Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Louhimiehen uusin publicity stunt

Jari Tomppo

New Member
Voi hyvät hyttyset. Eikö tämä publicity stunt ala olla jo vanhentunut. Päivän Iltalehti tietää kertoa, että Aku Louhimiehen tekeillään olevan elokuvan ympärille riehuu mehevä riita: Iltalehti 5.9.2005

Lyhyt tiivistelmä:
Ohjaaja Aku Louhimiehen uuden elokuvan käsikirjoituksesta on sukeutunut riita. Riisuttu mies -elokuvan käsikirjoittaja Veli-Pekka Hänninen haluaa estää elokuvan tekemisen.

Just joo. Ja kohta taas asioita selvitellään raastuvassa ja telkkarin jokaisessa talk show:ssa kunnes yllättäen muutaman viikon kuluttua herrat saavat aikaiseksi sovun ja antavat yhteisen tiedotteen jonka mukaan kyse oli vain väärinkäsityksistä. :rolleyes:
 
Vastaus: Louhimiehen uusin publicity stunt

Samaa mieltä Jarin kanssa - ei jotenkin tällaiset newsit löydä kiinnostuspohjaa. Samaa matonpesua on käyty jo useammankin kerran menneinä vuosina, useimmiten Solarin toimesta ja yleistä tulevan tuotteen tiedottamista varten.
 
Show must go on

http://www.mtv3.fi/viihde/uutiset/elokuvat.shtml/393253?louhimies_aku
Louhimiehen elokuvasta rikosilmoitus 20.09.2005 10:53

Käsikirjoittaja Veli-Pekka Hänninen ilmoittaa tehneensä rikosilmoituksen ohjaaja Aku Louhimiehen valmisteilla olevasta elokuvasta. Hänninen on pyytänyt Helsingin poliisia tutkimaan rikotaanko Riisuttu mies -elokuvan tuotannossa tekijänoikeuslakia.

Hänninen on aiemmin vaatinut julkisuudessa elokuvan tuotannon pysäyttämistä. Hänninen ei hyväksy käsikirjoitukseensa tehtyjä muutoksia.

Riisutun miehen kuvaukset ovat parhaillaan käynnissä Turussa. Elokuvaa odotetaan ensi-iltaan ensi vuoden syksyllä.
 
Vastaus: Louhimiehen uusin publicity stunt

Varmaan tämä kohta noteerataan myös maailmalla... Pohjois-Amerikassa ei ole ollenkaan tavatonta tehdä käsikirjoituksiin ohjaajan/studion vaatimia korjauksia... Toisaalta, en tiedä miten täällä Suomessa menee tuo käsikirjoituksesta leffaksi prosessi, mutta ilmeisesti jenkeissä nimenomaan käsikirjoittaja luovuttaa kässärinsä studiolle, eikä voi enää pahemmin vaikuttaa sen muokkausprosessiin... etenkin jos kyseessä on vähänkin tuntemattomampi käsikirjoittaja.

Mutta kyllä tämä homma alkaa mennä tietty jo vähän liian pitkälle... etenkin jos tämä on vain PR-tenpaus sponsored by Solar Films :D
 
Vastaus: Louhimiehen uusin publicity stunt

Ymmärrän sen, että kirjoittaja haluaa suojata teostaan, mutta ihmetyttää kuitenkin miksi on valinnut sitten kanavakseen elokuvan, joka on kuitenkin ryhmätyötä jossa monen ihmisen näkemys muodostaa lopullisen kokonaisuuden. Olisiko kannattanut kirjoittaa vaikkapa romaani elokuvakäsikirjoituksen sijaan?
 
Riisuttu mies -elokuva levityskieltoon

Mielenkiintoinen käänne:

Riisuttu mies -elokuva levityskieltoon

31.01.2007

LEHDISTÖTIEDOTE

FS Film Oy kunnioittaa Helsingin hovioikeuden päätöstä vetämällä pois markkinoilta kaikki Riisuttu mies-elokuvan kopiot ja pistää 14.2.2007 suunnitellun DVD-julkaisun toistaiseksi jäihin. FS Film Oy ei ole riidan osapuoli.

Mahdollisiin kysymyksiin vastaa FS Film Oy:n toimitusjohtaja Lasse Hyyti (040-772 6811)


Best regards / terveisin,

Lasse Hyyti
FS Film Oy
 
Ylös Bottom