Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

KOF 2002 - julkaisu varmistuu

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja Rainman
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä

Rainman

New Member
Playmore on lisännyt sivuilleen kohdan King of Fighters 2002:lle, mukana on muutama ruutukaappauskin. Kansikuva ja julkaisupäivä vielä puuttuvat... huhu kertoo että julkaisu olisi jo kuluvan vuoden heinäkuussa. Mahtavia uutisia Dreamcastin omistajille!

Lähteet:

Playmore

insert credit
 

Niin? Tuosta uutisesta keskusteltiin joulun aikaan runsaastikin. Kirjoitin vain että "varmistuu" - tuossa yleisemmässä julkaisulistassa on kaikenlaisia ikuisuusprojekteja joiden ilmestymisestä ei ole minkäänlaisia takeita (kuten SNK vs. Capcom). Se että Playmore laittaa oikein ruutukaappauksia nähtäville ja rakentaa omaa sivustoa DC-portille on mielestäni uutisoimisen arvoinen asia.

Mutta mitäpä sitä näkemään tällaisten uutisointien eteen vaivaa. Pyöritellään vaan silmiä.
 
No nyt se julkaisupäiväkin varmistui! Virallinen päivä on 19.6.2003 eli yllättävän pian! Tämä on todella hyvä uutinen. Hinta vaan on hieman korkeampi kuin edellisillä osilla eli 6800 jeniä edellisten maksaessa 5800 jeniä. Tuohon kun päälle vielä postikulut niin rasvaisehko on hinta - toki tietenkin vastinekin on sitten sen arvoinen.
 
Jos katotte tarkasti noita screenshotteja niin varmasti huomaatte, että on Shingo päässyt myös mukaan, KOF2002:n Neo versiossahan Shingoa ei ollut.
 
Ylös Bottom