Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

MAG miitti

Vastaus: MAG miitti

Kertokaahan nyt sitten ees pienimuotoisesti, että menikö miitti hyvin.

Oliko pelejä? Ees hangessa. Paleltuko kukaan tai nukkuko ees ulkona terassilla ym. mitä nyt möksällä yleensä tehdään.

Ai niin, loppuko kalja kesken vai mentiinkö sitten viinan voimalla loppuaika?

Mä voin jotain raapustaa, toisilla varmaan laajemmat tiedot..

Saavuin perjantaina pelipaikoille, Gonamies tarjosi kyydin Hämeenlinnasta mestoille.
Killicatille vein kossupullon ja plantrinkiks vettä kun se niin pyysi. Yllätys oli suuri kun kossu oli lähes tyhjä LA aamulla..
Tosin kyllähän sen Killistä lauantaina sitten huomasi että se oli jotain nauttinut..
Lähdin kotia kohden sitten jo lauantaina illalla kun osui niin hyvä tarjous kohdalle. Waavi tuli piipahtamaan miitissä ja lähti sitten takaisin kotiin. Turku osui sopivasti Waavin reitille, niin pummasin siitä sitten helpon kyydin takaisin..
Ei tosin menny ihan kommelluksitta tuokaan kotimatka, mutta eipä siitä sen enempää..

MAG oli tulilla kolmessa koneessa, NHL11 pyöri jonkin verran ja Fifa 12... kovia oli puheet monella, kukaan tuskin täysin pystyi suorittamaan sillä tasolla mitä uhkaili. Tuossa taisi olla ainoat "pelailut" mitä tapahtui, ulkourheilua ei tainnut olla, muuta kuin kävelyä välillä mökki - grilli.

Kaksi nukkui muualla kuin sisätiloissa, omasta valinnastaan. Eikä tän kaksikon yöpymispaikka kauheen huonolta näyttänyt.

Kaljaa taisi riittää, suurempi ongelma oli siinä että kukaan ei osannut juoda tölkkiään tyhjäksi. Enemmän löytyi avattuja täysiä tölkkejä kuin tyhjiä.
Jätin pojille sitten vielä useamman kaljan kun poistuin mestoilta, ettei ne vaan janoon kuolisi.
Jäyniltä säästyttiin suurimmaksi osaksi, joku kenties löysi itsensä teipattuna sänkyyn.

Nyt on 20 KFS:n tyypille kasvot hommattuna, osa yllätti enemmän osa taas vähemmän.

Ja viimeisenä: Jos niis jokaises printatus kuvas on mulle piirretty hitler-viikset, niin krapulakeijun ei kannata sulkea enää silmiään. Tuun joku yö tatuoimaan sulle omat :D
 
Vastaus: MAG miitti

Kiitokset omastapuolesta kaikille "maajoukkue" leirille osallistuneille ja siellä piipahtaneille.
Ja lauantai jatkui samoissa merkeissä Tukun lähdettyäkin tai ainakaan ei muistu mieleen mitään muuta ihmeellisyyttä.

PS. ja Tuku ne viikset oikeestaan pukee suo :p
 
Vastaus: MAG miitti

MAG oli tulilla kolmessa koneessa, NHL11 pyöri jonkin verran ja Fifa 12... kovia oli puheet monella, kukaan tuskin täysin pystyi suorittamaan sillä tasolla mitä uhkaili. Tuossa taisi olla ainoat "pelailut" mitä tapahtui, ulkourheilua ei tainnut olla, muuta kuin kävelyä välillä mökki - grilli.

Paraimmillaan tais olla 6 konetta magissa :D Onhan tuo näky kun 6 kaveria paukuttaa magia ja 14 kattelee jossain tuol keskellä ei mitään, parit ikkunaan teipatut kännykät yhteysvälineinä.

Kiitokset omastapuolesta kaikille "maajoukkue" leirille osallistuneille ja siellä piipahtaneille.
Ja lauantai jatkui samoissa merkeissä Tukun lähdettyäkin tai ainakaan ei muistu mieleen mitään muuta ihmeellisyyttä.

