Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Lego Indiana Jones [PS3]

Vastaus: Lego Indiana Jones

Mielestäni oli ehdottomasti ostamisen arvoinen, todella hauska peli. Jos olet Lego Star Warsia tai Batmania pelannut niin samaa tavaraahan tämäkin on, tosin Indy on mielestäni näistä peleistä selvästi hauskin. Star Wars oli enemmän valosapeleilla huitomista kun Indyä on viety enemmän puzzlen ratkomisen suuntaan.

Pientä lapsenmielisyyttähän se tietysti vaatii, että pystyy Lego-ukoilla pelaamisesta innostumaan...

Eikä siitä viittäkymppiä tarvitse maksaa: http://www.play.com/Games/PlayStati...na-Jones-The-Original-Adventures/Product.html


Puhumattakaan Tilt Pelikaupan 69euron hinnasta :p
 
Vastaus: Lego Indiana Jones

Nonii nyt tuli kysienen tuotos pelattua boxilla kaverin kanssa läpi. 44% tosin mutta tarkotus oli päästä peli vain läpi:D eikä siinä nyt menny ku yks ilta ja puol päivää eli noin 10h. Ihan kivahan tuo peli oli mutta en itse kyllä siitä mitään maksas:D (tuli boxin mukana)
 
Vastaus: Lego Indiana Jones [PS3]

Pelaakohan tätä peliä enää kukaan... Mää joka tapauksessa ostin pojalle ton. Ihmettelin, että miks sen pitää aina alottaa alusta koko peli ja kokeilin vähä ittekki pelata. Sit ku lopettaa pelaamisen, ei oo oikeen muuta vaihtoehtoa ku poistua tasolta ja seuraava kerta alkaa taas alusta. Emmää näitä tämmösiä oo koskaan pelannu, mutta Red Dead Redemption ainaki toimi niin ettei oikeen edes voinu lopettaa ilman että peli olis tallentunu. Vai pitääkö joku tietty juttu aina saada tehtyä, että peli tallentuu?
 
Vai pitääkö joku tietty juttu aina saada tehtyä, että peli tallentuu?

Jos katkaisee pelin kentässä tai kentän jälkeen, ei se tosiaan tallennu. Pitää peruutella ihan alku valikkoon, jotta tallentuu. Ja pelin aloitus sitten load valikon kautta.
 
Vastaus: Lego Indiana Jones [PS3]

Miten sen creatorin saa 100% kun olen läpäissyt tutoriaalin, ostanut kaikki esineet ja alustat ja vieläkin 99%?
 
Ylös Bottom