Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

KonsoliFIN klaanin syyssiivous Vol 2 (lue eka viesti)

Huttu

Well-Known Member
On taas aika tullut vuosittaisen syyssiivouksen. Destiny saa 4.9 lisäsisältöä Forsakenin muodossa, osa pelaajista palaa taistelutantereille, osa on siirtynyt muihin peleihin, joten tehdäänpä klaaniin vähän tilaa uusille aktiivisille ja vaikkapa vanhoille konkareille jotka pelin pariin palaavat.

Sama homma kuin viimeksi, pistä alle oma psn-nimesi jolla sinut löytää klaanin rosterista. Ensimmäinen kun on laittanut nimensä niin jatkossa muut sitten aina lainaavat edellisen viestiä jotta listaus pysyy siistinä (helpottaa meidän hommaa).

Kaikki ovat tietenkin tervetulleita, mutta kannattaa ehkä miettiä sen suhteen, että jos on aikomuksena pelata peliä sen viikon ja sitten unohtaa, niin ei ehkä kannata viedä paikkaa mahdollisesti aktiiviselta pelaajalta.

Admin porukan ei tarvitse lisätä nimeään listaan.

Aivan uusille, tässä on vielä linkki klaaniin jos vaikka haluatte liittyä porukkaan. Tietääkseni KFIN-klaanin kautta on saanut peliseuraa aina kohtalaisen helposti ja uskon, että sama rento homma jatkuu.

https://www.bungie.net/en/ClanV2/Chat?groupId=2070820
 
Yritin laittaa liittymis pyynnön nimimerkillä NikoFIN. En tiedä onnistuiko, kun companion app ei antanut mitään vahvistusta liittymis pyynnölle.

Edit. Ilmeisesti ei tainnut onnistua, kun klaani taitaa olla täynnä. Klaanissa näyttää olevan myös pelaajia, joilla ei edes ole luotuja destiny 2 hahmoja. Tälläiset pelaajat varmaan voisi suoraan poistaa klaanista tilaa viemästä?

kopi_10
XShava
Matsku_6
Tuomas_8
NikoFIN
 
Viimeksi muokattu:
Tein alustavan siivouksen. Poistin sieltä ne joilla ei joko ollut profiilia laisinkaan tai eivät olleet edes koskeneet Destinyyn mutta olivat silti klaanissa mukana. Poistin myös ne joilla oli lv20 hahmo ja olivat viimeksi pelanneet yli vuosi sitten.

Mikäli kuitenkin palaatte pelin pariin niin olette tervetulleita klaaniin, poistot johtuu vain siitä, että täytyy tehdä uusille aktiivisille tilaa.
 
Laitoin hakemuksen. En ole vielä hirveästi pelannut tätä 2. osaa mutta tarkoitus olisi taas haksahtaa Destinyn pariin ja ostaa nuo lisäritkin.
 
Serkun kanssa ajateltiin pitkän tauon jälkeen palata Destinyn maailmaan ja hän voisi liittyä klaaniin. Hakemus on lähetetty, joten jos joku klaanin admineista voisi sen jossain välissä käydä hyväksymässä. :)
 
Ylös Bottom