Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Mario Kart Wii:lle

Hail

Eli mietintä myssyssä on semmonne jutska, että onko mitään infoa tälle uutukaisnintendolle varmaankin tulevasta Mario Kartista? Kaikki info on tervetullutta. :)
Edelliset osat on vaan niin mahtavia.
 
Vastaus: Mario Kart Wii:lle

Zos kia cultus sanoi:
Eli mietintä myssyssä on semmonne jutska, että onko mitään infoa tälle uutukaisnintendolle varmaankin tulevasta Mario Kartista? Kaikki info on tervetullutta. :)
Edelliset osat on vaan niin mahtavia.

Eipä ole, koska peliä ei ole vielä virallisesti ilmoitettu. Yksi yleinen teoria tietenkin on se, että peli tulee mitä luultavammin käyttämään Mario Kart Arcaden engineä. Suurin syy miksi porukka on tullut tähän johtopäätökseen on se, että Mario Kart Arcade pyörii Nintendon kehittämällä Triforce Arcade System Board järjestelmällä, joka on käytännössä Gamecube tuplatulla muistimäärällä. Siksi kolikkopelin enginen käyttäminen uudestaan olisi sangen loogista.
 
Vastaus: Mario Kart Wii:lle

Jaahas, varmaan siihen pistetään pienet pintasilottelut päälle, ei mutta onhan tuo DD todella komean näköinen meikäläisen silmille. Toivottavasti tulisi kuitenkin hyvissä ajoin julkaisun jälkeen.
 
Vastaus: Mario Kart Wii:lle

itse taidan tyytyä legendaariseen n64 versioon jota on kaverin kanssa tullut tahkottua iät ja ajat :)..ehkä kyl uusio versiokin vois tulla lisäksi kyseeseen joskus alekorista
 
Vastaus: Mario Kart Wii:lle

Pakko-ostos, eiköhän tämäkin nähdä Wiillä.

Henk.koht. suosikit ovat Mario Kart 64 ainakin pelimäärässä ja GBA:n mainio Super Circuit.
 
Vastaus: Mario Kart Wii:lle

Mario Kart 64 Virtuaali Konsolille on niin sanotusti pakko-ostos. :)

Sitä saapi sitten pelailla Mario Kart Wii:n julkaisu-uutista odotellessa. ^__^
 
Vastaus: Mario Kart Wii:lle

Mario Kart on mielestäni yksi nintendon parhaita pelisarjoja, aloitin N64:llä ja jatkoin Gamecubella ja oon tykänny. Kaikkia osia oon toki kokeillut ja kyllä ne "kaksdeetki" ihan hyviä on ollu, mut emulaattorilla ei vaan saa kunnon tuntumaa. DS:n Mario Kart oli myös teknisesti hyvin toteutettu, mutta siitä vain puuttui se jokin. Olisin kai toivonut jotain MK64:n kaltaista nostalgiamuistelua eivätkä pelkät retroradat sitä tarjonneet, ne eivät vain yksinkertaisesti tuntuneet miltään MKDS:n fysiikoilla. Arcade GP:tä kokeilin Särkänniemen kolikkopelihallissa ja hyvältä vaikutti, varsinkin kaverin kanssa samaan aikaan pelattuna. No mutta tovottavasti Wiillekkin pian saadaan oma Mariokaahailu ja hyvä sellainen, ite vaan mietin että miten toi sivuluisu meinataan toteuttaa ilman olkanappeja - tuntui aika hankalalta Arcade GP:ssä - vai pelataanko sitä Gamecuben padilla?

PS. Onko mitään tietoa tuleeko Wiille millonka F-Zeroa?
 
Vastaus: Mario Kart Wii:lle

SNESin mario kartin jälkeen on tullu pelkästään näitä liian helppoja "kuminauha"-karteja. Ei näissä peleissä saa vauhtia eikä eroa oikeen mitenkään toisiin. Ja jos ajaa vaikkapa banaaniinki, ni vähän kaasua hellittämällä sitä on samantien täydessä vauhdissa uudelleen. SNESin karti oli siisti, kun siinä jos osas ajaa törmäämättä, niin bowserilla ja donkeyllä sai niin kovat vauhdit, että radalla pysyminen oli melkein mahdotonta. Ja eroja todellakin tuli. Virheestä sakotettiin usein pysäyttämällä vauhti kokonaan. Radatkin oli vaikeudessa aivan eri luokkaa. Tätä "armottomuutta" kaivattais nyt takas siihen seuraavaan kartiin. Se suolahan tässä pelissä oli tietysti se slaidaus, joka oli tehty sopivan vaikeaksi toteuttaa oikein. Tämähän muuttui tulevissa osissa ihan hyödyttömäksi liikkeeksi.
 
Vastaus: Mario Kart Wii:lle

Niin no 64:llä ja Cubella sapetti välillä toi kuminauhatekoälli ku just oli voittamassa koko kisan ni jotku lastenrattaat posottaa ohi Warioautosta, mutta toisaalta tämä vihollisten ainainen perässä pysyminen pakottaa opettelemaan esineiden käyttöä joka oikeastaan on koko pelin idea. Niin ja sivuluisusta ei todellakaan ollut juuri minkäänlaista hyötyä ainakaan Arcade GP:ssä, mutta yritä nyt pärjätä Double Dashissa ilman että luisut mutkassa, on meinaan aika lailla mahdotonta ja pakottaa hidastamaan tosi paljon. Ai niin ja sillä saa auton kiihtymään aika lailla jos on törmännyt johonkin esineeseen. Jossain vanhassa arvostelussa muistaakseni mollattiin MK64:n esineisiin osumisessa tapahtuvien lentojen pituutta jolloin puolet kilpailijoista ajoivat ohi. Itse en niinkään harmittele tätä, on meinaan niin hauskasti toteutettu ettei paljon tee mieli suuttua, toivottavasti tämä hauskuus muistetaan vielä Wiille tulevassa osassa, ja sanon vaan että MK64:n fysiikat ovat muutenkin sarjan parhaat ja tekevät ajamisesta hauskempaa kuin muissa Mario Karteissa.
 
Vastaus: Mario Kart Wii:lle

Ei sillä "kuminauha" tekoälyllä ole Karteissa enää merkitystä, koska MKDS:n myötä sarja muuttui netti peliksi. Mikään ei ole sen hauskempaa kuin pelata toisia ihmisvastustajia vastaan. Itse en edes MKDS:ssa pelannut niitä Cupeja kuin sen verran, että sain tähdet niistä ja sitä myöten kaikki autot. Eli kerran kaikki Cupit läpi. Yksin pelillä tule pelattua muuta kuin time trialia.

Sitten itse aiheesta. Toivottavasti Nintendo osaa toteuttaa ohjauksen oikein tähän peliin. Toivottavasti ei mennä takaisin MKDD tyyliin, eli auto ei hyppää vaan liukuu ja miniturbot on hyvin lyhyitä. Ei näin. Mielummin MKDS:n tyyliin. Tiedä sitten miten se on Wiin kontrolleihin toteutettavissa. Ei auta kuin luottaa Nintendoon, eiköhän ne sen osaa hoitaa, sillä harvoin ne on pettänyt :p
 
Ylös Bottom