Kilpailu: kerro paras KonsoliFIN-muistosi

Muggshotter

New Member
Vastaus: Kilpailu: kerro paras KonsoliFIN-muistosi

Vuoden 2009 aprilli päivä.

Ylläpidon "riitely" oli kyllä aika ikimuistoinen juttu.
 

Mordor

Member
Vastaus: Kilpailu: kerro paras KonsoliFIN-muistosi

Konsolifin.net on parasta mitä on koskaan tapahtunut. :)

Mutta jos saanen kertoa huonoimman konsolifin.net muistoni, niin se on tuossa alapuolella ja ajattelin sen kertoa nyt teille.

Minun huonoin Konsolifin-muistoni
Kun minulta varastettiin Metal Gear Solid : Twin Snakes.
Olin menossa ostajaa vastaan eräälle huoltamolle, huoltamon pihassa sitten odottelin ostajaa ja huomasin että viereeni tuli ns. "ostaja" ja se mutisi jotain omalla kielellään. Ei siinä mitään, kysyin häneltä että oletko sinä ostamassa Twin Snakesia ja näytin pelin hänelle ja tyyppi nappasi pelin kädestäni ja heitti sen autoonsa. Olisin nappanut pelin väkisin autosta ja autossa kuitenkin oli jo toinen henkilö ja en kuitenkaan ihan sitä viittynyt tehdä.

Sitten varas tulee huoltamon sisältä ja yritin häneltä kysyä, että saisinko pelini takaisin ja vastausta en kuitenkaan saanu. Varas meni kaikessa rauhassa auton sisälle ja pistin oven kiinni, mutta ennen kuin auto lähti kaasuttamaan yritin napata pelin auton ikkunasta ja kuitenkin toinen matkustaja yritti puukottaa veitsellä käteeni. Joten kyllä pidän kättäni peliä arvokkaampana ja otin käteni autosta nopeasti ulos.

Auto lähti huoltamon pihasta hirvellä kiireellä pois ja lopulta pelin virallinen ostaja tulee paikalle. Sanoin hänelle että mitä on tapahtunut ja pahoittelin asiaa että näin on käynyt. Sanoin ostajalle että mitä on käynyt ja pahoittelin tapahtunutta.

Sanoin ostajalle että teen tuosta varkaasta rikosilmoituksen ja ostaja kuitenkin sanoi, että tuommoiset heput ovat arvaamattomia ja se sanoi erään esimerkin että eräälle "henkilölle" oli käynyt samoin ja sekin oli tehnyt tapauksesta rikosilmoituksen, mutta henkilö oli kadonnut.

En ole varma että kuuluiko tuo ostaja varkaan kanssa samaan liigaan, mutta otin auton rekkarit ylös ja jätin kuitenkin rikosilmoituksen tekemättä.

Että tälläistä ja jos tämä on liian offtopic, niin tämän viestin saa poistaa.


EDIT!
Heräsin juuri ja sen takia tekstistä löytyy typoja.
 

werty

New Member
Vastaus: Kilpailu: kerro paras KonsoliFIN-muistosi

The greatest memory, you ask? Hmm...

Päivä, jolloin liityin ylläpidon veikeään porukkaan. Oli hienoa nähdä mitä tapahtuu kulissien takana ja osallistua KFINin maineikkaaseen joukkoon. Noina päivinä sivustoon liittyi moni muukin, ketkä vievät sitä eteenpäin tänä päivänäkin. Paavi ja jryi muistaakseni silloin viitisen vuotta sitten aloittivat urakkansa ja vielä porskuttavat uljaasti eteenpäin.

Ikävä kyllä omalta osaltani tie loppui melko lyhyeen koulun ja muiden kiireiden takia. Usko omiin kykyihin oli myös sen verran pieni, että arvostelujen kirjoittamisesta tuli ylitsepääsemättömän vaikeaa, mutta kaikki vaikeus ei ollut yhtä tyhjän kanssa. Poistuin vähin äänin kulissien takaa, mutta KFINin ylliskeikka kuitenkin motivoi kirjoittamaan lisää ja siitä kiitos ylläpidon jäsenille ja heidän antamastaan tuesta. Mielipiteitä minulla henkilökohtaisesti on ehkä liikaakin, mutta silti tunnun välttelevän foorumeille kirjoittamista, vaikka juttua riittäisikin stratosfääriin asti. Omat kykyni ja kiinnostukset ovat lipsahtaneet fiktion kirjoittamisen puolelle ja hainkin peräti käsikirjoituslinjalle tänä keväänä; onnistuin puskemaan itseni melko tiukan seulan läpi pääsykokeisiin. Se oli melkoinen suoritus, sillä suomeksi en ole kirjoittanut pitkään aikaan oikeastaan mitään, tarkemmin sanottuna 2-3 vuoteen.

