mastakillah1988 - suomenkielisiä pelivideoita ja tahatonta komiikkaa

Masta

Active Member
DBD:n Demise Of The Faithful-lisäri on julkaistu ja peliin putkahti taas uusi killer, survivor sekä kartta. Tänään laitetaan testiin myrkyllinen Plague ja vieraillaan samalla myös uudessa kentässä. Ensi kerralla paneudutaan tarkemmin uuteen Jane Romero -survivoriin.

 

Masta

Active Member
Tänään DBD:ssä laitetaan luvatusti testiin uusi survivor: Jane Romero. En jaksanut nauhoitella perkeistä erikseen mitään esittelyä, joten hoidin homman klassisesti teksti-ikkunoiden välityksellä.

 

Masta

Active Member
Tällä viikolla Dead By Daylightissa koetaan se "ultimaattinen haaste", kun inhottava häiriö peittää lähes koko näkökentän. Mikäli tämmöinen bugi tulee pelissä vastaan, niin ei auta kuin mennä muiden mukana ja rukoilla DBD:n jumalilta armoa.

 

Masta

Active Member
Viime viikon video oli näköjään unohtunut pudottaa tänne. Videolla siis "parhaita paloja" viime viikkojen striimeistä sekä yksi vanha matsi arkistojen kätköistä :)

 

Masta

Active Member
DBD-kehittäjä Behaviour pudotti peliin äskettäin toisenkin uuden surviorin: Evil Dead-sarjasta tutun Ashley J Williamssin. Tänään paneudutaan tarkemmin Ashin uniikkeihin perkkeihin ja luodaan vilkaisu myös uuteen "Endgame Collapseen", joka saapuu peliin lähiaikoina mid-chapter -päivityksen yhteydessä!

 

Masta

Active Member
Pääsiäinen tuli ja meni, eli ole aivan ajan hermoilla teeman kanssa, mutta menkööt. Hypättiin kaveriporukassa pääsiäisvapailla taas DBD:n vietäväksi ja kuin kohtalon sanelemana vastaan tuli The Huntress -pupujussikkaa vieläpä useampaan otteeseen. Pelit näkyy videolta, joten eipä tässä muuta kuin hyvää vappua ja alkavaa toukokuuta! :)

 

Masta

Active Member
The Forest -seikkailu saa taas jatkoa, kun astelemme kaverini kanssa pitkästä aikaa mutanttisaarelle. Tarkoituksena on sukeltaa luolaverkoston uumeniin ja etsiä parempia varusteita. Saa nähdä miten poikien käy.

 

Masta

Active Member
Forest-viikon jälkeen palataan kiinni rutiineihin, eli DBD:tä olisi taas luvassa. Tänään törmätään kaverin kanssa melko inhottaviin killereihin, jotka haluavat syystä tai toisesta face-camppia hookkeja :(

 

Masta

Active Member
Eilen tosiaan tuli putkautettua ensimmäinen video uudesta Endgame Collapsesta. Kuten thumbnail-taiteesta voi huomata, niin 10 000 tunnin Paint-harjoitukset eivät ole menneet hukkaan

 
Ylös Bottom