Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Konsolirallipelit

Eipä tullut peliä vielä, coolshop lupaa 2-3 pv , mutta nyt jo viikon matkalla, eikä näy…

Itse syyttäisin postia. Mulla on viimisen parin kuukauden aikana kaikkien ns. kirjelähetyksenä toimitettujen pelien kanssa mennyt n.1.5 viikkoa riippumatta siitä mistä ne on tilattu.
 
Eipä tullut peliä vielä, coolshop lupaa 2-3 pv , mutta nyt jo viikon matkalla, eikä näy…
Jos pelin haluaa julkkariksi kannattaa coolshop unohtaa. Itsellä mennyt aina se n. viikko coolshopin peleissä. VPD on yllättänyt positiivisesti. Sieltä economy ilmaistoimitus kirje tulee yleensä yhtä nopeasti kuin normi 1.99€ maksava priority kirje ja yleensä pelit kerenny julkkariksi kotiin. Posti tuntuu kulkevan eri vauhdilla eri paikoissa.
 
Viimeksi muokattu:
Jos pelin haluaa julkkariksi kannattaa coolshop unohtaa. Itsellä mennyt aina se n. viikko coolshopin peleissä. VPD on yllättänyt positiivisesti. Sieltä economy ilmaistoimitus kirje tulee yleensä yhtä nopeasti kuin normi 1.99€ maksava priority kirje ja yleensä pelit kerenny julkkariksi kotiin. Pisti tuntuu kulkevan eri vauhdilla eri paikoissa.
Omat kokemukseni ovat kyllä sellaiset, että jos aivan varmasti haluaa varmistaa saavansa jonkun pelin julkkarissa, niin käyn hakemassa sen Gigantista. Tai jos sieltäkään ei hyllystä saa, niin sitten ostetaan vähän kalliimmalla Storesta. Siis jos peli on todellakin aivan pakko saada julkkarissa. Varsin harva peli on kyllä minulle sellainen nykyään. Halvemmalla pääsee kun malttaa odotella ensimmäisiä aleita.
 
Omat kokemukseni ovat kyllä sellaiset, että jos aivan varmasti haluaa varmistaa saavansa jonkun pelin julkkarissa, niin käyn hakemassa sen Gigantista. Tai jos sieltäkään ei hyllystä saa, niin sitten ostetaan vähän kalliimmalla Storesta. Siis jos peli on todellakin aivan pakko saada julkkarissa. Varsin harva peli on kyllä minulle sellainen nykyään. Halvemmalla pääsee kun malttaa odotella ensimmäisiä aleita.
Jep. Itsekkin käyttänyt tuota gigantin collect storea, jos peli on vaan lähigiganttiin on ilmestynyt myyntiin tai sen on sinne voinut tilata noudettavaksi. Ja koskapa omalla kohdalla pelit pitää olla fyysisinä versioina, ei konsolien kauppapaikat ole itselle vaihtoehto.
 
No niin nyt peli tuli, pitääpä testailla ja kertoa kommentit. Saataisinko online pelit Ps5 porukalla? Vähän on kaksjakoiset fiilikset, mielestäni pelissä on menty taaksepäin mm. dualsense ei ole wrc10 ssä niin respontiivinen, kuin wrc9 ssä. Grafiikka on huonompaa ja ennenkaikkea ruudunpäivitys on aika heikko. Odotellaan päivityksiä, josko korjaisivat nuo. Plussaa on rallien erikoiskokeiden määrä kausi modessa.
 
Viimeksi muokattu:
Nyt meni moti taas. Parin rallin jälkeen sain WRC 2 paikan. No sehän tarkoittaa sitä, että koko kausi alkaa typerästi alusta. Joudun _taas_ Monteen.

No siitä tuli keskeytys, tallin suuntaan maine meni -25:een. Sit seuraavana päivänä otin levon. Lepo aiheutti -5 ja potkut. Siis yhden rallin jälkeen. Nyt uusiksi wrc3:een ja pitäisi taas mennä Montteen. Ei vaa jaksa…
 
Joo toi on kökkö systeemi et kausi alkaa aina alusta, kirosin tota jo edellisissä peleissä ja niistä oppineena ajaa aina kausi pakettii ja seuraavan kauden alussa hakee vasta uutta paikkaa.
 
Eli tämänkään vuoden pelissä ei pääse suoraan isoon WRC luokkaan? Tuossa F1 pelissä se onneksi onnistuu, pääsee suoraan pääluokkaan.
 
Nyt kun on enemmän kilometrejä takana, niin fiilikset nousee positiivisempaan suuntaan. Tietyillä pätkillä kuvassa on ihmeellistä nykimistä ja kuvan läpi menee sellainen vaakaraita aina välillä. Ohajusen säädin ohjaimelle sopivaksi ja ajotuntuma on taas löytynyt. Edelleen ohjaim ei anna feedbackiä, kuten wrc9 antoi. Uskon ja luotan, että päivittävät peliä. Suomesta puuttuu taipaleita, mutta nekin luultavammin tulee päivityksillä mukaan. Ei tämä huono peli ole ... ei...
 
Nyt kun on tullut WRC 10:ssä tota uraa ajettua niin jotain hyvääkin pelissä on mm. tuo renkaiden valinta. Näyttäs et sillä on tosiaan merkitystä. Montessa otin tietoisesti riskin ja valitsin pehmeät kuivankelin renkaat vaikka toiselle pätkälle oli luvassa sadetta. No siinä tuli turpiin 25sek mut seuraava oli kuiva ja siinä 32sek pohjat. Tekoäly vaan on yhtä per....kuin aikaisemmin. Muut ei ikinä keskeytä ja Sardiniassa oli hyvä sekuntitaisto kärjessä ja sit viimeisellä 2km superilla 25sek pohjat. Hohhoijaa!
 
Pelailen edelleen WRC 9:ä. Onko olemassa jotain hyviä säätöjä, joilla auton saa kulkemaan asfalttiradoilla, esim Monte Carlo ja Japani, niin ettei auto lennä katolleen jokaisessa mutkassa? Nuo radat ovat melkein mahdottomia ajaa tällä hetkellä. Välillä tuntuu, että selviän mutkista niin kuin tosielämässä, mutta en tiedä johtuuko se autovalinnasta tai vahingossa hyvin säädetystä autosta.
 
Onko muilla alustoilla kun ps4 sitä ongelmaa wrc10:ssä, että Chilessä El Puman pitkällä pätkällä peli kaatuu? Olen kokeillut kaikilla pelimuodoilla sitä ja aina kaatuu peli.
 
Tässä tämän hetkiset säätöni:

Xbox series X ja rattina Thrustmaster ts-xw+Sparco R383.

WRC 10
max wheel angle: 360

overall force: 85
self aligning torque: 74
tyre load: 51
self centre: 65
recentre force: 0

overall vibration: 50
tyre slip: 150
suspension: 116
ground surface: 50
engine: 90
collision: 50
Pientä muutosta noihin edellisiin…

Max wheel angle: 440
Overal force: 80

Noilla säädöillä toiminee mielestäni erittäin hyvin, jos ratissa(ts-xw) firmware 6.0.

Menin sitten päivittämään ratin 8.0:an, ja muutos olikin todella iso, eikä noilla säädöillä voi enää lainkaan ajaa. Forcet on monin kerroin voimakkaammat ja kaikki muukin palaute toimii todella voimakkaana ja selkeämpänä. Kieltämättä 6.0:n forcet oli aika kesyt.
Hivenen ärsyttävää käydä nyt säädöt uudelleen läpi.
 
Ylös Bottom