Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Marvel’s Avengers

  • Viestiketjun aloittaja Poistettu jäsen 3274
  • Aloituspäivämäärä
joo olen itsekkin lähes 100% varma, että tulee olemaan yksi ps plus peleistä tämän vuoden aikana, ja ettå ei voi upgradea ps5 versioon plus versiota
 
Kävin Gigantista kun oli 28 euroa. Tämä yksinpelikampanja on ihan hauskaa mätkettä, ehdottomasti tuon rahan arvoinen vaikka Avengers ei ole sitä itseäni niin kiinnostavaa Marvelia. Hieman yllättäen Kapteeni Amerikalla toistaiseksi kaikkein lysteintä mätkiä kaikkea liikkuvaa.
Tuota GaaS-moninpeligrindausta en varmaan edes kokeile.
 
Tämä olisi saatavilla nyt PS Now-palvelusta 5.7.2021 asti. Itse taidan suosiolla odottaa Game Pass-versiota.
 

"
Crystal Dynamicsin ja Eidos Montrealin live service -peli Marvel's Avengers julkaistiin elokuussa 2020, ja menestys ei ole ollut sitä, mitä teokselta odotettiin. Gamereactorin arvion pääsee lukemaan täällä. Tällaisten pelien ehkä se tärkein yksittäinen rooli on luovalla ohjaajalla, ja juuri sen Marvel's Avengers on nyt menettänyt.

Shaun Escayg on nostanut kytkintä, ja siirtynyt sujuvasti The Last of Us ja Uncharted-peleistään tunnetulle Naughty Dogille. Siirtyminen sujui kitkatta siksi, että aiemmin Shaun Escayg toimi ohjaajana pelissä Uncharted: The Lost Legacy."

Vieläköhän Squarella riittää uskoa tähän projetkiin vaiko kokeeko Anthemin kohtalon, ite voisin kokeilla jos tulee joskus johonkin tilauspalveluun mutta muuten ei mielenkiinto ole tätä peliä kohtaa kovin suuri.

Ehkä peli voiskin olla mukavaa viihdettä jos kaverien kanssa pelaisi kuin olisi Avengersit ja antaisi Thanokselle kunnon selkäsaunan.
 
Tänään tuli tämän tarina pelattua läpi ja vajaat 15 tuntia siinä meni. Tuosta ajasta kolme viimeistä tuntia oli sitä Avengers meininkiä mitä halusin tämän olevankin, joten miinukselle jäätiin suurimmalta osin, eikä tarinakaan ollut kovinkaan kummoinen. Thor ja Captain America olivat omat suosikit ja se voi johtua siitä, että niillä tuntui, kun olisi pelannut tuota uusinta God of Waria :)

Jos tälle jatkoa tulee, niin toivon että ottaisivat vaikka mallia Insomniacin Spider-Manista, eivätkä tekisi games as service peliä loottibokseilla, vaan kunnon tarinavetoisen pelin.

Kamala on edelleen todella tylsä hahmo omasta mielestä ja aina, kun sain mahdollisuuden, niin pelasin jollakin muulla.

Läpipeluun jälkeen tuli poistettua peli ja vapautettua tuo 76 gigaa paremmille peleille.
 
Ja sitten ylihuomenna kuitenkin julkaisevat jonkin kaikkea parantavan Super Ultra Mambo-Tango-Foxtrot -päivityksen, jonka takia joudut lataamaan pelin uudestaan. :)
Meikäläisen tuurilla tuo on hyvinkin mahdollista :D
 
Ja sitten ylihuomenna kuitenkin julkaisevat jonkin kaikkea parantavan Super Ultra Mambo-Tango-Foxtrot -päivityksen, jonka takia joudut lataamaan pelin uudestaan. :)
Näiden "uutuuspelien" kodalla itse melkein järestään alkanut odottamaan sen vuoden ennen niiden pelaamista.
Sitten on luultavasti kaikki mahdolliset peliä parantavat päivitykset ja lisäosat ilmestyneet.
Moninpelit ovat sitten asia erikseen.
 
Mikäköhän on tilanne pleikkarilla Spider-Manin kanssa, kun ei ole tainnut kuulua mitään vieläkään?
 