Ainoa poikkeus tais olla että pelasitte pokeria välillä MAGin sijaan prkl rikkurit :D Muuten lauantai ei poikeenu perjantaista mitenkään, korjatkaa jos muistetaan metsään.

Ja kiitokset kanssa kaikille hienosta ja hilpeästä seurasta.
 
Vastaus: MAG miitti

Noniin nyt olisi Joensuun pojatkin kotiutuneet. Ajo oli kyllä jotain karmeeta, ei niinkään krapulan takia vaan unenpuutteen ja liiallisen kofeiiniannostuksen takia.
Olutta jäi näköjään kotiin vietäväksi vaikka omia eivät olekaan :D nämä taitaa olla näitä "viimeisenä lähtijän" etuja. Eli jääkaappi tyhjäksi jätesäkkiin ja kotona sitte katsellaan mitäs täältä löytyykään.

Mieleenpainuvinta ainakin kyydissä oleville oli tuo välimatka Lahti -> Tuuloksen Neste ja vielä ikuisemmin muistoissa Tuulos -> Mökki. Nyt on jälleen todistettu tuo clion tilavuus. Jos kyytiin mahtuu 1xTV, 1xPC:n näyttö, 2xPS3, 10L vesihentteri, 1xtulostin, 5 miestä ja niiden ruuat, vaatteet ja viinat. Tosin oli siinä kyllä ahtaminen :D

Mutta mitäs muuta miitistä, itse menin koko viikonlopun puolitehoisena kun tuo flunssan perkele ei millään ottanut luovuttaakseen. Pariin kertaan ainakin nosti kuumeen ja taitaa edelleen vähän lämmön puolella olla. Sauna oli lämmin useampaan otteeseen ja hulluimmat kävivät myöskin siellä lumessa tekemässä lumienkelit (mukaan lukien allekirjoittanut, ainiin miksi se kuume ei hellittänyt?).

Paikan päällä oli todella mahtavaa nähdä poikien pelaamista ja eiköhän kaikki noteeranut ainakin Leonin aivan järkyttävän hyvät snipumatsit! Lisäksi Sharkosen pelaaminen kärsii todella paljon viinan määrään suhteutettuna :D Lisäksi oli aika mielenkiintoista kuunnella kun 3 kaveria huutaa yhteen ääneen "PUUKKO!" eli tarkoituksena neuvoa painamaan sitä puukotusnappia ;)
Mutta kyllähän ne Amppu ja Sharkonen selvinpäin pelatessa ovat kyllä ihan ok pelaajia ;) ja vittuiluakin ne jaksoi kuunnella yllättävän hyvin!

Waavin ja Sorvarin yllätysvierailut olivat myöskin hyvinkin tervetulleita. Pitää nostaa hattua että Waavi jaksoi raahautua sieltä Turun seudulta pelkästään moikkaamaan ja sit muutamaa tuntia myöhemmin vielä takaisin ajelemaan. Onneksi sentään malttoi saunassa käydä ja auttaa parin marsun nirhaamisessa.

Lisäksi SimoSetä oli kyllä nimensä (aaaerrr! aaerrraar!) veroinen ja sitähän saatiin. Simon Fifan pelaaminen nostatti kyllä väkisinkin hymyä kasvoille, oli se sen verran koomista katsottavaa.

Eli itselle jäi todella hyvät fiilikset miitisti ja eiköhän sitä toinen koiteta saada aikaiseksi tuossa kesällä.


Zeran kiittää ja kuittaa!
 
Vastaus: MAG miitti

Tapahtumarikas miitti takana ja kivaa oli. Vaikka tälläinen ujo ihminen olenkin, niin sain itseni mukaan ja se kyllä kannatti. Nyt sitä ollaan taas kotona väsyneenä ja yhtä kokemusta rikkaampana, boonuksena sai tunnetuille nimille ja äänille nyt sen naaman. Kiitos kaikille jotka vaivautuivat paikalla, vaikkakin edes käymään. Katsellaan saadaanko sitä seuraavaa kohtaamista milloin järjestettyä.
 
