Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Mario Party 8

Vastaus: Mario Party 8

hmm tämäkin nyt jenkeissä ulkona.. (joudutaan tosin pal konsolin omistajat odottaan 22. päivään koska ei toimi edes modatulla koneella :/ )

FYInä teille siis tämä:)
 
Vastaus: Mario Party 8

ihihihihi ei ilmeisesti sittenkään kamalan hyvä.. ehkä kuitenkin porukan illanviettona pienessä sievässä siivussa :p

IGN
http://wii.ign.com/articles/792/792495p1.html

6.0 Presentation
Dozens of new mini-games and a handful of new modes. You can incorporate your Miis into some games, but not all. Interface works, but the visuals are dated.
5.0 Graphics
The only Nintendo-published Wii game that doesn't really run in 16:9 widescreen mode, it's clear that Mario Party 8 was originally a GCN effort. The graphics don't even impress as a GCN title.
5.0 Sound
Some of the boards have catchy MIDI music, but character sound effects repeat often.
5.0 Gameplay
The formula is wearing thin. Some of the new minis use the Wii remote in unique and fun ways. Most don't. The single-player game is like torture.
8.0 Lasting Appeal
If you can overlook its shortcomings, Mario Party 8 offers a robust list of minis and modes to keep you busy and everything is better with friends.
OVERALL
5.2
Mediocre
(out of 10 / not an average)
 
Vastaus: Mario Party 8

Yllätti itseäkin että napsahti näin Mario Partya leukaan tuo arvostelu. Tuntuu että arvostelukriteerejä on nostettu muutenkin 360n alkuajoista, jolloin millä hyvänsä uudella pelillä napsahti 8+ ruutuun.
 
Vastaus: Mario Party 8

On tuokin peli saanut hyviäkin arvosteluja. Taas mielipiteet vaihdelleet laidasta laitaan.
 
Vastaus: Mario Party 8

IgninPeliArvosteluPaikka sanoi:
8.0 Lasting Appeal
If you can overlook its shortcomings, Mario Party 8 offers a robust list of minis and modes to keep you busy and everything is better with friends.
Tämähän tässä onkin idea että kavereiden kans mutta itseen ei silti kolahda ku ei kukaa kavereista tykkää tälläisistä peleistä joten hyllyyn jää.
 
Vastaus: Mario Party 8

Jokos löytyy ensimmäisiä kokemuksia foorumilaisilta? Joistain kaupoistahan tätä jo saa.
 
Vastaus: Mario Party 8

^^Joo, ostin eilen. Ja ihan hyvähän peli tämä on. Aikaisempia versioita en ole pelannut, joten en pysty vertaamaan muihin Mario Partyihin. Mutta muut Wiin party-pelit, tämä voittaa 10-0. Voin siis suositella tätä ainakin niille, jotka eivät ole aikaisempia osia pelanneet, ja niille joilla on kavereita, joiden kanssa pelata.
 
Vastaus: Mario Party 8

Ajattelin kyllä hankkia vaikka aikasempiakin osia on hallussa. Aina olen tästä sarjasta tykännyt vaikka paskaksi ollaankin arvosteluissa haukuttu. Mikään yksinpelihän tämä ei koskaan ole ollut.
 
Vastaus: Mario Party 8

Mario Partyn idea alkoi jo haukotuttaa GC:llä ja minipelit olivat liikaa toistoa.
Lisäksi omistan jo Wario Waren niin minipelit siinä ja niiden tarjoamat wiimote mahdollisuudet on tullut jo testattua.

Alkaa olla jo Wiimote niin tuttu että ei tarttisi näitä minipeli-pelejä tulla hetkeen.
 
Vastaus: Mario Party 8

Suuri pettymys, mitä olen tästä lukenut.

Pelin idea on niin loistava, mutta peijooni kun ne myyvät niin hyvin niin pienellä vaivalla, niin eiväthän tekijät jaksa pelimekaniikkaa parantaa.

Joutuu äänestämään lompakolla näissä kyllä, jossain siinä mario party vitosen paikkeilla ei meidän koneen ympäriltä löytynyt väkeä jotka tätä jaksaisi paljoa vääntää. Pienillä parannuksilla olisi Smash Brosin tasoinen peli kyllä.
 
Vastaus: Mario Party 8

Lopultakin yksinpelin vaivauduin pelaamaan läpi, voin pientä arvostelua heittää ilmoille..

En ollut ennen Mario Partyja pelannut niin en osannut mitään odottaa. Ensimmäinen huomio oli se että peli on kovin hidastempoinen bilepeliksi. Niin hidastempoinen että nuoremmat eivät moista venailua jaksa kauaa katsoa. Toinen kohderyhmä kenellä palaa käämit ovat känniset. :)

Yksinpeli on kyllä varsin turha tuossa, tosin saahan siitä kivasti niitä Fun Cardeja millä saa ostettua kaikkea sälää. Mutta tylsä ja lyhyt, kopio moninpelistä tietokonetta vastaan vain. Lautapelit hyvä idea noin yleisesti, mutta pienellä säädöllä ja pelinopeuden kasvattamisella olisivat saaneet pelistä paljon paremman. Nyt selostaja vie pelistä 50% ajasta ja A:n näpyytelyyn turhautuu koittaessaan häätää selostajaa.

