Kirby's Epic Yarn

JTahti

Well-Known Member
Vastaus: Kirby's Epic Yarn (Wii)

Jos Kirbyn ennakkotilaa Amazon.de:stä, saa hienon Kirby pehmolelun kylkiäisenä.

thumb_81x3qMTuBzL._AA1500_.jpg

GoNintendo - Germany - Amazon's preorder bonus for Kirby's Epic Yarn
 

Zanis Dust

KonsoliFIN Alumni
Vastaus: Kirby's Epic Yarn (Wii)

Nyt on tullut kolmen maailman verran otettua tuntumaa peliin ja imu on pysynyt vahvana. Tähän mennessä peli on tarjonnut koko ajan jotain pientä uutta pitämään menoa raikkaana. Toimintojakin on saatu moteen mukavan monipuolisesti ilman, että ohjattavuus tuntuisi monimutkaiselta. Grafiikkakin on mielikuvituksekasta ja kenttäsuunnittelu ollut mainiota, joskin paikoin melko perinteistä - mikä ei sinänsä ole huono asia.

Ainoa "huono" puoli tähän mennessä ollut se, että iltaisin kun pelaamista on lopettamassa, niin täytyy aina tsekata "vielä tuo yksi kenttä". :)

Jos hommat etenee suunnitelmien mukaan, niin arvostelu tulossa viimeistään ensi viikon loppupuolella.
 

JTahti

Well-Known Member
Vastaus: Kirby's Epic Yarn (Wii)

Olen pelannut nyt tätä veljenpojan kanssa aika montakin kenttää eteenpäin. Kenttäsuunnittelu on oikein nerokas ja soundtrack on mahtava. Huomaa kyllä että peli on tehty rakkaudella. Kaksinpelissä ei voi ilmeisesti kuolla lainkaan. Jos Kirby tai Prinssi ottaa osumaa niin menettävät jalokiviä, mutta peli jatkuu koko ajan eteenpäin.
 

Zanis Dust

KonsoliFIN Alumni
Vastaus: Kirby's Epic Yarn (Wii)

Kaksinpelissä ei voi ilmeisesti kuolla lainkaan. Jos Kirby tai Prinssi ottaa osumaa niin menettävät jalokiviä, mutta peli jatkuu koko ajan eteenpäin.

Sama pätee yksinpelissä.
On kyllä mainio peli, joskin helpohko. Toisaalta kevyt vaikeusaste tekee pelistä helpommin lähestyttävän ja Donkey Kongin jälkeen tämä tuntuukin makealta jälkiruoalta.
 

Kastle

KonsoliFIN Alumni
Vastaus: Kirby's Epic Yarn (Wii)

Kylläpä muuten on mukavan monipuolinen tasoloikka ja vinkeä tunnelma piristää synkkääkin iltaa. Helpolta kyllä tuntuu verrattuna aiempiin Kirby-loikkiin.

Kenttäsuunnittelu on nerokasta pikku yksityiskohtineen, ääniefekteissäkin hauskoja oivalluksia.
 

hforad

KonsoliFIN Alumni
Vastaus: Kirby's Epic Yarn (Wii)

Pelaillut tätä muutaman kentän kerrallaan viime päivinä ja mukava välipala vakavampien pelien lomassa Kirby ehdottomasti on. Graafinen tyyli miellyttää minua tosi paljon ja jokaisessa kentässä on oma koukkunsa, joten toisto on hyvin vähissä.

Haittapuolena lähinnä se että on tosiaan turhan helppo. Toisaalta mutkaton meno sopii pelin leppoisaan henkeen, mutta etenemisestä ei tule oikein saavutuksen tunnetta. Keräiltävää kamaa olisi toki hyvin paljon, mutta en taida jaksaa vaivautua kaikkia tapetteja haalimaan.
 

Peoplez

Member
Vastaus: Kirby's Epic Yarn

Tää peli oli Wiin suurin pettymys :) Jokin siinä fiiliksessä ja ohjauksessa ja kentissä ja musiikissa oli ihan OFF. En suosittele.
 

Thunderi

Member
Vastaus: Kirby's Epic Yarn

Totta on että hieman pettymys oli kyllä. Tuli kyllä tyttöystävän kanssa läpi pelattua, mutta ei mikään huippu.

Kirby's Adventure (Kirby's Return to Dreamland) olikin jo sitten huomattavasti hienompi tekele. Mielestäni paras co-op tasoloikka wiille! Ehkä siksi että pelaaminen yhdessä oli alusta loppuun ja aina hauskaa. Harmi vain että sitä voi olla vaikea löytää mistään.
 
Ylös Bottom