Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

LMA Manager 2002

  • Viestiketjun aloittaja solidsnake87
  • Aloituspäivämäärä
S

solidsnake87

Guest
Tietääkö kukaan koska peli ilmestyy Suomeen? Peli oli ainakin PS one aivan mahtava joten odotan peliä innolla.:D
 
Jos pidit LMA Mangerista niin kokeile seuraavaksi jotain oikeaa fudismanagerointia kuten Championship Manager 01/02:sta.
 
Olen ollut jo kauan Champ Man -fanaatikko ja nyt kun on Ps2, niin ostan kyllä tämän pelin. Sehän on ehdottomasti paras managerointipeli, mitä on konsoleilla koskaan nähty. Jos ei realistisuudessa pärjää CM-sarjalle, niin tuopahan ainakin vähän vaihtelua grafiikoineen.
 
re

LMA Manager 2002

"LMA on konsolipuolella sama kuin Championship Manager PC puolella. Joka vuosi se on selvästi myydyin ja myöskin kehutin oman genrensä edustaja.
Peli on päivitetty uusimmilla pelaajatiedoilla. 3 vaikeustasoa aloittelijoista veteraaneihin. Mukana 700 joukkuetta, 16 divisioonaa 6 Euroopan maasta (Espanja, Englanti, Saksa, Ranska, Italia, Skotlanti), lisäksi voit laajentaa joukkuettasi Euroopan 17000 pelaajan markkinoilta.

Voit aloittaa pitemmän pelin suoraan korkeimmilta sarjatasoilta tai startata pohjalta alimmista divareista tähdäten sarjanousuun. Aktivoi "Speed Play" jos haluat todella kokea kaikki managerin paineet ripeässä futismaailmassa - kaikki päivän tärkeätkin päätökset pitää olla tehtyinä ennen klo 17.00 joka ikinen päivä. Mukana myös moninpeli. Tässä strategiapeli kaikille jalkapallosta kiinnostuneille."








59.95

www.playerone.fi
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Kertokaapa missä tätä peliä jo myydään. (Liikkeet, nettiosoitteet tms...)

Jotka ovat jo pelanneet tätä, millainen peli on, onko hyvä?

Plussat ja miinukset...
 
Aivan loistava!

Suosittelen, kannattava ostos, tosin pari asiaa jää ilmeisesti puuttumaan mitä olisin halunnut, esim. tietyn maanosan skouttaus jne. Mutta, loistoesitys.
 
Minkäslaisia kokemuksia teillä on tästä pelistä?

Aikoinaan tuli hakattua yötäpäivää PC:llä Championship managereita, ja mietin pitäskö ostaa tää pleikkarin manageripeli jos olis vaikka yhtä mukaansatempaava ;)
 
Voisiko joku myös Championship Managereja pelannut kertoa, että löytyykö LMA 2002:sta samanlaista syvyyttä kuin CM:stä? Ettei se vaan olis pelkkää "ostan zidanen ja figon ja voitan 6 - 0 kaikki matsit".
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan kerouac
Voisiko joku myös Championship Managereja pelannut kertoa, että löytyykö LMA 2002:sta samanlaista syvyyttä kuin CM:stä? Ettei se vaan olis pelkkää "ostan zidanen ja figon ja voitan 6 - 0 kaikki matsit".

Ton juuri minäkin haluisin tietää..
 
Sai Pelit-Lehdessä tajuttoman mahtavat arvostelut, 95p, joten se ei voi olla huono. Ite kun oon CM-veteraani (ja pelaan sitä juuri tällä hetkellä) niin aion hankkia pelin heti ku saan sopivalla hinnalla.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Kumppe
Sai Pelit-Lehdessä tajuttoman mahtavat arvostelut, 95p, joten se ei voi olla huono. Ite kun oon CM-veteraani (ja pelaan sitä juuri tällä hetkellä) niin aion hankkia pelin heti ku saan sopivalla hinnalla.

Jos noin hyvä on nii pakko se on itekkin ostaa :) Ois kiva kun olis jotain vaihtelkua tolle champille..
 
No, mitäs kokemuksia teillä on pelistä? Itsekin ajattelin pelin ostaa, mutta epäilyttää PS2-padin sopivuus tuon tyylisissä peleissä..mitä mieltä te olette tästä padilla manageri-pelejä pelaaminen-"jutusta"? Vai vaatiko se hiiren? Luulisi padilla pelaamisen olevan melko kankeaa...
 
lma 02

jep.. siis hetken pelanneena.. meikäläisen mielipide :

loisto peli... padillä hallinta tehty hyvin... L1/2 ja R1/2 pelittää kunhan niihin tottuu..

mitä pelaajien hankitaan tulee niin, itse ainakin yritin ostaa suomen pojat joukkueeseni... ei onnannut... d'oh...
eikä tuolta 2 divaristakaan näytä miehiä saavan edes rahalla 3:seen.. olen yrittänyt...
raha ei auta.. ei sitten millään...

ja tuo joukkueen alahteulu on aika mielenkiintoista... 2 div joukkue piestään 3-0 cupissa ja heti perään mennään häviimään 3 perättäistä 3 div. ottelua...
ja juokkueen pitäisi olla divarin kovin...

manageroi nyt sitten tässä kun ei nuo englannin pojat meinaamillään oppia tuota 4-3-3 taktiikkaa ,ei sitten millään..
pitää kai palata takaisin 4-4-2:seen jos sillä jotain saisi aikaan..

no, jos kiinnostaa niin suosittelen..
siis jos haluaa raapia päätään ja miettiä että miten nuo britit oppisi pelaamaan..
ei mene rahat hukkaan..

Ps. en anna minkäänlaisia takuita !
 
Ylös Bottom