Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

KonsoliFIN Podcast - Bonusraidat

jryi

Vastaava päätoimittaja, teknoniilo
Ylläpitäjä
KonsoliFIN Podcastin normaalien ja erikoisjaksojen julkaisupäiväksi on vakiintunut (lähes poikkeuksetta) tiistai, mutta aina silloin tällöin on tarve heittää jotain esille normaalirytmin ohitse. Niinpä meillä on Bonus Trackit: lyhyet yhteen asiaan keskittyvät pläjäykset, joissa muoto on normaaliakin vapaampi ja jakson mitta hyvinkin rajattu.

Näitä bonusraitoja varten ei jaksa edes tehdä omia ketjujaan, mutta palautetta ja ilmoituksia varten on kuitenkin olemassa tämä yksi ketju. Täällä siis kerrotaan, kun uusi bonusraita on julkaistu ja tänne voi myös lähettää pätkiin liittyvää palautetta.

Tähän asti julkaistut Bonus Trackit voi löytää podcast-sivulta: KonsoliFIN Podcast
 
KonsoliFIN Podcast Bonus Track 004: Rochard tulee, oletko valmis?

KonsoliFIN Podcast Bonus Track 004: Rochard tulee, oletko valmis?

Paavi kävi pelaamassa Rochardin (ennätysajassa) arvostelua varten. Recoilin studiolle raahautui myös jryi, ja parivaljakko haastatteli Rochardin lead programmeria Sampsa Lehtosta sekä studion perustajaa Samuli Syvähuokoa.

Juttutuokion aikana vertaillaan Unitya Unreal Engineen, puhutaan crunch timen välttämättömyydestä pelikehityksessä, muistellaan PSN-katkosta ja sen aiheuttamaa valmiin pelin myöhästymistä sekä ihan pikaisesti mainitaan itse peli.

http://media.konsolifin.net/podcast/podcast-35-forum.mp3
 
Vastaus: KonsoliFIN Podcast - Bonusraidat

Uutta bonusraitaa on taas kaikessa hiljaisuudessa julkaistu. Tällä kertaa juttua on tarjolla Mass Effect reissusta. Julkaisu tapahtuu taas normaaliin tapaan tyylikkäästi muutaman viikon jälkijunassa. Nohevimmat käyttäjät ovat tuon jo toki bonganneetkin netin syövereistä.

KonsoliFIN Podcast Bonus Track 008: Mass Effect -laivalla

http://media.konsolifin.net/podcast/?podcast=61#ep61

Tarjolla on myös pieni videopätkä reissunpäältä:

[VIDEO=youtube;mWTkaXNwMBo]http://www.youtube.com/watch?v=mWTkaXNwMBo&list=UUDJURsDrIymZbI7xxnUyOAA&index=1&feature=plcp[/VIDEO]
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: KonsoliFIN Podcast - Bonusraidat

Uusi bonusraita on taas julkaistu ja tällä kertaa fiiliksiä tarjoillaan MoonTV Game Nightista, jossa pääosassa oli Ridge Racer: Unbounded. Piinapenkissä on muun muassa Bugbearin tuottaja Joonas Laakso sekä autojen mallinnuksessa työskentelevä Olli Teittinen. Jakson voit ladata tästä: Bonusraita: MoonTV Game Night
 
Vastaus: KonsoliFIN Podcast - Bonusraidat

Ridge Racer cast oli todella hyvä. Hienoa, että kehittäjät puhuvat aika vapaastikin pelistä, tuli vähemmän PR-fiilis kuin yleensä kehittäjien jauhannasta. Kuminauhatekoälyt sun muut käsiteltiin. Hyviä kysymyksiä, hyviä vastauksia.
 
Vastaus: KonsoliFIN Podcast - Bonusraidat

Kiitokset näin takautuvasti tuosta edellistä bonusraitaa koskevasta palautteesta. Palautetta saa laittaa rohkeasti tulemaan enemmänkin, jotta saa sitten vähän vihiä, että mitä näistä bonusmateriaaleista yleisesti diggaillaan.