Vastaus: MAG miitti

Juu mukavaa oli kyllä saada naamat äänien taakse. Jännän rentoo huumorii kyllä samantien kun sitä on porukka pari vuotta netissä treenaillu keskenään :)

Yllättäen sen tier1 snipun sai mokkulanki yli jotenki toimimaan ja hieman löyty tatsia siihen vaikka jonku kuukauden taas pelaillu muilla aseilla välissä. Kiva jos siitä joku sai inspiraatiota kokeilla miten se snipu ryhmän mukana soi kun sillä mennään etulinjassa medikki toisessa kourassa vs. takalinjassa makaaminen. Pitänee pelailla toi valorinki äijä ylös 70 levelille ja ottaa ihan Sharkosen pyynnöstä se snipu maajoukkueessa käteen vaikka meinaskin aikasemmin olla sitä mieltä et rynkyn kanssa mun pitäs iskujoukkueessa heilua. Tier1 sniperihan tarvii sit kaikki taidot ennenku sitä viitsii käyttää, paitsi sen optiikan sivulle näytön pidennyksen mikä on turha nopeille juoksusta ammutuille nostoille.

Hukassa olleen lampunki olin näköjään pyyhettä hakiessa sit onnistunu lahjakkaasti omaan rinkkaani pudottaan hangen sijasta :)
Hatunnosto Zeranille bileiden järkkäämisestä!

Leon
 
Vastaus: MAG miitti

Olihan ne aikamoiset karkelot! :D

Menomatkalla jo se clioon ahtautuminen oli aikamoinen taidonnäyte sielä Tuuloksen nesteen pihalla, ihan vähän siinä ympärillä olleet ihmiset seurasi meitin touhuja ja saattoi niistä muutama ehkä nauraakin.
Hauska reissu,pois lukien se lauantain megalomaaninen krapula...

Hauskaa oli saada äänille keiden kanssa on pelattu se pari vuotta,niin naamat. :)

Vuoden päästä uudestaan?

-KilliCat-

P.S Kiitokset TKU, kossu oli ihan hyvää :D


Pitääkö/saako tänne laittaa linkin niihin kuviin mitä satuin ottaan?
 
Vastaus: MAG miitti

No niin nyt alkaa olemaan selvitty reissusta ja pistetääs pientä yhteenvetoa(hehheh).

Eli matka tosiaan alkoi Zeranin kirjoittamalla tavalla, jossa hänen kakspaikkainen-munan-jatke auto oli kattoa myöten täynnä niin tavaraa kuin ihmistäkin. Mökille päästyämme alkoi hurraa huudot sille, että 3g verkkoi löytyi, vaikka paikka sijaitsikin jumalan selän takana. Riemu oli kuitenkin ennen aikaista, koska sisällä ei kyseistä verkkoa enää tietenkään löytynyt. Ei muuta kuin kännykät käteen ja pyörimään epätoivoisesti ympäri mökkiä, että löytyisikö edes yksi spotti, josta signaalia saisi.

Vähän aikaa näytti jo huonolta, mutta viimein erään ränsistyneen ikkunan luota toivon kipinä heräsi jälleen eloon. Välillä 2 pykälää, toisinaan yksi. Vähän aikaa tyydyttiinkin tähän ja ensimmäiset mag-miitin mag sessiot saatiin aikaseksi. Tässä vaiheessa taisi mökillä olla minä, Amppu, Zeran, Killicat, Wildlag ja Julius. Jengia alkoi kuitenkin tasaseen vauhtiin valumaan lisää mökille ja mitä useampi pleikkari yhdistettiin nettiin sitä enemmän ongelmia alkoi kasaantumaan. Epätoivo alkoi hiipiä jälleen puseroon.

Jos jotain, niin tällä porukalla riittää tyhmiä ideoita. Onneksi. Seuraavaksi sitä huomattiinkin teippailevamme älypuhelia tuplalasien välikerrokseen. Aivan kirurgin kädet meillä ei sentään ollut, lähtihän tohinassa lentoon verhotanko sekä Zeran huomasi ommaksikin yllätyksekseen kannattelevansa kokonaista ikkunaa kädessään. Mitä lienee loppu peleissä käynyt tuolle ikkunalle ? No joka tapauksessa, tämän jälkeen netti toimi aivan riittävän hyvin ja magin pariin päästiin!

