Kysy KonsoliFINiltä!

Nikender

Uutis- ja arvostelu–ukkeli
Ylläpitäjä
Heipparallaa ihmiset!

Toimitus kaipailee kysymyksiänne tulevia podcasteja varten. Juttuaihe-ehdotukset, vierasutelut, kehut, haukut ynnä muut voi myös laittaa tulemaan tänne samaan paikkaan.

Lisäksi kysymyksiä voi esittää niin Discordissa kuin somessakin. =)
 

DarkSide

Well-Known Member
Mistä setä @TT-2k on saanut noi lehmän hermot? Ei kukaan voi jaksaa vuodesta toiseen vaan opastaa porukkaa oikeisiin ketjuihin ja käyttäytymään edes jotenkin. :)
 

Mathael

Well-Known Member
varmaan se on se kotikasvastus itte vartuin ilman vanhempia lastekodissa. oikeestaan se on helppo vittuilla, mut kiusaajia on aina ollu
 

Ganken

New Member
Konsolifin tuntuu ajavan monella tavalla monessa paikassa ajatusmaailmaa, joka on hyvin lähellä Yhdysvalloissa leviävää woke-ajattlelua. Maailmaan kyllä ajatuksia mahtuu, mutta teeskentelijöistä en pidä ja mielestäni jos on jotain mieltä niin sitten pitää olla sitä mieltä. Siksi minua kiinnostaisi nyt saada ihan virallisesti vastaus siihen että 1. Miksi konsolifinissä ei ole yhtään mustaa miestä tai naista töissä? 2. Kuinka monta homoa tai lesboa konsolifinissa on töissä? Miksi Konsolifinin sanoma on niin erilainen kuin te oikeasti sitten oikeasti olette. Syyllistätte pelaajia siitä että he ovat rasisteja ja inceleitä mutta miettikää oletteko itse parempia jos teillä on täysin valkoinen heterojoukko levittämässä sanaanne. Tätä kutsutaan hyvesignaloinniksi. Toivon asiallisia vastauksia podcastissä kiitos.
 
Ylös Bottom