Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Kuinka paljon pelaat päivässä?

Ennen armeijaa pelasin niin arkena kuin viikonloppuisin 0-3 tuntia päivässä. Joskus tietysti tuli vietettyä enemmän aikaa uuden pelin äärellä ja välillä en pelannut ehkä kuukauteen. Toisaalta roikuin aika paljon dc++:ssa ja irc:ssä, mitä ei voi laksea pelaamiseksi.

Armeijan seurauksena en voi pelata viikolla juuri koskaan, joten viikonloppuna päivä sessiot voivat venyä kuuteen tuntiin; tosin välissä on useita taukoja.
 
Kun tulee hankittua joku uusi peli niin sitä saattaa pelailla alkuun pari tuntia päivässä ja viikonloppuna vähän enemmän. Yleisesti ottaen tulee pelattua aika vähän. Vähemmän kuin itse toivoisin, mutta aina ei aika vaan riitä kaikialle :(

Nyt on ollut melkein neljän viikon putki, etten ole pelannut ollenkaan. Toivottavasti viikonloppuna saadaan putki poikki.
 
Vaihtelee. Joskus tulee pelattua pitkiä sessioita, joskus vain pieni hetki. Viime päivinä en juurikaan ole pelaillut, mutta lähiaikoina olisi tarkoitus alkaa pelaamaan läpi kaikki ne omat pelit, joita en ole vielä läpäissyt. Saapa nähdä tuleeko siitä mitään.
 
Normaalisti aika vähän, mutta nyt on ollut jo pari päivää joku ihme peli-innostus ja tullut pelattua vähän reilummin. Eilenkin taisi mennä yli 10 tuntia :/
 
Mulla vaihtelee todella paljon toi kuinka paljon aikaa kuluu.

Välistä saattaa mennä vaan puoli tuntia kun taas välistä menee koko päiväkin ja vielä vähän päälle. Se on niin monesta asiasta kiinni (onko kiinnostaa peliä käsillä ym.)
 
Tämä vaihtelee mullakin aika lailla. Aika monella samalla tavalla. 0-3 tuntia yleensä ja joskus vierähtää pitkäkin aika, kun sataa ja ei oo ollenkaan muuta tekemistä plaa plaa jne.
 
Pelaan 0-8h päivässä riippuen onko peliä jota pelata. On vaan niin, että minä ostan perheessäni eniten pelejä, koska pelaan eniten erilaisia pelejä. Isoveli ei nykyään mitään muuta pelaakkaan kuin roolipelejä. Nytkin on syksyllä tulossa Jak3, Ratchet & Clank 3, Neo Contra, Killzone, Paper Mario 2(ehkä), se Forgotten Realms -peli en nyt muista tarkkaa nimeä ja joitain muita yksittäisiä pelejä. ARGH!! :confused:
 
Keskimäärin pelaan päivässä 2-3 tuntia. Tietenkin rippuu juuri sen päivän kiireisyydestä, kuinka paljon sitä ehtii pelaamaan.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: paljon pelaat päivässä?

Pari tuntia päivässä tulee pelailtua..joskus saattaa taas olla pari päivää välissä ettei pelaa ollenkaan. Paljolti on tietty kiinni fiiliksistä
 
Vastaus: paljon pelaat päivässä?

Pelaamiseni on ajan myötä näköjään huvennut aika kiitettävästi. Ei vain löydy enää niin paljoa kiinnostavia pelejä, joten pelaan sellaiset 0-3h päivässä, mutta toki poikkeuksiakin on.
 
Vastaus: paljon pelaat päivässä?

En läheskään joka päivä. Viikonloppuisin tulee pelattua välillä.
 
Vastaus: Kuinka paljon pelaat päivässä?

MW2 aikoina noin 5h päivässä, mutta nyt pudonnut kahteen.
 
Vastaus: Kuinka paljon pelaat päivässä?

Voi olla 4-7 päivää etten pelaa ollenkaan, välillä arki-iltoina sen 2-5h. Sitten voi olla vapaaviikonloppuja kun menee klo7-03 putkeen. :D
 
Vastaus: Kuinka paljon pelaat päivässä?

Perheenlisäyksen johdosta viime vuosi on mennyt noin 4h/viikko pelailuilla. Eli viikonloppuiltaisin tulee pelailtua.
 
Vastaus: Kuinka paljon pelaat päivässä?

Yleensä +5h per päivä viikonloppuina sitten vielä enemmän.
 
Vastaus: Kuinka paljon pelaat päivässä?

En ole kymmeneen päivään pelannut mitään. Nyt kyllä vähän polttelis. Jos illalla jaksaa, niin voisi ottaa ohjaimen kouraan ja tutustua vaikka vihdoista viimein tuohon Don't Starve:iin.
Normaalisti tulee pelailtua muutama tunti per viikko/päivä. Vaihtelee muiden kiireiden ja menojen mukaan.
 
Vastaus: Kuinka paljon pelaat päivässä?

Perheenisänä ei todellakaan pelailla niin paljoa, mitä muilla on merkittynä. Eikä edes kiinnosta pelailla niin hirveästi. Tenavana meni 10h final fantasy sessiot leikiten, mut nykyään ei pysty/huvita 2h enempää pelata.

Eli, 0-2h voisi olla aika lähellä. Aamuviikoilla ei oikeastaan ollenkaan, iltaviikolla sitten jos jaksaa.
 
Vastaus: Kuinka paljon pelaat päivässä?

Arki-iltoina sellaiset 1-2h/ilta. Viikonloppuisin ehkä 3-4h/päivä.
 
Ylös Bottom