Muutama sabo ja kajla myöhemmin sitä huomasikin, että mökki alkoi olemaan jo täynnä väkeä. Eihän sitä kesken tiukkojen pelien kerennyt kuin nopeasti kättä päivää sanomaan ja sitten sitä saikin ihmetellä, että kenellehän mikäkin naamari kuuluu. Onneksi sen verta paljon oli kaikkien kanssa tullut pelattua, että äänestä sai nopeasti kiinni kuka kukakin oli.

Pappaosasto oli pystyttänyt Sverin virallisen leirialueen ja täytyy sanoa, että tekivät siitä niin viihtyisän, että itekkin piti aina pelien lomasta lähtee leirialueelle kuuntelee musaa ja höpisee mukavia. Kaasugrillin ja poppien tuomisesta extra kiitos. Se on hienoa kun porukka jaksaa nähdä vaivaa kaikkien mukavuuden nostattamiseksi!

Siitäpä sitä seurasikin kaksi letkeää päivää kaljaa hörppien, saunoen, pelaten ja vähän jopa tutustuenkin porukkaan. Manun ja Pool-miehien selityksiä menestyksettömyydestä on aina yhtä mukava kuulla :D

Harmi, että Tuku lähit itselleni aivan yllättäen, olin koko ajan siinä uskossa että olisit ollut sunnuntaihin asti. Kovat peli-iltamat missasit.
(Oisin voinu hävitä sulle tahallaan siinä änärissä, jos oisin tienny että häviö niin paljon suututti että pois piti lähtä.)

Kitojan pään aukominen oli itselleni ehkä suurin yllätys :D Ensiksi sitä painostettiin näyttämään kuinka se Sabo pelataan ja kun peli alkoi 22 tapon putkella ja lopputulos oli 62-10 ei suun soitto silti hyytynyt. "Helppoahan se on kun ne juoksee syliin.", "Mistä tuollasia vihollisia löytää, jotka eivät ammu takaisin." Nyt vain Kitoja kans peli-iltamiin mikki laulamaan!

Tomppaa taisi vähän tultua provosoitua, kun ne ei oikein luumunaaman kanssa pärjännyt fifassa minulle ja laapolle. Taitaakohan kaveri vieläkää olla päässyt yli karvaisista tappiosta.

Leon tosiaan vakuutti sniperi taidoillaan ja lauantai iltana tuiskeessa pelaili sellasia pelejä, että oksat pois.

Kiitos kaikille osallistuneille (ja Juliukselle erityiskiitos kyydistä), itselläni oli ainakin tosi hauskaa. Kaikkien kanssa tuli loistavasti toimeen, enkä kyllä huomannut, että kenelläkään olisi jäänyt hampaan koloon kenenkään kanssa. (Vaikkakin Krapulakeijun lauantai aamun kamerointi-sessio hermoja koettelikin :D.)

Tästä on hyvä suunnistaa kohti tulevaa maailman mestaruutta!

Pitääkö/saako tänne laittaa linkin niihin kuviin mitä satuin ottaan?
Laita nyt ihmeessä, kunhan siellä ei nyt mitään täysin sopimatonta kenestäkään ole!

Edit.

Niin, ja ehkä parhaimmat yksittäiset naurut sai aikaan Luumunaama. Kyllä Tku10Yes, et ole enää KFS:n virallisesti huonoin apc-kuski (ja kyllä, puhun siitä kun vahingossa ajoit kaapatun ajoneuvon väärään konttiin ja olit munata koko pelin :D.) Luumunaama nimittäin kertoi, kuinka se Valorin mapissa oli onnistunut ajaa, koko ryhmä apc:n sisässä, punaviivasta yli ! Tuloksena 7 omaa hengiltä, -35xp ja tuhottu oma ajoneuvo. Priceless.
 
