Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Mad Box (PlayStation- & Xbox-haastaja)

HideoMiyamoto

Well-Known Member
Ensimmäisiä kuvia Slightly Mad Studios uudesta konsolista.





Mitäs mieltä jengi on ulkonäistä ja pystyykö tämä superkonsoli haastamaan Playstationin ja Xboxin ?

Omasta mielestä ulkonäkö on käsittämttömän järkyttävä mutta jään silti odottamaan mielenkiinnolla lisää uutisia minkälaista rautaa kone pitää sisällään, ilmeisesti sitä ei ainakaan 3 vuoteen ole tulossa markkinoille.

https://variety.com/2019/gaming/news/ian-bell-mad-box-1203097617/
 
Oikein hyvällä tuurilla tämä pääsee samalle hautausmaalle Steam Machine -kokoonpanojen kanssa. Todennäköisemmin silti katoaa vaporwaren aaltoihin Indreman ja Phantomin kaltaisten "konsolien" kera.

Ylipäätään jos kauppojen hyllylle ilmestyy noita konseptikuvia muistuttava laite, hämmästykseni on suuri ja saatan hattua nostaa.
 
Tekis se hyvää, että sinne tulisi joku uusi kilpailija, mutta ei nämä tyypit ole sen tason firmaa, että niillä on taloudellista mahdollisuutta nousta kahden ison rinnalle.

Ulkonäkö on mun mielestä virkistävän futuristinen. Toki valo-ohjaus täytyy saada täysin omaan hallintaan. Itseä ainakin tympäisee sekä Sonyn, että MS:n konsolien ulkonäkö ja pidän niitä äärimmäisen rumima. Eikä tuollaiset ikinä siltä näytä miltä konseptikuvissa, mutta joku muotoilu tekisi hyvää.

Toisinsanoen, kelpaisi, mutta todellisuus on se ettei tule ikinä edes kauppoihin, jos tulee niin firma on konkassa heti. Ei ne tuolla rahalla edes voi noita myydä.
Ennemmin veikkaan jotain herättelyä konsolivalmistajille, että tehkää nyt tehojen suhteen jotain.
 
Konsolibisneksen katteilla ei tosiaan kovin ihmeelliseen muotoiluun ole varaa, eli tuskin tuossa muodossa ilmestyy. Muutenkin lähtö tappiolliseen raudan valmistukseen tuntuu suunnilleen yhtä järkevältä kuin junan alle heittäytyminen, mutta toisaalta kehitys tapahtuu yleensä kun otetaan yllättäviä riskejä.
 
Konsolisoitu PC sopii hyvin madaltamaan kynnystä tarttua VR-laseihin. Oikeastaan välttämättömyys, mikäli haluavat taistella tasaveroisina markkinaosuuksista PSVR:n kanssa.
 
Mad Boxille on nyt valittu ulkonäkö ehdokkaiden joukosta, kaikista paras voitti mutta ehkä silti vähän turhan futuristisen näköinen. Sitä tullaan mahdollisesti vielä hiomaan paremmaksi tuosta jos katsovat tarpeelliseksi.

 
Tuntuu kyllä edelleen uskomattomalta jos tosiaan meinaavat tämän puskea ulos. Tuskin haastaa ainakaan markkinaosuuksissa xboxia tai pleikkaria. Toki varmaan tehokasta rautaa jne. mutta silti.
 
Tuntuu kyllä edelleen uskomattomalta jos tosiaan meinaavat tämän puskea ulos. Tuskin haastaa ainakaan markkinaosuuksissa xboxia tai pleikkaria. Toki varmaan tehokasta rautaa jne. mutta silti.

Uskon nimenomaan VR:n olevan yksi pääsyy miksi PC halutaan konsolimuottiin. Lisäksi pelien striimauspalvelut voivat muuttaa kenttää perustavanlaatuisesti. Kärjistäen riittää kun boottaa selaimen ja loput sisällöt tulevat verkon yli.
 
Tuntuu kyllä edelleen uskomattomalta jos tosiaan meinaavat tämän puskea ulos. Tuskin haastaa ainakaan markkinaosuuksissa xboxia tai pleikkaria. Toki varmaan tehokasta rautaa jne. mutta silti.
Samaa mieltä, mutta toisaalta tämä onkin vain PC "nätimmässä" kotelossa. Tai näin olen sen ymmärtänyt. Se on sitten ihan toinen seikka miten saadaan hinta niin alas, mutta silti tehokasta rautaa sisään, että kuluttaja ostaa tämän enemmin kuin Xboxin tai pleikkarin. Tai sitten jos mennään lähemmäksi konsolikokoonpanoa, niin mikä saa kehittäjät kehittämään/porttaamaan pelinsä tälle laitteelle kolmen muun sijaan/lisäksi? Tässä tuskin ainakaan kovin isoista Mad Box -yksinoikeuksista puhutaan.

Lisäksi Ian Bell puhuu tehokkaimmasta konsolista, jota on koskaan rakennettu. Nimenomaan konsolista. Tämä on hämmentävää. Se on toki nyt hyvä huudella, jos ja kun Microsoft ja Sony tulevat omien tehokkaimpien koskaan rakennettujen konsolien kanssa ulos aikaisintaan E3 -messuilla. Jos Mad Box tosiaan tulee olemaan konsoli omalla arkkitehtuurilla, omilla specseillä, joita ei voi suoraan verrata tietokoneisiin, omalla käyttöliittymällä ja omalla pelien kauppapaikalla, niin kysymys edelleen kuuluu, mistä sinne saadaan pelit?
 
Kyllä tässä on aika vahvasti samanlaiset vibat kuin Steam Machines -laitteissa ja niiden tarina loppui aika surullisesti, kun Valve feidasi vehkeet viime vuonna.

Mutta onnea yritykselle. Koskaan ei tiedä, miten tämä tulee lyömään läpi.
 
Jokos tää kuopattiin aikaisemmin kokonaan? Tuskin kai kukaan oikeasti tästä mitään odottikaan, mutta lienee ainakin nyt täysin haudattu:
 
Ylös Bottom