Johonkin uuteen asiakkaiden kusetukseen?
Mielenkiinnolla kuulisin enemmän sinulta mitenkä Sony on mielestäsi kusettanut asiakkaita.

Mielestäni meinaan tekevät oikeinkin hyvää duunia pelaajiensa vuoksi ja varmaan tämän takia pleikkarillakin brändinä menee paremmin kuin koskaan. Vai oliko tämä viestisi jonkinlainen viittaus siihen kuinka ovat "kusettaneet" Hämiksen pois muilta alustoilta? Jos näin niin ihmeellisen kova reagointi asiaan puhumattakaan siitä onko "kusetus" edes oikea termi tässä kohtaa.
 
Viimeksi muokattu:
Mielenkiinnolla kuulisin enemmän sinulta mitenkä Sony on mielestäsi kusettanut asiakkaita.

Mielestäni meinaan tekevät oikeinkin hyvää duunia pelaajiensa vuoksi ja varmaan tämän takia pleikkarillakin brändinä menee paremmin kuin koskaan. Vai oliko tämä viestisi jonkinlainen viittaus siihen kuinka ovat "kusettaneet" Hämiksen pois muilta alustoilta? Jos näin niin ihmeellisen kova reagointi asiaan puhumattakaan siitä onko "kusetus" edes oikea termi tässä kohtaa.
Niin no, sinun mielestäsihän Sony ei koskaan tee mitään väärin, ja heidän tökerötkin toimensa asiakkaita kohtaan puolustelet varmasti mitä mielikuvituksellisimmilla tavoilla.

Mutta selvennän nyt toki, että kommenttini liittyi ensisijaisesti tuohon sinun heittoosi, että Sony ottaisi jo hämisyksinoikeudesta maksamansa rahat ulos ja vaikuttaisi omalta osaltaan siihen, että hämis-matskua ei mahdollisesti tulisi lainkaan pleikkarille. Tämähän olisi toki täyttä kusetusta, koska kuluttajille on aktiivisesti markkinoitu, että hämis tulee nimenomaan yksinoikeudella pleikkarille. Ja tottakai tältä pohjalta ainakin osa kuluttajista on tehnyt sen ratkaisun, että on ostanut Marvel’s Avengersin sitten pleikkarille, vaikka muitakin alustoja olisi käytössään. Kusetustahan tuossa olisi joka tapauksessa se, että asiakkaille on nimenomaan Playstationille luvattu jotakin ja otettu kuluttajien rahat toki mielellään vastaan, mutta sen jälkeen ei löydy kiinnostusta hoitaa markkinoimansa asia luvatunlaisesti kuntoon.

Toki tässähän olisi aivan samankaltainen lähestymistapa kuin on ollut esim. Playstation-konsoleiden suunnittelussa. Paljon puhuttu CMOS-patteri skandaalihan on se mihin tässä erityisesti viittaan. Eli toki kuluttajien rahat ovat Sonylle kelvanneet konsoleiden ja pelien muodossa, mutta konsolin suunnittelussa ei ole välitetty pätkääkään siitä, että asiakkaat pystyisivät käyttämään Playstation-konsoleitaan ja niille ostamiaan pelejä, niin kauan kuin laitteet vain suinkin käytössä kestävät. Ongelma vain korostuu, kun Sony ei halunnut panostaa taaksepäin yhteensopivuuteen PS3:een liittyen.

Ja kun ongelma on asiaa aktiivisten asiakkaiden toimesta huolella tutkittu ja otettu esille Sonyn suuntaan, niin Sony ei ole asiaa vaivautunut edes kommentoimaan. Toki Sonyn asiakkaita kohtaan ällöttävän ylimielinen pääjohtaja Jim Ryan on todennut, ettei hän pidä vanhoista peleistä, eivätkä Sonyn osalta halua niiden tukemiseen keskittyä.

Asiakkaiden kusetus näkyy toki monenlaisessa muussakin muodossa. Siihen kategoriaan menee sekin, että uusi konsoli tupataan julkaisemaan aivan vajaalla ja puutteellisella käyttiksellä ja jopa hardwaren osalta niin olennainen asia kuin kovolisätilan toimiminen, saatavuus ja yhteensopivat SSD-tuotteet on jätetty yli puoleksi vuodeksi PS5:n julkaisun jälkeen täysin hämärän peittoon. Kuluttajien rahat siis kelpaavat ennakkoon, mutta vastineen tarjoaminen voidaan Sonyn mielestä tehdä silloin kun se heille nyt vain sattuu sopimaan, jos edes silloinkaan.

