Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Left 4 Dead 2 [X360]

  • Viestiketjun aloittaja Poistettu jäsen 3274
  • Aloituspäivämäärä
Vastaus: Left 4 Dead 2 [X360]

Mikäs sen parempi tapa juhlistaa Jeepelin ylösnousua kuin elävien kuolleiden karkoittaminen maan päältä!

Tänään ja kuluvan pääsiäisen aikana olisi tarkoitus taas pelailla hieman Leftiä. Tarjolla kampanjaa kuuppailun merkeissä. Toistaiseksi meiltä uupuu kaksi pelaajaa täydestä neljän hengen miehityksestä. Eli nyt kaikki kynnelle kykenevät, on aika kiillottaa sapelli. Ladata pistooli. Rohmuta pillerit. Tuomiopäivä odottaa estämistään!

PS: Ensimmäinen kampanja lähtee käyntiin tänään about klo. 20-21. GT: Last Guy
 
Vastaus: Left 4 Dead 2 [X360]

Mikäs sen parempi tapa juhlistaa Jeepelin ylösnousua kuin elävien kuolleiden karkoittaminen maan päältä!
MINÄ MINÄ MINÄ MINÄ! Tulen siis mukkaan, mikäli mahtuupi.

Ediroll: Pääsisin mukaan hyppäämään öbauttiarallaa kympin aikoihin vasta, joten mikäli tuolloin on vielä paikka vapaana, niin voin hypätä mukaan kelkkaan.
 
Vastaus: Left 4 Dead 2 [X360]

perkules, kiinnostais kyllä kovasti mutta tänään ei ehdi. jos maanantaina illalla on vielä pelit menossa niin olen mukana!
 
Vastaus: Left 4 Dead 2 [X360]

Loisto homma! Laku liittyy seuraan kympin pintaan ja MiKiM tulee sitten paremmalla ajalla mukaan.

Matsit rullailevat pitkin iltaa joten kaikki kiinnostuneet vain mukaan. Tilanteet kuitenkin elää jatkuvasti. Porukkaa tulee ja menee eli matseissa on varmasti aina tilaa.
 
Vastaus: Left 4 Dead 2 [X360]

Oli kyllä taas huikeaa vääntöä Leftin parissa. Kiitoksia Coustille, LakuFIN ja Kain!

Ensimmäinen kampanja Dead Center meni loppupeleissä aika kivuttomasti lävitse. DC:n finaali jatkaa edelleen finaaleista pirullisimpana. Löydettiin koitokseen kuitenkin ihan kelpo taktiikka. Lopussa taisi käydä jopa niin että alkumatkasta mukana kulkenut botti Nick pääsi myös karkkuun ostoskeskuksesta? Kampanjan saldo oli 3002 kaatunutta raatoa. Jeepeli on varmasti ylpeä meistä.

Hard Rainissä päästiinkin vain ensimmäisen kappaleen loppuun. Toinen kappale kyykytti väsyneen seurueen aivan totaalisesti. Jatkuva noitavaino oli hieman liikaa väsyneille silmille. Moraalia söi myös se kuinka lähelle päästiin ensimmäisellä yrittämällä. Joukkomme viimeinen selviytyjä pääsi nimittäin turvatalon ovelle saakka ennen kuin kuolo korjasi huostaansa. Voi sitä häpeää...

Mutta eihän me tästä lannistuta! Meininki oli kuitenkin sen verran mahtavaa. Hauskaa ja jännitystä riitti pitkälle yöhön. Eiköhän pääsiäisen pelastaminen jatku taas tänään illalla?
 
Vastaus: Left 4 Dead 2 [X360]

Tänään sama aika, sama paikka, sama WC?

[video=youtube;f8QHUlTbMvo]http://www.youtube.com/watch?v=f8QHUlTbMvo[/video]
 
Vastaus: Left 4 Dead 2 [X360]

Tänään sama aika, sama paikka, sama WC?
Ehdottomasti! Loistavaa että klassikko saatiin taltioitua myös nauhalle! :D

Hehe, muistuikin mieleen tuosta samasta kohdasta -> Jouduttiin ökkiäisten keskitykseen siellä kuppilassa. Laku, Kaitsu ja meikäläinen jäi saarroksiin kuppilan sisälle. Raatoja tuli ovista ja ikkunoista. Eihän siinä muu auttanut kuin ottaa kalpeat asiakkaat avoimin sylin vastaan. Viimeisen raadon saatua perusteellista asiakaspalvelua, tilanne rauhoittui viimein. Coustille oli vain kadonnut rytäkän aikana jonnekkin. Hetken etsimisen päätteeksi kaveri löytyi tuolta samaisesta vessasta. Oven edustaa komisti iso kasa raatoja.

Hätä ei todellakaan lue lakia. ;)
 
Vastaus: Left 4 Dead 2 [X360]

Paljon on hauskaa materiaalia tallessa. Katsellaan jossain vaiheessa, jos koostaa jotain pidempääkin pätkää.

Saakos sitä sitten meikäläisen yninät suodatettua pois? Videoiden laatu laskee muussa tapauksessa huomattavasti :p.
 
Vastaus: Left 4 Dead 2 [X360]

Minulle itseasiassa eilen kaikkien muiden, paitsi Foemanin, puhe kuului tosi hiljaisena. Pitää koittaa tänään säätää jotain tuolta boksin asetuksista.

Itse en meinannut kuulla teikäläistä, mutta muiden puhe kuului vallan mainiosti.
 
