Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Madden 2003

Ymmärtääkseni SB:n pitäisi tulla maikkarilta suorana. Hienoa nähdä tuo pitkästä aikaa täällä Suomessakin.

Pelistäkin pari kommenttia. Jotenkin tämän vuoden versio on tuntunut viime vuotista helpommalta. Pelasin Franchisea kauden Pro-tasolla, josta tuli helpohko mestaruus, vaihdoin All-Pro-tasoon hieman muokatuilla AI-säädöillä. Helpotin juoksua heittopelin kustannuksella, kun peli vaikeammilla tasoilla tahtoo mennä muuten melkein pelkäksi heittämiseksi. All-Pro tasollakin mestaruus irtosi kuitenkin suht' vaivattomasti. Joukkueena keskitasoinen San Diego.

Viime vuotisessa versiossa All-Pro tasolla sai kyllä tehdä mestaruuden osalta töitä ihan tosissaan. Voihan tietty olla, että taidot ovat vain kehittyneet.

Hyökkäyspeli omalta osalta tosiaan sujuu hyvin, mutta varsinkin heittojen puolustaminen on yhtä myrkkyä. Tuntuu, että on sama pelaako blitziä, zonea vai man markingia, mutta vastustajan heitot onnistuvat silti kohtuuttoman hyvin (usein vastustajan QB:llä heittojen onnistumisprosentti jotain 80 luokkaa). Säkkejäkin tulee aika harvakseltaan vaikka blitziä käyttelisi enemmänkin.

Onnistuuko muilla muuten punttien tai potkujen blokkaus koskaan? Itsellä takana nyt yhteensä vajaat 10 kautta franchise-moodia viime- ja tämänvuotisella versiolla ja olen saanut blokattua puntin yhden kerran ja potkua en koskaan. Omia puntteja tai potkuja ei myöskään koskaan ole blokattu.

Kohtuullisen turhauttavaa on noita blokkeja edes yrittää.
 
Huhhuh. Tiesin että NFL on hauska laji, mutta Madden onnistuu siinä yli odotusteni. Säännöistä en tiedä pahemmin hitunvinkulaa, mutta ne on alkanut hahmottumaan. Onnistuneet ja hienot kopit ja väliintulot heittää hienon Matrix-maisen kamerakikkailuefektin, joka oli ekalla kerralla tyrmistyttävän hienon näköistä. Ainoa mikä nyt haittaa, on Online-tuen puuttuminen (jota halusin niin kokeilla) ja pelaajien läpijuokseminen (pelaajat juoksevat ronskisti vain toistensa läpi [tilanteen loppumisen jälkeen ja ennen aloitusta olevalla aikavälillä]). Kontrollien oppimiseen menee tovi, mutta kyllä se siitä. Pitäisi perehtyä kunnolla tuohon Franchise -moodiin. Takaisin pelaamaan.
 
Noista vaikeustasoista oon kyllä sitä mieltä, että All-pro on paras kun tekee hiukan hienosäätöjä. Ja puntteja tai field goaleja en ole kyllä onnistunut blokkaamaan kertaakaan. Madden 2002:ssa onnistuin maalipotkun blokkaamaan tsägällä muutaman kerran. Pakko kyllä myöntää, että ei ole 2003:sta paljoa pelattua vaikka julkaisupäivänä pelin hainkin, on vaan tullut pelattua PES 2:sta ja vice cityä. Ehkä superbowlin nähtyä taas innostuu, koska edellisiä versioita tuli kyllä Franchise moodissa tahkottua ihan helvetisti.
 
Bloody Superbowl! Kuuna päivänä en oo jenkkifutismatsia nähny, mut nyt ton matsin jälkeen tuntuu että vois kokeilla uusinta Maddenia. Vaikkei se Bucs-Raiders vakuuttanu mua että jenkkifutis olis mitenkään super noin niinku lajina, mut kyllä kait Madden-sarja on EA Sportsilta se paras... Tosin se nyt ei paljon vaadi ku ottaa huomioon minkälaista sontaa FIFA- ja NHL-sarjat on aina ollu!
 
kyseisen matsin hienous piili mielestäni siinä että liigan kovin puolustus pystyi murtamaan täydellisesti liigan kovimman hyökkäyksen ja varsinkin MVP QP Gannonin pelin joka oli silmin nähden järkyttynyt jatkuvista säkityksistä ja "kiirellä" pakotetuista heitoista..kaikesta näki ettei Oakland ollut valmistautunut pelaamaan rushing peliä ja liikuttamaan palloa maata pitkin.. upea peli varsinkin kun sai katsoa sen jenkki kanavilta ja nauttia kyseisestä showsta noin viikon verran aamusta iltaan =)
 
Merkittävän eronhan huomasi puolustuksien nopeuksissa.
Tampan puolustushan oli "pienempi" ja nopeampi, kuin Oaklandin iso, tukeva ja ennen kaikkea hidas puolustus.
Näkyi Tampan juoksijan, Pittmanin, luvuissa tuokin.
Täytyy kyllä toivoa, että maikkari ottaa tämän tavaksi ja jopa voisi näyttää sarjaotteluitakin.

Ja se Oaklandin hyläykseen päättynyt kahden pisteen yritys olisi pitänyt hyväksyä IMO...
 
Riittäis vaan maikkarilla rahat NFL-matsien näyttämiseen... Nyt jo ostaa vaikka mitä tuolta maailmalta.
 
niin matsihan näkyi MTV:llä sen takia että se oli Soneran sponsoroima ja soneran pomo on entinen futaaja =)
 
Kylläkin kiinnostuneita täällä Suomessakin on... pitäisi varmaan hankkia taivas-kanavat jos kyseisiä matseja tosissaan haluaisi katsella ja nekin pitäisi katsoa öisin.
 
Itekin kyllä kattelisin mielelläni, mut ei taida millään riittää kohdeyleisöä että MTV3 ostais tosissaan ne oikeudet... Ei nekään ihan tyhmiä sijotuksia tee.
 
Pelistä vielä sen verran, että onko PAL-versio millanen jos verrataan jenkkien versioon? Onko kärsiny mitenkään? Kun tossa tän sivuston arvostelussa ne kuvat näytti melko karuilta. Vai pitääkö se vaan nähdä liikkeessä että ymmärtää...?
 
mitä esitysoikeuksiin tulee niin tuskin MTV:llä on edes rahaa moiseen veikkaan että ne oikeudet on eeeeeerittäin kalliit.. niin eikä suomessa ole kyllä yhtään hyvää selostajaakaan sen huomasi siitä että Super Bowl juontajana oli suomen maajoukkueen valmentaja joka oli ihan pelistä ulkona.. lieneekö myöhäinen esitys aika syynä =)
 
Itse pelailen vielä Madden 2001. Kannattaiskohan jo vaihtaa? sitäkin tullut tahkottua muutama tovi.

Jos teistä vaan joku jaksaisi/tietäisi, niin voisi valaista minulle suurimmat uudistukset 2001 -> 2003.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan oss
Itse pelailen vielä Madden 2001. Kannattaiskohan jo vaihtaa? sitäkin tullut tahkottua muutama tovi.

Jos teistä vaan joku jaksaisi/tietäisi, niin voisi valaista minulle suurimmat uudistukset 2001 -> 2003.
No kyllä kannattaa vaihtaa!!! 2002:ssa oli jo niin paljon uudistuksia että huhhuh joku jaksaa pelata vielä 2001:tä! Hanki nyt se 2003!
 
Ylös Bottom