Vastaus: MAG miitti

Amppu kävi tuossa vastapuolella kokeilemassa onko miitissä mitään opittu ja toivottavasti poika nyt oli ylpeä tuloksista (eli Amppu otti vähän pataan suunnasta jos toisesta (verrattuna niihin normaaleihin lopputuloksiin eli Amppu ownaa 6-0) :p).

Siellä taisi olla äskeisessä matsissa 4 joilla kdr oli yli kolmen ja tappoja kuitenkin jokaisella yli 20.

Itsellä tuossa napsahti ainakin yhdestä matsista silver bullet ribbon vaikka nyt grimit jäi saamatta. Tarkoitus olisi jatkaa näitten harjoitusten tekemistä ja onhan tuo "tiimipeli" vähän kärsinyt kun enemmän on opettelua tuo pelkkä päähän osuminen, eli hieman erillään omasta ryhmästä tulee pelattua.

Kait se pitää tähän loppuun vielä heittää Ampun puolustukseksi että hänen immuunijärjestelmä petti ja miitistä jäi hänelle käteen ainakin yksi ärhäkkä flunssa :D
Eli pääsi kokeilemaan sitä iloa kun yrittää kuumeessa pelata magia. Tosin siihen jos vielä lisätään krapula ja armoton humala niin pääsee suurinpiirtein siihen olotilaan joka itsellä oli tuossa miitin aikana ;)

Näillä jatketaan.

-Z
 
Vastaus: MAG miitti

Kitojan pään aukominen oli itselleni ehkä suurin yllätys :D Ensiksi sitä painostettiin näyttämään kuinka se Sabo pelataan ja kun peli alkoi 22 tapon putkella ja lopputulos oli 62-10 ei suun soitto silti hyytynyt. "Helppoahan se on kun ne juoksee syliin.", "Mistä tuollasia vihollisia löytää, jotka eivät ammu takaisin." Nyt vain Kitoja kans peli-iltamiin mikki laulamaan!

Se nyt vaan on niin,että jos vihu tulee jonossa ampumatta laukaustakaan...niin kuolemia vaan tulee tavallista vähemmän!!
Ja sitten kun käy vielä hirveä joulu (niinkuin tässä tapauksessa sattui), että osa omista laukauksista sattuu osumaan,niin toi 62 tappoa on hyvinkin mahdollista kenelle tahansa!! :)

Miitti muuten oli kyllä erittäin hauska!
Sai äänelle naaman...ei sinänsä yllättäviä naamoja.
Eikä muutenkaan oikein koettu yllätyksiä...Zeran sammui taas ekana jälleen kerran!! :D
Miehelle kuitenkin SUURI KIITOS koko homman järkkäämisestä!!
Joskus taas uusiksi...!??
Mieleen painui myös SHarkosen huuto ja juhliminen kun sai Fifassa tehtyä maalin,siinä heräs kyllä kaikki...onneksi näin ei tapahtunut kuin kaksi kertaa koko lauantain aikana!! :)

-KiToJa-

PS. Mikki laulaa jatkossa kyllä jos on jotain asiaa,sillä minähän en turhia huutele!! ;)
 
Vastaus: MAG miitti

Noniin, elikkäs kiitos vielä kaikille tasapuolisesti helvetin hienosta viikonlopusta. Oli mahtavaa
päästä tutustuun jengiin paremmin kasvotusten ja näkeen millasia jannuja täällä oikeen
turpaansa aukoo.

Erityiskiitos kyllä Tompalle ja Leonille kun jaksoivat raahata nii paljon kamaa mukaan ja
rakentaa laavun ja mahdollisuuden grillata ja nauttia ulkoilmasta. Ei ois ollu kyllä lähellekkään
niin hienoo vaan maata koko vloppua sisätiloissa.

Paljon hienoja matseja nähtiin, päällimmäisenä tietysti mielessä se Leonin snipuvääntö joskus
sunnuntai aamuyöstä. Aivan käsittämättömän hienoa peliä. Omat pelit ovat meenneet usein
paremminkin eikä asiaa ainakaan helpottaneet ystävät Amppu ja Sharkonen huutamassa
täysiä korvan juuressa PUUKKO, PUUKKO, PUUKKO!!!