Vastaus: Left 4 Dead 2 [X360]

Mukavaa oli pitkän paussin jälkeen kyllä ottaa taas katana kouraan ja alkaa niittohommiin. Harmi että oma osuuteni jäi kovin lyhyeksi. Tänään voisin yrittää kömpiä mukaan pelittelemään, jos vaan jaksatte olla myöhään pystyssä. Mulla on yökkövuoro ensiviikolla, joten pitää alkaa jo kroppaa totuttelemaan siihen. Loistava tekosyy muuten pelata aamuviiteen saakka. :D
 
Vastaus: Left 4 Dead 2 [X360]

Siinä tapauksessa ehdottaisin, että lähtisimme antamaan epäkuolleille pataan myöhemmällä ajankohdalla kuin eilen, jotta sensei-Kain ehtii kunnolla karkeloimaan ennen kuin me päiväeläimet kaadumme uupumuksesta. Ainakin eilen, kun Kain hyppäsi mukaan, allekirjoittaneen lihakset kävivät jo maitohapoilla sillä miekan terään oli ehtinyt viime tuntien aikana kaatua jo satoja ilkimyksiä. Verihurme alkoi aiheuttaa myös pienoista päänsärkyä ja lopulta tämä valkku rojahtikin nääntyneenä ja vapisevin käsin bajamajan lattialle.
 
Vastaus: Left 4 Dead 2 [X360]

Tosiaan tuo peliaika on meikäläisellä aina vähän kehno kun vasta keskimäärin siinä 23 jälkeen pääsen aloittelemaan. Tulen mukaan heti kun pääsen jos vaan mahtuu ja sedät on vielä hereillä. :D Huomena olisi päivällä myös mahdollisesti aikaa jos muut vaan ehtii..
 
Vastaus: Left 4 Dead 2 [X360]

Jeepelin yläsnousu lähenee ja pidot paranee. Raporttia suoraan turvatalosta:

"Eilinen yö oli taas kuin yksi suuri jännitysnäytelmä. Matsit olivat täynnä hetkiä jolloin loppu näytti täysin varmalta. Moraali oli usein pohjalukemissa kun varma kuoleman piti kuristusotteesa. Mutta kun hyvän asian puolesta taistellaan on joku jatkuvasti katsomassa selän taakse. Eilen joukkomme todistikin ihmeitä useammin kuin kerran.

Swamp Feverin suokaupunki oli koitua kohtaloksemme kun joukkomme haajantui kahtia. Ensimmäinen kaksikko taisteli hengestään kaupungin suoalueella. Toinen kaksikko pysytteli hengissä kaupungin rähjäisten rakennusten suojissa. Jokainen sekuntti vei joukkomme jäseniä yhä lähemmäs punaista terveysmittaria. Yksi tovereistamme potkaisi koitoksen aika tyhjää ja jäi kituvana maahan tulittamaan raatoja. Jokainen sekuntti vei meitä lähemmäs varmaa kuolemaa. Mutta jotain ihmeellistä kuitenkin tapahtui tuon taiston aikana. Meistä jokainen selvisi seuraavaan etappiin. Maahan joutunut urho nostettiin ylös ja yhdessä me saavutimme nuotion valaiseman turvatalon. Hengenlähtö ei ole koskaan ollut noin lähellä. Puhumattakaan siitä että meistä jokainen selvisi tuosta hengissä.

Nyt onkin turvatalon turvassa nukuttu ja syöty hyvin. Ilta lähenee tunti tunnilta ja joukkomme jo laskee ammuksia. Vielä on pitkä matka kotiin.
"
 
Vastaus: Left 4 Dead 2 [X360]

Unohtamatta eeppistä finaaliosiota, jossa kaksi sankaria jäivät taloon puolikuolleina pidättelemään kalmoja. Kaksi tankkia jahtasi loppuja eloonjääneitä. Toinen kuukahti jonnekin puskaan kait ja toiselle kävikin legendaarinen kauhuelokuvaloppu. Pelastus on ovenkahvan toisella puolella. But what!? The door is still locked! Fuuuuuuuu....!! Mahtavaa! :D

[video=youtube;M1uVi41I1oc]http://www.youtube.com/watch?v=M1uVi41I1oc&feature=results_main&playnext=1&list=PL8C1F2B13FAF01924[/video]
 
Vastaus: Left 4 Dead 2 [X360]

Left 4 Dead -videokohelluksia saa kyllä uploadata. Itse katson kyllä mielelläni. Kaikenlaisia asioita näiden pelien parissa on sattunut, jonka veroisia ei satu muissa peleissä. Esim. kaverin kanssa pelailtiin Swamp fever -kampanjaa expertillä jotain 9h putkeen, lukuisten yritysten jälkeen kuoltiin vielä sen takia, kun se viimeisen kentän lopussa ennen pelastuslaivaa oleva seinä räjähti päin naamaa ja molemmat incapattiin siihen sen vuoksi jonku 10 metrin päähän pelastuksesta. Ihan jäätävä vitutus. :D
 
Vastaus: Left 4 Dead 2 [X360]

Saiskos tänään illalla sakkia kasaan jos tätä alkais vääntämään?
 
Vastaus: Left 4 Dead 2 [X360]

Leftiä on aika paha pelata arkisin kun matsit venähtää aina pitkälle yöhön. Parhaat pelipäivät tälle pelille ovat ehdottomasti perjantai(pe-la yö) ja lauantai(la-su yö).

Viikonlopuksi voisi kyllä viritellä taas matseja. Päästiin pyhien aikana hyvään draiviin ja sitä olisi hyvä jatkaa. Pääsiäisen jäljiltä jäikin vielä kolme kampanjaa läpäisemättä.
 
Ylös Bottom