Minipelit ovat hauskoja ja niiden määrä on valtaisa. Tästä plussaa.

Taitaapa jäädä Mario Party 8 hyllyyn enkä myy koska emäntä näyttää viihtyvän sen hidastempoisen lautapelin parissa tarpeeksi hyvin. :)
 
Vastaus: Mario Party 8

Komppaan, ostin itsekkin ihan vaan bilepeliksi ja on tainnut se 3kertaa pelata sitä porukalla. Liian hidas, känniset kerkee tuohtua vuoroa odotellessa tai sitten touhuaa odotellessa jotain ja sit pitää huudella että sinun vuoro. ja pisin peli kestää tajuttoman pitkään, ja sitten 10tähden peleissä ei kerkeä tapahtua mitään mutta silti aikaa menee paljon. hyllyyn jää
 
Vastaus: Mario Party 8

Quaker sanoi:
Lautapelit hyvä idea noin yleisesti, mutta pienellä säädöllä ja pelinopeuden kasvattamisella olisivat saaneet pelistä paljon paremman. Nyt selostaja vie pelistä 50% ajasta ja A:n näpyytelyyn turhautuu koittaessaan häätää selostajaa.

Minipelit ovat hauskoja ja niiden määrä on valtaisa. Tästä plussaa.

Tuossapa oikeastaan arvostelu mario partyista 1-8. Laiskat ja ahneet japskit eivät ole kiinnostuneita sarjan parantamisesta, koska pelit myy parantelemattominakin hyvin.
 
Vastaus: Mario Party 8

Oon pelannu kaikkia Mario Partyjä 5-7 ihan järkyttävän paljon ja on kyllä mun mieleen yksiä maailman parhaista pelisarjoista Wario Waren ohella. Petyin alkuun aika pahasti MP8:n kun kaikki laudat vaikutti olevan TOSI huonoja.

Mutta onneksi pelastukseksi sieltä löyty kuitenki kaikkien aikojen paras MP lauta, The Hotel. Aivan loistava.

Minipelit on ehkä vähän heikompaa tasoa kuin edellisissä, mutta uus ohjaus tekee niistä jopa parempia kuin edellisissä. Tarkotan, että monet minipelit ois vanhalla ohjaimella huonompia kuin edellisissä osissa, mutta nyt wii motella pelattaessa ne on parempia kuin koskaan.

Bonus minipeleistä löytyy myös pari huippua. Pingis ja moottoripyöräily. Varsinki pingistä jaksaa mätkiä vaikka kuinka kauan, ihan hullua meininkiä.


Summauksena sanoisin, että ei kannata täyshintasena ostaa, koska pelissä on oikeasti vain yksi järkevästi pelattava lauta (joka onkin kyllä kaikkien aikojen paras) ja pari huippua bonusminipeliä, mutta jos vaikka 30:n euroon löytää nii on hyvä sijotus.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Mario Party 8

Olen kaikkia Mario Partyja pelannut, ja täytyy sanoa että paras on vieläkin kakkonen(ja vieläkin löytyy hyllystä ja yllättävän usein koneestakin), huonoimman sijan jakavat osat 5-8. Ei mikään huono peli tämäkään, ei vain vedä vertoja Nintendon omalle tyylille, joten saisi Hudson keskittyä vain niihin Bombermaneihin ja Nintendo ottaa itse vastuun tämänkin sarjan kehityksestä. Omastakin mielestä tuo Goomban bisneskenttä on noista kasin laudoista paras mutta kyllä senkin voittaa mikä tahansa kakkosen lauta. Niin ja se aavekartano on myös hyvä, on joka pelikerralla erilainen.
 
Vastaus: Mario Party 8

Paljoa ei tämäkään peli vaatisi ollakseen huipputasoinen:


- Kenttien kustomointi:
Pitäisi olla mahdollista muokkailla sinisten, punaisten, bowser ja muiden ei-kenttäkohtaisten ruutujen sijaintia ja määrää. Lisäksi kauppojen paikkoja jne olisi hyvä pystyä valitsemaan parista eri paikasta per lauta.

- Fast mode:
Kaikki turha rumba lautapelimoodista pois, ei pitkiä animaatioita tavaroiden ja kauppojen kanssa toimiessa.

- Tilastoja:
Smash bros tyyliset tilastot peliin. Sen sijaan että tilastot ovat hahmokohtaiset ja kattavat vain pelien voittojen määrät, niin pelin sietäisi tallentaa kattavammat tiedot per pelaaja, nimimerkeittäin. Kuka voittaa useimmiten minipelitähden? Kellä on aina eniten kolikkoja? Montako tähteä pelaaja X on yhteensä kerännyt? Kuka astuu eniten bowser-ruutuihin? Aina laudan jälkeen peli antaa kattavat tilastot pelikerrasta, joten kaikki rahkeet tilastojen tallentamiseen varmasti pelistä jo löytyvät.



Nämä kolme parannusta kun tekisivät, niin saisi Mario Party täydellisyyttä hipovan arvosanan minulta.
 
Ylös Bottom