Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Mafia

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja phoe
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä

phoe

New Member
Olenko ymmärtänyt oikein, että tämä peli tule xpoksille?
Mutta minua mietityttää, että koska se tulee jos on tullakseen.
 
Pystyykö sitä pelaamaan hyvin hiiren kanssa, vai tarviiko siihen padin (puhun PC-versiosta). Ja voiko siinä hakata nyrkein?
 
Kyllä hiirellä pystyy hyvin pelata ja kyllä nyrkeillä voidaan hakata tai sitten pesismailalla.
 
Siinä voi ampua autosta minne niin hyvin kun käsi taipuu ja ihmiset voidaan ampua autohinsa ampumalla kuskia päähän sekä autoista voi ampua renkaat tyhjiksi ja jotkut autot joutuu tankkaamaan jos bensa loppuu, mutta yleensä niissä on tankit täynnä.
 
Todella tunnelmallisesta pelistä on kyse,siis joka suhteessa,ne ketkä pitää erityisesti näennäisen realistisen oloisista toimintapeleistä ja 30-luvun gangsteri leffojen hengestä,niin tässä olis taas yx helmi.Mafia on myös visuaalisesti huomattavasti kauniimpi tekele kuin GTA3 ja muutenkin meininki on uskottavampaa antia kuin GTA3:ssa.Kaupunki + taajama(Maaseutu) tuntuvat olevan myös hieman laajempaa antia Mafiassa.

Mafia on myös kuin interaktiivista elokuvaa pelaisi ja juoni pelissä todela mukaansa tempaava,tätä peliä kyllä kannataa odottaa ehdottomasti myös XB:lle.Pitäisi ilmestyä maaliskuussa 2003.

:rolleyes:
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Willennium
On, paitsi että kaupungit eivät ole yhtä "eläviä" kuin GTA3:ssa.

Onhan Mafiassa myös tuo Free Ride-pelimuoto joka avautuu pelaajalle täysin vasta kun Mafian peruspelin on vääntänyt läpi,eli tossa nyt peli on sitten jotakuinkin yhtä elävää ja vapaamuotoista pelaamista kuin GTA3-pelissäkin,Mafiassa kuitenkin meininki on helvetin paljon uskottavampaa ja visuaalisesti hienompaa jälkeä kuin GTA3:ssa,joka on paikoin kuitenkin varsin epäuskottava.

Mafiassa myös kaupunki liikenne,hahmo-animointi ja autot ovat varsin tarkkaan malinnettuja,Mafia on myös varsin monimuotoinen ja valehtelematta sen autoissakin on toimintoja ihan autopeli-genren puolelle saakka,siis jos asiaa sinne suuntaankin vertaisi! 30-luvun autot Mafiassa ovat myös vaurionmalinnettu varsin tarkaan ja monipuolisesti.

:rolleyes:
 
Mafia!!

Huippu peli saan sen huomenna (Pc-versio). Piti eilen kattoo kummisetä 1 videolta päästäkseni tunnelmaan:D
 
Ylös Bottom