Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Lapsille soveltuvia 3DS-pelejä

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja Julle_75
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä

Julle_75

Member
Laitetaas kysymys myös tänne 3DS- puolelle ja tämä taitaa olla lähinnä oikea ketju, missä asiaa voi tiedustella. Uutta ketjua kun en pysty luomaan... Jospa moderaattorit auttaa asiassa? << Viestistä tehty uuden ketjun avausviesti. T: Ylläpito >>

Nyt tarvitsisin vinkkiä pienemmille sopivista hyvistä peleistä. Keväällä 6 vuotta täyttävä poika toivoo joulupukilta Nintendo DS:ää kun meni sellaisen mainoksen näkemään (3DS) ja pitäisihän siihen joku pelikin hankkia että joulu saadaan pelastettua

Taisi hän harakanvarpailla kirjoittaa joulupukille, että Pokemon- peli Nintendoon saada... Onko noissa Pokemon- peleissä joku, jota voi pelata ilman että osaa lukea edes suomea? Muitakin kuin Pokemon- pelejä saa ehdotella...

-Julle
 
Vastaus: Lapsille soveltuvia 3DS-pelejä

Mario Kart 7 ja Super Mario 3D Land ilmestyy 3DS:lle vasta lähempänä joulua, mutta kai niitä uskaltaa suositella mainosvideoiden perusteella. Pitäisi olla taattua Nintendo laatua. Lukutaito ei pakollinen.
 
Vastaus: Lapsille soveltuvia 3DS-pelejä

Kannattaakohan 5-vuotiaalle ostaa vielä 3DS:ää? 3D-efektiä ei myöskään suositella käytettävän alle 7-vuotiaiden pelatessa (sen saa toki pois päältä).

Kestävän DSi-konsolin saa vähän halvemmalla, ja suurin osa peleistä on vielä sille. Näissä on mukana myös suomeksi käännettyjä pelejä kuten Super Scribblenauts ja Hugo: Peikkometsän taika. Myös Pokemon-pelit ovat DS:lle, niissä tosin yleensä vaaditaan kohtuullista kielitaitoa ja pelien suuren tekstimäärän vuoksi niitä ei ole käännetty suomeksi.

DS-pelit toimivat toki myös 3DS:ssä, mutta nämä eivät varsinaisesti mitenkään hyödy 3DS:n ominaisuuksista - päinvastoin, DS-pelit näyttävät kirkkaammilta DSi-konsolilla. Pelkästään uudet 3DS-pelit eivät toimi DSi-konsolissa, ja niitä on tällä hetkellä markkinoilla vasta vähän.
 
Vastaus: Lapsille soveltuvia 3DS-pelejä

Kiitokset vastauksista!

Ajattelin kuitenkin ostaa suoraan tuon 3DS:n niin eipähän tartte hetikohta tulevaisuudessa alkaa päivittämään konetta uudempaan. Ja niin kuin sanottu, 3D- efektin saa tuosta pois päältä...
 
Vastaus: Lapsille soveltuvia 3DS-pelejä

Tintin The Secret of the unicorn joka on nyt elokuvateattereissakin nähtävillä. Sitä voisi suositella sillä peli ei ole yhtään hullumpi ja siinä on mahdollisuus valita suomen kieli
 
Vastaus: Lapsille soveltuvia 3DS-pelejä

Heitän, että Mario kart on todellakin suositeltavissa, sillä siinä EI MISSÄÄN NIMESSÄ tarvita kielitaitoa, ja helppo pelata. Ihan hyvä laatuinenkin. Riippuu toki lapsen iästä ja kielitaidosta. Esim. 10.v lapsille voi huoletta ostaa pokemonin, Rhytm thiefen, Professor Laytonin ja Zeldankin, mikäli vanhemmat sen sallivat. Kielitaidosta nämä useimmat pelit ovat meille suomalaisille ärsyttäviä. Jos ei enklantia osaa, niin on pulassa.

Kuitenkin, ehkä se peli jossa vähiten tarvitsee englannin taitoa, taitaa olla Super Mario 3d land, ja Mario Kart 7. Suosittelen pokemonpeleistä Black/White, koska ne on astetta helpompia. Haittana, lapsesi ei ymmärrä hölkäsen pöläystä. En mnäkään 9.v ymmärtänyt Pearlista mitään.
 
Vastaus: Lapsille soveltuvia 3DS-pelejä

Pitkään jo miettynyt 3DS:n hankkimista ja nyt oli CM:ssä joku poisto, niin pitihän se hankkia. Vanhin muksu on nyt 8v., joten siiitä ja alle sopivat pelit itseänikin kiinnostaisi. Taitaa noi Mariot olla pakko hankintoja iästä riippumatta ja varmaankin myös Zelda, kunhan sattuu sopivasti kohdalle. Näissä (3DS) ja myös esim. PS3:n peleissä on todella ärsyttävää, kun mistään ei näe kootusti ja kätevästi mitä kieliä peleissä on... tai ainakaan en tiedä.

Mitenkäs Nintendog+Cats? Aiheeltaan luulisi menevän tytöille kuin orava puuhun, mutta taitaa nuokin vaatia jonkinmoista kielitaitoa. Mitenkäs Sonic Generations?

Toisaalta aika hassua että Tintin on suomenkilinen (K12) ja kuitenkin on paljon ison budjetinkin pelejä, jotka sopisi hyvin nuoremmillekkin, mutta kielisyys rajoittaa.
 
Vastaus: Lapsille soveltuvia 3DS-pelejä

Täältä kai löytyy kaikki Suomessa julkaistut pelit, joissa näkyy ikärajat hyvin:
Pelit | Nintendo

Ei tosin välttämättä löyty (mahdollisista) tekstityksistä tietoa. Mutta kielitaito muksuilla kehittyy kun joutuvat vähän tavaamaan englantia. ;)
 
Vastaus: Lapsille soveltuvia 3DS-pelejä

N. 5min AR korttipeli harjoittelun pohjalta annoin 8v:lle Super Mario 3D Land:n ja laitoin pelin käyntiin. Meni 5-10min niin alkoi auton takepenkiltä kuulumaan, että pääsin toiselle tasolle. Eli ihan hyvin toimii. Mitä itse pelasin, niin onhan teksteissä jotain ohjeita, jotka olisi tehokkaan pelin etenemisen kannalta hyödyllisiä. Esim. olisi hyvä tietää, että joissakin tehtävissä on kiire.

Nyt tuli vain ongelmaksi että konsoleita pitäisi olla pari lisää...;)
 
Ylös Bottom