Sen sijaan pelit eräässä toisessa pelissä sujuivat melko mallikkaasti. Puheet kaikkien aikojen
taisteluparista eivät todellakaan ole tuulesta temmattuja kun puhutaan kavereista nimeltä
Sharkonen ja Laapo!! Henkee salpaavan hienoja syöttö sommitelmia ja kivenkovaa yhteistyötä
puolustuksessa tuottivat pelkkiä voittoja ja mahtoikohan vastustaja saada ensimmäistäkään
maalia koko viikonloppuna?? Eräiden huhujen mukaan Tompalla kesti useita kymmeniä minuutteja
löytää tiensä takaisin teltalle sen pyörityksen jälkeen..

Mainittakoon vielä lopuksi Kitojan ihailtava itsevarmuus pokeripöydässä joka lopulta tuotti
turnauksen toisen sijan heti barthanixin jälkeen.

Ei muuta kun uutta miittiä odotellessa mahdollisesti jo kesällä, jos aikataulut saadaan natsaan.

SEOMMORO!

-Tornimuumio2
 
Vastaus: MAG miitti

Sen sijaan pelit eräässä toisessa pelissä sujuivat melko mallikkaasti. Puheet kaikkien aikojen
taisteluparista eivät todellakaan ole tuulesta temmattuja kun puhutaan kavereista nimeltä
Sharkonen ja Laapo!! Henkee salpaavan hienoja syöttö sommitelmia ja kivenkovaa yhteistyötä
puolustuksessa tuottivat pelkkiä voittoja ja mahtoikohan vastustaja saada ensimmäistäkään
maalia koko viikonloppuna?? Eräiden huhujen mukaan Tompalla kesti useita kymmeniä minuutteja
löytää tiensä takaisin teltalle sen pyörityksen jälkeen..

Unohdit kuitenkin mainita että uhoamasi koko viikonlopun kestävä voittoputki töppäsi jo heti ensimmäisessä koitoksessa, kun hain suvereenin esityksen jälkeen voiton Liverpoolilla sinun Manustasi...:cool:
 
Vastaus: MAG miitti

Omat pelit ovat meenneet usein
paremminkin eikä asiaa ainakaan helpottaneet ystävät Amppu ja Sharkonen huutamassa
täysiä korvan juuressa PUUKKO, PUUKKO, PUUKKO!!!

Hei elä unohda että mie olin siinä kolmantena huutamassa tuota puukkoa ;D

-Z
 
Vastaus: MAG miitti

Hei elä unohda että mie olin siinä kolmantena huutamassa tuota puukkoa ;D

Kiitos oikein paljon muistutuksesta!!

Unohdit kuitenkin mainita että uhoamasi koko viikonlopun kestävä voittoputki töppäsi jo heti ensimmäisessä koitoksessa, kun hain suvereenin esityksen jälkeen voiton Liverpoolilla sinun Manustasi...:cool:

Kaikkihan kyllä tietävät että se yks peli oli vaan tilastotappio, mutta ainahan se kyllä harmittaa hävitä, varsinkin noin paljon huonommalle ;)
 
Vastaus: MAG miitti

Kaikkien suureksi yllätykseksi Sharkosen tilastot sekä fifassa että änärissä oli virheettömät. Änärissä itseasiassa minua vastaan ei tehty maaliakaan. Fifassakin taisi Laapon kanssa ku pelailtiin niin vastustajilta kuulla kyllä enemmän puhetta kun tekoja. Se on vain kaunista jos jotkut osaa :D
 
Vastaus: MAG miitti

olikos muillakin niitä kuvia? olis mukava nähdä lisää. päällimmäisenä mielessä gonamiehen teippaus ja KFS tussi tatuoinnit :D

Vai gonan teipauksia.. En ole koskaan nähnyt miehen nousevan sängystä yhtä nopeasti kuin sinä... :) kiukkunenkin olit ku perkele!
 
Ylös Bottom