Live A Live

JTahti

Well-Known Member
2x1_NSwitch_LIVEALIVE_image1600w.jpg


Nimi: Live A Live
Kehittäjä: Square Enix
Julkaisija: Square Enix
Alustat: Switch
Lajityyppi: Japanilainen roolipeli
Julkaisu: 22.7.2022
Demo saatavilla
KonsoliFIN pelisivu

Julkaisutraileri:


Peli on remake vanhasta pelistä jota ei ole aiemmin julkaistu Japanin ulkopuolella.
 
Viimeksi muokattu:

Misaki

Member
Yllättävän paljon tämä peli on kerännyt kiinnostusta ja huomiota yleisössä. Minua se ei ole oikein missään vaiheessa innostanut, kuten eivät muutkaan tämän graafisen tyylin pelit (Triangle Strategy, Octopath Traveler). Famitsukin antoi vain 8/8/9/8, joten eiköhän tämän huoletta uskalla jättää eShopin hyllylle. Saatan harkita uudestaan, jos peli joskus kohtaa roiman hinnanalennuksen.
 

nedruska

Well-Known Member
Sain vihdoin pelattua Live a liven loppuun. Uusitut HD-2D-grafiikat olivat hienot ja mielestäni peli toimi kyllä muutenkin yhä tänäkin päivänä. Onhan tässä toki osa pelillisistä elementeistä vähän vanhentuneita, mutta kun muutenkin tulee pelattua retro-pelejä säännöllisesti, niin se ei paljoa hupia haitannut. Voin vain kuvitella miten hieno kokemus tämä olisi ollut 90-luvulla SNES-aikaan, mikäli tämä olisi länteen silloin tuotu.

Jos SNES ajan JRPG:t on maistuneet ja ei ole tätä vielä pelannut, niin suosittelen kyllä. Vinkkinä läpipeluudeen, että lopuksi kannattaa kannattaa pelata myös vaihtoehtoinen loppu läpi. Ei ole erityisen pitkä, mutta lähestyy peliä vähän eri suunnalta eli on ihan kokemuksen arvoinen.
 
Ylös Bottom