Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Lehtien sähköiset versiot

Tuli sitten ostettua Wired vuoden kestotilauksena iPadille. Tuli latailtua ja testailtua kaikenmosia lehti sovelluksia, kotimaisia ja ulkomaisia. Varsin mielenkiintoista on lehtien lukeminen tällä. Teknari ja VoiceMag olivat aika yllättäviä, ainoastaan iPadillä ilmestyviä suomalaisia ilmaislehtiä. Wired kiinnosti aiheensa puolesta ja sovelluksesta sai ladata tämän vuoden toukokuun numeron kokonaan ilmaiseksi. Lehteä oli todella miellyttävä lukea, kun se on taitettu niin että sitä voi lukea sekä vaakana että pystyssä. Myös äänet, videot ja kaikki pieni näpräys, joita osassa artikkeleita oli, toi mukavaa vaihtelua lukemiseen. Toteutuksesta täytyy antaa hatunnosto. Lehti on myös aiheensa puolesta kiinnostavin tällä hetkellä iPadille julkaistavista lehdistä. 15,99€ ei minun mielestäni ole paha hinta 12 lehdestä, kun on tottunut maksamaan 7€ kipale suomalaisista. Irtonumeroita pystyy toki ostamaan 2,99€ hintaan ja kuukausittainen kestotilaus on 1,99€ eli numeron saa euron halvemmalla. Kuukausittaisen ja vuoden kestotilauksen uusimisen voi peruuttaa iTunesista.
 
Vastaus: Lehtien sähköiset versiot

Helsingin Sanomat julkaisi viimeinkin digilehtisovelluksen myös Symbian ^3 laitteille. Sovelluksen kautta voi lukea Hesarin digiversion samaan tapaan kuin iPadin tai iPhonen sovelluksella.

Symbbari-version etuna on se, että mukana tulee 90 päivän lukuoikeus, eli voit lukea digi-Hesaria koko kesän ilmaiseksi.

Ovi Store: HS.fi - Helsingin Sanomat
 
Ylös Bottom