Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Kinect Sports

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja Paavi
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä
Vastaus: Kinect Sports

Kiinnostaa hyvin paljon tuo Kinect Sports mutta onko se kaiken rahan arvoinen?
 
Vastaus: Kinect Sports

Kuin hyvin täl kinectillä pelaaminen oikein toimii?

Hieman suhteellinen kysymys mutta mielestäni toimii erinomaisesti. Viivettä on mutta pelaamiseen tai sen hauskuuteen sillä ei ole oikeastaan merkitystä. Johtuen ehkä eniten pelien luonteesta kun ovat hupailua lähinnä. PC puolella vastaavanlaiset viiveet vaikkapa "totisessa" fps väännössä saisi voimaan pahoin. Kinectiä näyttää olevan isoissa marketeissa testattavana joten kantsii koittaa toki itse.
 
Vastaus: Kinect Sports

Johan pukkasi kuuma Ball Blitz saavutuksen kanssa. Ei mennyt ekalla eikä tokalla yrittämällä. Lopputuloksena yli 430 ja pulssia varmaan saman verran
 
Vastaus: Kinect Sports

On se hieno peli tämä Sports. Aivan eri kalibeeria kuin tuo kälynen Adventures. Ja olin yllättynyt miten hyvin toimi nuo jutut, puoltoista tuntia tuossa nyt on hikoiltu ja mieli tekisi lisää. Siis pelata. ;)
 
Vastaus: Kinect Sports

Kilometer King Achievement Unlocked! 1037.60m! Hiki tuli :D

[video=youtube;F55OzcXenlI]http://www.youtube.com/watch?v=F55OzcXenlI[/video]
 
Vastaus: Kinect Sports

Saakelin saavutukset ja Rapid Runner... 760m. Nyt vettä... happea... noh eiköhän se KM King sieltä tule joku kerta. Niin ja en suostu xiittaan myöskään. Polvia ylös vaan.
 
Vastaus: Kinect Sports


Miten olisi Circuit Breaker?
Onko kellään havaintoa miten Juggernaut saavutuksen saa? Kerran kokeilin niin, että juoksee vaan läpi ja kaataa kaikki aidat, muttei auennut. Pitääkö kenties hypätä niin, että saa kaadettua aidan?
 
Vastaus: Kinect Sports

Muistaakseni sen saa siten, että ottaa koko yleisurheilusetin ja siinä juoksukisassa riittää kun juoksee aitojenläpi. Niin ja kyseinen juoksu tulee voittaa.
 
Vastaus: Kinect Sports

Hyvä haaste, yrittää saada kaikki achievementit Sportsissa...ilman xiittiä. Who´s with me?! :cool:

Suurena Achi-horona yrittäisin joka tapauksessa saada kaikki saavutukset, pieni kisailu vaan nopeuttaa asiaa joten mukana ollaan! Pikkuveli muuten veti kai tokalla yrittämällä ne 100 torjuntaa maalivahtina, mä en ole vieläkään saanut sitä saavutusta. Varmaan parikymmentä yritystä takana.
 
Vastaus: Kinect Sports

Saako tästä pelistä mitenkään äänet kokonaan pois tai pienennettyä? Kun pelaan kaverin kanssa livessä niin haluaisin peliäänet ottaa pois päältä että kuulee paremmin kaverin puheen. Esim. adventuresissa sai otettua äänet pois päältä mutta tästä en löytänyt sellaista asetusta. Jos ääniä ei saa pois päältä oisko teillä mitään jippoa millä saisi sitten kikkailtua että kaverin puhe kuuluisi paremmin peliäänien päällä? Onhan kinectissä tietenkin toiminta että se vaimentaa automaattisesti peliääniä kun kaveri aina puhuu muttei tarpeeksi.
 
Vastaus: Kinect Sports

No eikös jos vaimmennat tv:stä tai kotiteatterista äänet niin ole aika hiljaista.
 
Ylös Bottom