Opiskelemaan en päässyt, mutta syynä on kotikielen vaihtuminen lähes kokonaan englanniksi, joten kässäriopinnot kiinnostavat ainoastaan muodossa “in English”, eikä ihmekään, kun sähköiset synapsit pään sisällä napsuu muulla kuin syntykielellä. Kaikesta tästä saan kiittää KonsoliFINissä vietettyä hetkeä, josta usko omiin kirjoituskykyihin loppujen lopuksi nousi edes vähän - jostakin syystä minut otettiin mukaan ylläpitoon, eikö? Nykyään elättelen toivoa englannin kielisestä sisällöstä KonsoliFINissä, sillä olen törmännyt moneen pelaajaharrastuksen omaavaan maahanmuuttajaan, joten olisi hieno tarjota sisältöä heille. Tietysti Internet on suunnaton kokonaisuus, minkä sisältö taivoittaa nykyään suurimman osan harrastajista englanniksi halusivat he tai eivät. Ehkä videoarvosteluja James Bondin kotokielellä, wink, wink. :D

On ollut hieno katsoa sivujen kehitystä ja ylläpidon tarmokkuutta näiden vuosien ajan. Käyttäjille suurin kiitos, sillä muuten näitä sivuja ei olisi. Onneksi olkoon KonsoliFIN!
 
Viimeksi muokannut moderaattori:

Malefieus

New Member
Vastaus: Kilpailu: kerro paras KonsoliFIN-muistosi

Hmm, vai että paras KFIN-muisto. No, paras taitaa olla pari vuotta sitten KonsoliFIN porukalla järjestetty pääsiäisen Halo-turnaus joka taisi tosin jäädä 4vs4 custom peleihin osallistujamäärän takia. Osallistujia en nyt kaikkia muista, mutta hyvin hauskaa silloin ainakin oli. Melkein voisi taas yrittää tässä joskus uudestaan jos tuota mahtavaa moninpeliä vielä joku pelaa.
 

eldolmio

Member
Vastaus: Kilpailu: kerro paras KonsoliFIN-muistosi

World at Warin Xbox 360 -turnaus oli aika ikimuistoinen. Kaikki osaanottajat olivat kovia ja kokeneita codittajia, mutta taisteltiin pronssiotteluun asti ja tulihan sieltä komea Call of Duty: World at War -paita. Vieläkin on paita tallella, kertaakaan ei ole päällä ollut, mutta on se hieno ja ihmeellinen. Paras turnauskokemus ja siitä iso kiitos KonsoliFinin ylläpidolle.
 

Kirai

Toimitus
Vastaus: Kilpailu: kerro paras KonsoliFIN-muistosi

Vaikken kovin paljoa olekaan tänne kirjoitellut niin silti vuosia jo tätä foorumia seuranneena parhaimmat muistot on ehdottomasti eri pelien keskusteluja lukien syntyneet hypetykset, peli-ilot ja jaetut hauskat sattumukset. Luoja tietää montako peliä on tullut ostettua vain sen takia kun kanssapelaajat on kehuneet pelejä.

Ja tietysti itse keskusteluihin osallistuminen on sitä parhautta kun voi jakaa harrastuksensa satojen muiden pelaajien kanssa.

Plussana vielä ylläpidon ja valvojien menneet aprillipilat ;) En unoha koskaan, oli hauskaa.
 

--Tom--

New Member
Vastaus: Kilpailu: kerro paras KonsoliFIN-muistosi

Ehdottomasti paras muisto on, kun päätin serkkuni kanssa pistää jengin pystyyn NHL09 verkkopuolelle. Keksin nimeksi HC Breakaways ja perustin sille ketjun PS:n puolelle, jossa rekrytoimme pelaajia. Jengimme kasvoikin nopeasti yli 10-henkiseksi, joka ylitti odotukseni 100-% ja vaidoimme nimemme HC Piiskaksi. Sillä porukalla tulikin sitten vietettyä ikimuistoisia pelejä muita tiimejä vastaan pitkälle keskiyöhön. Hauskuus oli aina tärkeintä! :) Kiitokset mm. Vazionille, Travolle ja MysterMisterylle sekä Jarheadille loistavista videoista!!
 

opeth80

Member
Vastaus: Kilpailu: kerro paras KonsoliFIN-muistosi

Konsolifin on muodostunut minulle vuosien varrella ehkä eniten seuraamakseni foorumiksi. En ole kovin aktiivinen kirjoittaja, mutta luen paljon mainioiden käyttäjien ja ylläpitäjien kirjoituksia välillä osallistuen. Myös poikeuksellisen hyvä moderointi saa minulta kiitosta, lähes kaikkia muita netin keskustelupalstoja vaivaavat asiattomat viestit loistavat poissaolollaan.

Kaupankäyntiä olen harjoittanut paljon ja lähes poikkeuksetta ilman ongelmia. Konsolifinin käyttäjät ovat siis suurelta osin luotettavaa ja erittäin asiallista väkeä. Niinä muutamana kertana kun kaupankäyntiongelmia on ollut, olen saanut erittäin nopeasti apua ylläpidolta. Huijarit kitketään foorumilta nopeasti ja se on loistava asia.

