Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Mario + Rabbids Kingdom Battle

Vastaus: Mario + Rabbids Kingdom Battle

Huomionosoitusjulkaisutraileri:
 
Viimeksi muokattu:
Vastaus: Mario + Rabbids Kingdom Battle

Arvosteluja lukematta, itselle jäänyt kuva ettei ihan helpoimmin lähestyttävä Mario-peli. Siinä piilee myös tämän pelin mahdollinen akilleen kantapää, heikoin piste. Tutulla brändillä voidaan yrittää myydä mitä vain. Flopin vaara vain on silloin korkea, kun myynti ei kohtaa brändille tuttuja odotuksia. Saa nähdä miten Ubisoftin tämän kanssa käy.
 
Vastaus: Mario + Rabbids Kingdom Battle

Vuoropohjaisten ruudukkostrategioiden suurena ystävänä tämä oli ehdoton Day1-ostos. Ehdin puolisen tuntia vasta testailemaan, ja hyvältähän tuo vaikuttaa. Arvostelujen mukaan taistelujärjestelmässä on tarpeeksi syvyyttä, ja haastettakin pitäisi löytyä, joten odotukset ovat ainakin todella korkealla.
 
Vastaus: Mario + Rabbids Kingdom Battle

Onko kellään kuva välillä pysähtynyt 2-3 sekunniksi kesken pelaamisen?
Itsellä noin käy varmaan 2-3 kertaa tunnissa. Ihan sama onko vaan tutkimassa paikkoja, taistelussa tai selaamassa ase listausta.
Googlen avulla löysin joitakin joilla on ollut sama ongelma, mutta kukaan ei tunnu tietävän mikä tuon aiheuttaa tai miten sen saa korjattua.
Joillain ei tuota tapahdu ollenkaan.

Fyysinen versio ja viimeisin patch asennettu ja telkkarin kautta pelaan vaikka ei tuollakaan ilmeisesti merkitystä ole. Tuosta on kärsineet myös ilman telakkaa pelaavat ja digiversion omistajat.
Ainoa yhteinen asia kaikilla on ollut se, että muissa peleissä ei ole ollut ongelmia eli ei tuo oikein voi viallisesta laitteestakaan johtua.
 
Ei minkäänlaista ongelmaa minulla, takana vasta 7+ tuntia ja olen pelannut pelkästään kannettavassa moodissa, digiversiota. Kuulostaa oudolta, toivottavasti ongelma ratkeaa pian.
 
Vastaus: Mario + Rabbids Kingdom Battle

Lopputekstit rullaa ruudulla. Harmi kun mistään ei näe kuinka paljon tuota on pelannut, mutta aika varmasti ylittyi 30 tuntia tänään ja vielä on nelos maailman haasteet kokeilematta ja loput salaisuudet.
Aivan helvetin hyvä peli ja minä en edes tykkää strategia peleistä eikä tämäkään kiinnostanut yhtään ennen kuin katsoin pari arvostelua.
Meno ei kyllästyttänyt missään vaiheessa koska taisteluiden välissä saa aina tarpeeksi tutkia paikkoja.
Ja onhan tuo pirun nättikin.

Season pass menee ostoon jos vaan sisältö on hyvää.
 
Vastaus: Mario + Rabbids Kingdom Battle

Lopputekstit rullaa ruudulla. Harmi kun mistään ei näe kuinka paljon tuota on pelannut, mutta aika varmasti ylittyi 30 tuntia tänään

Konsolin päävalikosta vasen yläkulma ja sun oma profiilikuva. Sen alta profile välilehti ja näkee ympäripyöreät pelitunnit.

Itse käytän kännykällä vielä lisäksi Switch Parental Control softaa, joka tarkoitettu lapsien seurantaan, mutta ite käytän juuri pelituntien tarkempaan seurantaan.
 
Vastaus: Mario + Rabbids Kingdom Battle

^ Näköjään pelannut 45 tuntia tai yli.
Kaikki muu tehty paitsi ne neljä ultimate haastetta joita en edes yritä. Co-op haasteet tuli tehtyä easylla, mutta kyllä niihin silti meni monta tuntia. Hardilla ne kuulemma on melkein yhtä vaikeita kuin ultimate haasteet.
Neljä arkkua puuttuu myös, mutta niitä en jaksa alkaa erikseen etsimään.

Kyllä tämä oli niin hyvä paketti, että voi pitää jopa yhtenä syynä hankkia switch. Lisäksi tämä maksoi verkkiksessä vain 47.95e joten rahoille on todellakin saanut vastinetta.
 
Pelannut tätä varmaan sellaset 6 tuntia yhteensä ja just alkaa world 2. Pakko on vetää jotku battlet easy modella et saa helat täytee kun muuten tulee pataa huolella :D Onko nyt jotain sellasia aseita mihin kannattas kolikoita säästellä?
 
