Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Kumpi on parempi: NHL 2004 vai NHL2k4?

Must Nhl 2004 koska siin on sm-liiga, elitserien, saksan liiga, nhl ja kansainvälinen turnaus. 2k4:ssä on vaa 2 jälkimmäistä! Pah.
 
NHL 2004 vastaan, mutta empä mene nhl 2k4:stakaan haukkumaan, kun en omista sitä, mutta kaverilla testatessa en pitänyt niin paljoa kuin 2004.
 
Kokemukseni ko. peleistä rajoittuu Xbox-versioihin, mutta eiköhän samat löydy molemmista:

ESPN NHL Hockey saa ääneni. Pelistä löytyy toistakymmentä avattavaa joukkuetta - legendoja. Tosin, harmittavan useassa joukkueessa pelaajilla ei ole nimiä lainkaan ja ne joutuu laittamaan rostereiden kautta. ESPN tarjoaa haastetta - ainakin meikäläiselle - vaikeimmalla tasolla, kun taas NHL 2004:ssa maalit syntyvät vaikeimmallakin tasolla aivan liian helposti. Toki SM-liiga, DEL ja Elitserien ovat kiva lisä, mutta eivät mielestäni niin kiva lisä jotta valitsisin NHL 2004:n ESPN NHL:n sijaan. Saa nähdä miten käy '05-painosten kanssa.
 
ESPN, tonnikaupalla realistisempi ote vaikkakin EA on saanut taas parannettua.
2005-painosten kanssa tulee tiukka kisa kun ESPN:n muutokset kuulostavat huonoilta kun taas EA:n puolella on luvattujen ominaisuuksien puolesta tehty töitä.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan JuRka
2005-painosten kanssa tulee tiukka kisa kun ESPN:n muutokset kuulostavat huonoilta kun taas EA:n puolella on luvattujen ominaisuuksien puolesta tehty töitä.
Mitä meinaat huonoilla muutoksilla? Itse olen myös tämän vuoden painoksista ESPN:n kannalla, vaikka siitä tulikin odotuksiin nähden buginen pettymys. EA:n valttina ovat lisenssit ja monipuolisempi franchise. SM-Liiga kelpaisi kyllä vaikka jokaiseen jääkiekkopeliin. Mutta silti: ESPN on vain mukavampi pelata ja tuntuu enemmän aidolta.

(Jos ei näistä tarvitse valita, niin olen sitä mieltä, ettei ole NHL 2k3:n voittanutta, valitettavasti).
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Jarppa
Mitä meinaat huonoilla muutoksilla?
Mm. sitomisien poisjättäminen vaikka se oli fanien ehdottomasti suurin toive, maalivahtien korjaamatta jättäminen(tämä voi vielä kylläkin korjautua) ja tietysti mukana ovat ne pakolliset bugit.
Hyvä juttu on kyllä että tällä kertaa rannarit eivät kuulemma ole enää säälittäviä lussuja.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan JuRka
Mm. sitomisien poisjättäminen vaikka se oli fanien ehdottomasti suurin toive, maalivahtien korjaamatta jättäminen(tämä voi vielä kylläkin korjautua) ja tietysti mukana ovat ne pakolliset bugit.
Nyt keksit omiasi. Sitomisia ei suinkaan ole jätetty pois ja nimenomaan maalivahtikritiikkiä on kuunneltu. Suomeksi: maaleja saa tehtyä paljon monipuolisemmin kuin pelkistä one-timereista.

Mutta jatketaan siitä tuossa ESPN hokin omassa ketjussa. Tässä piti vissiin tapella näiden kahden suuren paremmuudesta. Molemmat ovat hyviä pelejä, simulaation ystäville Segaa ja illanistujaisiin EA:n lätkä.
Turha topikki ja aloitustyyli vielä turhempi. Mutta antaa porukan tapella jos niin haluavat, pysyypähän kiistely poissa pelien omista ketjuista :rolleyes:
 
Xbox versioita pelanneena totean, että EA.n lätkä on hienompi, ja maalit tulee mielestäni monipuolisemmin kuin ESPN:ssä. Kokonaisuutena pidän kuitenkin ESPN:ää hieman parempana, mutta mielestäni kummankaan pelin kohdalla ei voi puhua minkäännäköisestä realismista.
 
Eihän kumpikaan ole täydellinen kopio jääkiekosta, mutta pitääkin valita se joka on lähempänä oikeaa kiekkoa. Minulle ylivoimasesti tärkein asia on realismi eikä se, että onko pelissä juosten kustu SM-liiga. Mitä tulee luvattuihin uudistuksiin, niin aika sinisilmäistä kuvitella kummankaan valmistajan suhteen, että peli tulee olemaan juuri sellainen mitä tekijät hypessään lupaavat. Sitten kun on lopulliset tuotteet käsissä aletaan vasta vertailemaan. Tällä hetkellä ESPN kuitenkin vahvasti kärjessä.
 
Minulla on molenmat pelit mutta 2k4 on xboxsille ja nhl2004 on playstation2:lle.Kun vertasin kumpi on parenpi niin en osaa sano koska nhl1004:sä on sm liiga,elitseerieni ja saksan liiga.2k4 on kaikkia Historic tiimejä mitä nhl2004 ei ole.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Kumpi on parempi: NHL 2004 vai NHL2k4?

Siis NHL 2k4 on todellakin parempi se joka menee sanomaan NHL 2004 tuskin on ikinä ESPN kunnolla kokeillut! ESPN muistuttaa paljon enemmän lätkää kun NHL 2004!
 
Vastaus: Kumpi on parempi: NHL 2004 vai NHL2k4?

Nhl 2004:sta PC:llä pelannut ja hermot siinä menee, ei voi mitään. Vähän aikaa sitten oli se pakko asentaa ja kokeilla sm-liiga packia, mutta eihän sitä pelaa hullukaan tietokonetta vastaan. P*ska mikä p*ska.

ESPN:stä on esitetty täällä jo hyvät perusteet joten no doubt kumman valitset. Onhan siinä toki bugeja jonkun verran, mutta hyvät puolet voittaa ne kyllä.

ESPN, ylivoimaisesti.
 
Ylös Bottom