Konsolifin, respect ja jatkakaa samaan malliin.
 

Kabanossi

Active Member
Vastaus: Kilpailu: kerro paras KonsoliFIN-muistosi

Rakkaimmat muistot taitavat olla hetken ennen suurpelien julkaisupäivää. F5 on kovassa käytössä siinä toivossa, että joku on löytänyt uusia screenejä, TV-ruudulta kuvattua pelikuvaa tai vaikka mehukkaan unboxing videon. Viitisen viikkoa seuraavaan Haloon, pian se ihana hypetys taas alkaa. :)
 

Hex

Active Member
Vastaus: Kilpailu: kerro paras KonsoliFIN-muistosi

No joo, paras ja paras, pikemminkin tasaisen hyvä fiilis!

Legendaarisinta taisi olla "PS2:ssa on loputtomasti potentiaalia" -väännöt vuonna miekka ja kilpi. Hifi_Mies ja kumppanit, u know who u r!

Iso käsi ylläpidolle! Vapaaehtoishommana tehty DUUNI on hieno homma.
 

noose01

KonsoliFIN Alumni

frozen9999

Well-Known Member
Vastaus: Kilpailu: kerro paras KonsoliFIN-muistosi

Ainoa muisto on kun voitin aika ison paketin ja vielä kuukausienkaan päästä ei oltu lähetetty pakettia ja ylläpito oli täysin välinpitämätön
 

TT-2k

Päämoderaattori
Ylläpitäjä
Vastaus: Kilpailu: kerro paras KonsoliFIN-muistosi

Ainoa muisto on kun voitin aika ison paketin ja vielä kuukausienkaan päästä ei oltu lähetetty pakettia ja ylläpito oli täysin välinpitämätön
Huh! Milloinhan tällainen on päässyt käymään? Entä saitko pakettisi lopulta?
 

masaf1

Member
Vastaus: Kilpailu: kerro paras KonsoliFIN-muistosi

Vuonna 2001 olin onnessani kun harjoituksen vuoksi kirjoitin ekan testiviestin 04.11.2001 ja se toimi :D

Nojoo, onhan noita legendaarisia etukäteiskonsolisotia PS2 vs Xbox ennen ku kumpikaan oli edes julkaistu jne. (nimimerkki Slaisser xbox fan boy nro 1 tjsp. ja minä olin varmaan sitten ps2-fanipoika :D) Ja sitten ketjut, joissa hypetettiin ja odoteltiin jotain suurta kuten MGS2...

Noita vanhoja nimimerkkejä ei taida enää paljo liikuskella, itse muistelen lämpimästi nimimerkkejä mahakas, Luckyman, Lastsoul. Oliks Jore joku originelli perustaja tjsp vai muistanko väärin? IRCissäkin käytiin henkeviä keskusteluita varmaan aika luvattoman paljon, kyllä oli sillon vissiin harrastukset kortilla :p
 

Fabre#4

Well-Known Member
Vastaus: Kilpailu: kerro paras KonsoliFIN-muistosi

Onhan noita hyviä muistoja useampiakin vuosien varrelta, mutta nyt parhaimpina ja kirkkaimpina ovat mielessä nuo tänä vuonna yleistyneet suoratoistotapahtumat. Tuttujen tai vähän tuntemattomampien pelien katselu ja siinä samalla chatin kautta kanssakatselijoiden ja pelaavien kanssa höpöttely on ollut mukavaa piristystä tylsiin hetkiin :)
 

Jaakkimo

Turboahdettu uutishirvi
Ylläpitäjä
Vastaus: Kilpailu: kerro paras KonsoliFIN-muistosi

Onhan noita hyviä muistoja useampiakin vuosien varrelta, mutta nyt parhaimpina ja kirkkaimpina ovat mielessä nuo tänä vuonna yleistyneet suoratoistotapahtumat. Tuttujen tai vähän tuntemattomampien pelien katselu ja siinä samalla chatin kautta kanssakatselijoiden ja pelaavien kanssa höpöttely on ollut mukavaa piristystä tylsiin hetkiin :)
Hauska nähdä kuusi vuotta vanhan kilpailuketjun heräilevän henkiin :D Mukava kuulla, että striimailu uppoaa innokkaisiin! Tämä palaute on välitetty suoratoistajille siltä varalta että eivät itte hoksaa :)
 

Fabre#4

Well-Known Member
Vastaus: Kilpailu: kerro paras KonsoliFIN-muistosi

Hauska nähdä kuusi vuotta vanhan kilpailuketjun heräilevän henkiin :D Mukava kuulla, että striimailu uppoaa innokkaisiin! Tämä palaute on välitetty suoratoistajille siltä varalta että eivät itte hoksaa :)
Tässähän olisi nyt ihan hyvä syy käynnistellä kisa uudestaan ja jakaa lisää hyviä palkintoja :D ;)
 
Ylös Bottom