Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Knight Rider (2008)

Vastaus: Knight Rider (2008)

Mitäs pelleilyä tämä uusi auto oikein on? Ei Knight Rider ole mitään ilman Trans Amia, sen osoitti jo Knight Rider 2000.
 
Vastaus: Knight Rider (2008)

Auto näyttää Koenigsegg CCR:lta. KITTin pitäis kyllä olla joku uusittu Trans-Am.
 
Vastaus: Knight Rider (2008)

Jaa'a.
Tunnelmat:
Ensin tuli kun näin topikin mieleeni iski WTF fiilis, kun näin kuvan ainoa asia mitä mietin kyseisellä hetkellä oli LOL.

Autohan ei ole lähelläkään oikeaa KITTiä, vaan joku moderni räpöstys. Mikä ihme siinä on, että kaikki vanha pitää korvata uudella ja kiiltävällä. Uusi auto näyttää kyllä aika nätiltä peliltä, mutta siitä ei lähde samaa henkeä kuin Trans Amista, se on kuitenki muskeliauto.
Ensimmäisenä kun näkee tuon auton tulee mieleen, että mikähän pisnesmies sieltä taas tulee pullistelemaan munanjatkeellaan. Ei siis yhtään Ritari Ässän oloinen vehje.
Trans Amista näkee, että se on miehinen peli. Trans Am ei ole munan jatke, sillä ajaa ihmiset joilla on munaa.

En ole hirveästi seurannut Ritari Ässää, mutta pääosin se on vaikuttanut suht huonolta ohjelmalta. En tykkää yhtään Hasselhoffista, se on sellanen David.:D (toivottavasti joku tajusi tuon vitsin).

Uskon, että elokuva on melkoinen floppi ja se päätyy vain muutamien fanien hyllyiltä, jotka myös pettyvät pahasti, kun elokuvassa ei näy David Hasselhoffia saatika legendaarista Trans Am KITTiä.
 
Ylös Bottom