Todellisuudessa nuo mainitut asiat pitäisi hoitaa niin, että ne olisivat aivan eri tavalla kunnossa heti silloin kun konsolia aletaan myydä.

Sanoisin, että tietynlaiseksi asiakkaiden kusettamiseksi tai ainakin pettämiseksi rinnastettavaa toimintaa Sonylta on myös se, että myynniltään varsin hyvin menestynyt peli, eli Days Gone, joka on myös ollut nimenomaan pelaajien keskuudessa erittäin pidetty peli, on nyt Sonyn toimesta ilmoitettu, ettei pelistä aiotakaan tehdä lainkaan jatko-osaa, jota käytännössä pelin juonen pohjalta voisivat asiakkaat kuitenkin perustellusti odottaa.

Ja tämä kuvio on nyt perusteltu sillä, että Sonyn lippulaivasudion Naughty Dogin jo kertaalleen uudelleenlämmitellylle TLoU1:lle pitää taas kerran tehdä uudelleenlämmittely, ja Naughty Dogille halutaan sitten väkisin siirtää apuun Days Gonea kehitellyt Bend-studio, joka on selkeästi ilmaissut halunsa kehittää nimenomaan Days Gone 2:n. Tämä kuviohan on jo ehtinyt johtaa Bendin avainhenkilöiden irtisanoutumisen.

Kyllähän näitä vastaavia esimerkkejä löytyisi muitakin, mutta tässä nyt ehkä niitä räikeimpiä. Sinänsä Sonyn brändi on jo alkanut ottaa jonkin verran hittiä juuri näistä asioista johtuen. Ei se toki vielä tässä konsolisukupolvessa tule merkittävästi näkymään, mutta jos Jim Ryan saa jatkaa tuota ikävää asiakkaita ylenkatsovaa suhtautumista ja toimintatapaa Sonyn peräsimessä, niin kyllä Sonylla on näköpiirissä Nokian matkapuhelinkuvioiden kaltainen romahdus.
 
Viimeksi muokattu:
Ilmainen trial jaossa jota voi pelata vkl ajan, täytyy pistää testiin josko se olis sen arvoinen että muutaman roposen siihen joskus laittais. Eteneminen siirtyy kokoversioon.
 
Ilmainen trial jaossa jota voi pelata vkl ajan, täytyy pistää testiin josko se olis sen arvoinen että muutaman roposen siihen joskus laittais. Eteneminen siirtyy kokoversioon.
Näköjään oli ihan PS5 testattavana, kun yleensä näissä on vain PS4-versio saatavilla trialiin. Täytyy kokeilla vklpna.
 
Näköjään oli ihan PS5 testattavana, kun yleensä näissä on vain PS4-versio saatavilla trialiin. Täytyy kokeilla vklpna.

Kokeilin PS5 ja on kyllä upean näköistä menoa, grafiikat on ihan viime sukupolven top tasoa, ei hajua paljon tätä on viilattu 60 FPS lisäksi, peli myös pyörii todella tasaisesti ainakin alussa. Varmaan jonku pari tuntia pelasin ja maistui kyllä todella hyvälle, viime kosketus oli PC betasta joka jätti karvaan maun suuhun surkean teknisen toteutuksen ansiosta, uusilla konsoleilla toimii loistavasti.

Tiedän kyllä että tämä tarina puoli ei jatku alkua pidemmälle näin vahvana ja kun ruvetaan tekemään niitä itseään toistavia open world tehtäviä ja muita juttuja niin katsotaan pitääkö imu yhtä vahvasti, pelin gameplay on kyllä pirun hauska.

Joka hahmollekkin varmaan parikymmentä eri asua, tiedä sitten miten niitä saa auki ilman rahaa.
 
Viimeksi muokattu:
Näköjään oli PC:lle myös ilmainen trial, lataukseen meni. Beta ei toiminut ainakaan silloin itsellä kunnolla kun oli 1080 näyttiksenä, mutta nyt kun 3080 niin ehkä toimii. Tosin eihän toi peli mikään erikoinen ainakaan betassa ollut.
 
Ylös Bottom