Uutta matskua on putkahtanut taas ulos, tällä kertaa MoonTV Game Night: Nintendon muodossa. Jakson voit laittaa lataukseen tästä: klik

Tässä myös linkki mediasivulle: http://media.konsolifin.net/podcast/?podcast=74#ep74
 
Vastaus: KonsoliFIN Podcast - Bonusraidat

Ihan jees toi Nintendo-jakso. Sara voisi tulla vierailemaan normicastissakin, ainakin jos on enemmän Nintendoa aiheena. Vaikutti sanavalmiilta tyypiltä.

Muistaakseni muuten Super Power arvosteli Donkey Kongin jälkeenpäin uudestaan ja tiputti arvosanaa muutamalla pisteellä. Perustelivat alkuperäistä sataa pistettä sillä, että häikäistyivät grafiikasta liikaa, eivätkä osanneet arvostella peliä ihan nappiin. Näin ainakin muistelisin, voi olla, että muisti pettääkin..
 
Vastaus: KonsoliFIN Podcast - Bonusraidat

Sara voisi tulla vierailemaan normicastissakin, ainakin jos on enemmän Nintendoa aiheena. Vaikutti sanavalmiilta tyypiltä.
Ihanaa, lämmitti sydäntä lukea tuo :) Ei pöllömpi idea mikäli pojat haluavat vierailevan Nintendo-kahjon mukaan keskusteluihin! I'm all for it.
 
Vastaus: KonsoliFIN Podcast - Bonusraidat

Viimeistään Wii-U:n julkaisujaksoon vieraaksi?;)
 
Vastaus: KonsoliFIN Podcast - Bonusraidat

Ei tosiaankaan ollenkaan pöllömpi idea. :) Mielellään otetaan Sara vierailemaan kastikkeeseen kunhan vaan sopiva aihepiiri löytyy. Esim. E3 jakso voisi olla ihan otollinen ajankohta. Voisin viritellä yhteyksiä Saran suunnalle vaikka sitten kun täältä reissun päältä olen ensi viikolla selvinnyt poies. Nintendo-immeisiä ei olekaan ollut liikaa remmissä ja kuuntelijoillekin naisääni tuo varmasti mukavaa vaihtelua muuten niin miehiseen menoon.
 
Bonus Track 011: Kahden päivän kölnimiskokemuksella

Saatiin ruokailun ohessa vähän rupateltua siitä, mitä on tähän mennessä messuilla nähty. Bonus Track 11 näki päivänvalon tänä aamuna:

Jyri hukkasi äänensä lentokoneeseen ja yritti pihistä jotain, mutta erityisesti J.Pikkarainen paikkaa äänivajausta kertomalla Assassin's Creedeistä ja Orcs & Menistä. Waluigi ihastui Lego Lord of the Ringsiin eikä cubasella ollut paljon pahaa sanottavaa tulevasta Need for Speedistä. Jos thai-ravintolan tunnelmista ei saa tolkkua, lue todelliset tarinat KonsoliFINin Gamescom-artikkeleista.

KonsoliFIN Podcast Bonus Track 011: Kahden päivän kölnimiskokemuksella / Suora latauslinkki
 
KonsoliFIN Podcast Bonus Track 012: Sandy Petersenin haastattelu

Pääsin jututtamaan yhtä pelialan pioneereista, Sandy Peterseniä, viime viikonloppuna Tracon-tapahtumassa Tampereella. Hän on ollut pelisuunnittelijana yli 20 vuotta ja tehnyt töitä esim. Doomin, Quaken ja Age of Empiresin parissa. Jos kiinnostaa kuulla hänen urastaan ja mielipiteitä nykypäivän pelialasta niin kannattaa suunnata tänne tai voit ladata haastattelun suoraan tästä.
 
Vastaus: KonsoliFIN Podcast - Bonusraidat

Hyvää työtä, rioichi. Mukava pieni välipala tuo bonusraita.
 
Ylös Bottom