Pelannut tätä varmaan sellaset 6 tuntia yhteensä ja just alkaa world 2. Pakko on vetää jotku battlet easy modella et saa helat täytee kun muuten tulee pataa huolella :D Onko nyt jotain sellasia aseita mihin kannattas kolikoita säästellä?
Yllättävän hankala kyllä. Ensimmäisessä pomossa jo tuli kaksi kertaa turpaan mutta jatkossa sujunut paremmin. Tuntuu että ei osaa hyödyntää noita putkia eikä varautua vielä että vihut käyttää niitä. Jospa se tästä kunhan tottuu.
 
Peli tuli läpäistyä ja fiilikset ovat vähän hot & cold.

Aloitetaan positiivisilla seikoilla. Marion ja Rabbidsin yhteennaittaminen oli tehty onnistuneesti ihan tarinan lähtökohdan suhteen kuin hahmojenkin. Mielestäni Rabbid Peach oli aika hauska hirvitys. Pelimaailma oli myös varsin nätti taiteellisen toteuksen suhteen.

Sitten valituksen aiheisiin ja ikävästi näitä myös löytyy. Ensinnäkin huumori kantoi vain tarinan puoliväliin asti, jonka jälkeen mm. BEEP-O:n dialogi kävi aina vain rasittavammaksi. Toiseksi pelin ensimmäiset kaksi päätasoa (eli viheriö ja sahara) olivat päätä puuduttavan helppoja taisteluiden osalta. Vaikeustaso oli luokkaa South Park: TSoT ja TFBW eli olematon. Vasta kaksi viimeisintä päätasoa alkoivat tarjota haastetta, joskin hyvin maltillisesti. Ymmärrän toki, että Mario + Rabbids lisenseillä varustettu strategiapeli ei ole sieltä haastavimmasta päästä, mutta toistaalta jos haluaa aloittelija ystävällisiä TBS genren pelejä, niin parempiakin vaihtoehtoja löytyy (mm. South Park, Renowned Explorers) kunhan käytössä on Switchin lisäksi PC ja/tai nykykonsolit. Myös pomotaistelut eivät vakuuttaneet. Jokainen (?) näistä noudatti samaa kaavaa, missä pelaajan piti...

...tappaa pomo kolmeen otteeseen. Lisäksi dash, jump ja ainakin osa debuff kyvyistä ei toiminut, koska reasons.

Se on tosin myönnettävä, että pomot (tai ainakin kaksi viimeisintä) tarjosivat oman twistin... joskin nämä gimmickit olivat sieltä vaatimattomista päästä.

Kokonaisuutena ajatellen Mario + Rabbids oli pettymys: 3/5. Jos alla olisi huono päivä ja kalsarit kiristävät olisi arvio mahdollisesti vain 2/5.
 
Sain viimein aikaiseksi pelata sen donkey kong lisärin. Vastahan se yli kaks vuotta on maannut muistikortilla.
Lisäri on melkein väärä nimitys sillä tuo oli melkein jo itsenäinen peli ja aikaakin meni n.8 tuntia kun tutkein paikkoja ja ratkoin ne vapaaehtoiset pulmat vaikka yleensä niistä ei muuta saakaan kuin jonkun kuvan tai biisin.
Sitten on vielä ihan mukava määrä erillisiä haasteita kuten perus pelissäkin.

Donkey Kong oli kyllä hyvä hahmo ja se toi tuoreutta pelaamiseen sillä se voi nostaa ja heittää vihollista päin suojapalikat, hahmot, viholliset ja jopa sen pienen ajoneuvon joka rabbid peachilla on kakkos aseena.
Se voi jopa silloin repiä vihollisen ylös kun siitä näkyy vasta korvat.

Koko lisäri myös alkaa nollista eli vaikka rabbid peach oli jo ennen mukana niin sillekin avataan kaikki taidot uudestaan joka ei sinänsä haitannut kun mä olin jo unohtanut koko pelin mekaniikat muutenkin.
Siksi olikin hyvä, että myös vaikeustaso alkaa helposta ja nousee pikkuhiljaa.
 
Astria Ascendingin arvostelut eivät vakuuttaneet, joten tämä lähti backlogista peluuseen ensin. Toistaiseksi pelitunteja takana varmaankin 5-6h ja oikein hyvältä vaikuttaa tässä vaiheessa. Olisi ollut samassa hengessä jonossa myös Valkyria Chronicles 4 ja XCOM 2 myös, mutta lopulta valinta kohdistui tähän ja varmaankin ihan oikein meni. Kevyttä ja viihdyttävää taktista taistelua tuttujen hahmojen kanssa, kuten pitikin olla. Toki Rabbidsit itselleni tuntematon joukko, mutta tässähän näihinkin tutustuu sitten.

Ostin Gold version pelistä, mutta olen toistaiseksi jättänyt koteloon tuon latauskoodin ja mennyt ihan vaan perusversiolla (ilmeisesti). Kannattaako tuo ladata vasta myöhemmin vai tuoko nuo Goldin lisäosat jotain olennaista myös tuon Donkey Kong lisäosan lisäksi peliin?
 
Viimeksi muokattu:
Ylös Bottom