päästä pelaamaan KFIN-komppaniassa.
 
Vastaus: SVER peli-ilta la 16.10. klo 18 (Weriweljet)

Tästä tulee suhteellisen pitkä viesti, sorryt kaikille.
Mutta jos jotakuta kiinnostaa niin tässä olisi nuo eiliseen pelailuun osallistuneet:

aikon447
Anklee
Apestorm
Asertymil
Atigy
Barthanix
Deriwon
Erbbo_1982
esape
escortti1983
Haraldo
heppux007
Humalanpohja
jallu_b
Jarmen-Kell
Jarno_Viitanen
JujZe
jukkitz
Karvakiisseli
Killicat
Krapulakeiju
Laama
Lagaaja
Lauri-fin-
Leon74FI
lio94_
ltUrban
Luumunaama
makikokko
meltsi
mikkoj
MrJKJ
msorvari
MuumipeikkoEU
MxPeke
Nisu
Nose1002
Nugetti
okkraj
One-eyed-Jack
Ozzery
Pavetzi
pouget
Pqohi
Psyke
Ramtoi
S-heart86
Sharkonen
Sivuosuma
TheMiklu
TKu10YES
tosinopee
Tumu_FIN
Ukkosenjumala
vipi15
Vulgar91
Vutilo
Wernester
X-Spitfire-X
xxTommiRxx
Yazka
Zaccheus-
Zamppa
zimbe0

Listasta varmaan puuttuu jokunen tyyppi, kuten aina :D

Listasta huomaa, että siel oli jonkun verran sellaista porukkaa, jota ei yleensä ole peli-illoissa näkynyt. Hyvä homma siis, ihmiset heräillyt lisää. Ja eilisen aikana taidettiin yhteensä 12-15 jätkää kutsua KFS:ään, eli tunkua on.

Nyt pitäisi vaan päättää seuraavaa peli-iltaa. Viimeksi jo mainitsin että tässä kohtaa olisi ehkä hyvä hieman kasvattaa nälkää ja pitää pieni paussi.
Siksi ehdotankin, että pidetään se 28.10.2010 ja jälleen kuudesta etiäppäin.
Tällä kertaa pelipäivä taas viikolla, kun kaikki ei viikonloppuisin pääse. Viikollakin kuitenkin pelailut jatkuu suhteellisen myöhään ja viimeksikin viikolla saatiin se 35 pelaajaa kasaan, että tuskin se sen huonompi päivä on?

Lisäksi kun se on tuon verran kauempana tuo seuraava peli-ilta, niin kenties jäätyilyt on saatu korjattua ja päästään vähän laajemmin pelailemaan sabo/acq/domia...
Mikäli ei vastalauseita lentele, joku oikeudet omaava voisi vaihtaa tämän viestiketjun aiheen koskemaan tuota tulevaa pelipäivää.

Eiliset pelailut meni suhteellisen hyvin porukalta, tuli enemmän voittoja kuin tappioita. Ja hyvin ne ryhmät sielä toimi, ainakin ryhmät missä itse olin, niin puhekäskyjä kuului ryhmyriltä ja yritettiin erilaisilla taktiikoilla, jos yksi ei toiminut.

Lisättävä on, että kohta on pakko pitää paussia MAG:sta tai muuten Sharkonen ja Karvakiisseli on syyllisiä että mut löytää AA-kerhosta... vaan enpä usko että kolmikosta olisin ainut kenen olisi syytä kyseisessä kerhossa pistäytyä :)
 
Vastaus: SVER peli-ilta la 16.10. klo 18 (Weriweljet)

Mutta jos jotakuta kiinnostaa niin tässä olisi nuo eiliseen pelailuun osallistuneet:
Kiinnostaa. Nimet on julkaistu taistelijan tarinassa.
Menin jo tosinopeelle viestittämään että voin tehdä siitä pistooli puukko hipasta videon, en huomannut että itse jo lupaili.
Eli jommaltakummalta tulee tuo ja sitten lisäksi Taistelijan tarina jossa nyt siis myös muiden kuin minun materiaalia.
Taustamusa on vielä auki, jos jollakin hyvä ehdotus niin privana.
 
Ylös Bottom