mastakillah1988 - suomenkielisiä pelivideoita ja tahatonta komiikkaa

Masta

Active Member
DBD:n Demise Of The Faithful-lisäri on julkaistu ja peliin putkahti taas uusi killer, survivor sekä kartta. Tänään laitetaan testiin myrkyllinen Plague ja vieraillaan samalla myös uudessa kentässä. Ensi kerralla paneudutaan tarkemmin uuteen Jane Romero -survivoriin.

 

Masta

Active Member
Tänään DBD:ssä laitetaan luvatusti testiin uusi survivor: Jane Romero. En jaksanut nauhoitella perkeistä erikseen mitään esittelyä, joten hoidin homman klassisesti teksti-ikkunoiden välityksellä.

 

Masta

Active Member
Tällä viikolla Dead By Daylightissa koetaan se "ultimaattinen haaste", kun inhottava häiriö peittää lähes koko näkökentän. Mikäli tämmöinen bugi tulee pelissä vastaan, niin ei auta kuin mennä muiden mukana ja rukoilla DBD:n jumalilta armoa.

 

Masta

Active Member
Viime viikon video oli näköjään unohtunut pudottaa tänne. Videolla siis "parhaita paloja" viime viikkojen striimeistä sekä yksi vanha matsi arkistojen kätköistä :)

 

Masta

Active Member
DBD-kehittäjä Behaviour pudotti peliin äskettäin toisenkin uuden surviorin: Evil Dead-sarjasta tutun Ashley J Williamssin. Tänään paneudutaan tarkemmin Ashin uniikkeihin perkkeihin ja luodaan vilkaisu myös uuteen "Endgame Collapseen", joka saapuu peliin lähiaikoina mid-chapter -päivityksen yhteydessä!

 

Masta

Active Member
Pääsiäinen tuli ja meni, eli ole aivan ajan hermoilla teeman kanssa, mutta menkööt. Hypättiin kaveriporukassa pääsiäisvapailla taas DBD:n vietäväksi ja kuin kohtalon sanelemana vastaan tuli The Huntress -pupujussikkaa vieläpä useampaan otteeseen. Pelit näkyy videolta, joten eipä tässä muuta kuin hyvää vappua ja alkavaa toukokuuta! :)

 

Masta

Active Member
The Forest -seikkailu saa taas jatkoa, kun astelemme kaverini kanssa pitkästä aikaa mutanttisaarelle. Tarkoituksena on sukeltaa luolaverkoston uumeniin ja etsiä parempia varusteita. Saa nähdä miten poikien käy.

 

Masta

Active Member
Forest-viikon jälkeen palataan kiinni rutiineihin, eli DBD:tä olisi taas luvassa. Tänään törmätään kaverin kanssa melko inhottaviin killereihin, jotka haluavat syystä tai toisesta face-camppia hookkeja :(

 

Masta

Active Member
Eilen tosiaan tuli putkautettua ensimmäinen video uudesta Endgame Collapsesta. Kuten thumbnail-taiteesta voi huomata, niin 10 000 tunnin Paint-harjoitukset eivät ole menneet hukkaan

 

Masta

Active Member
Dead By Daylight -sarjani täyttää pyöreitä, joten juhlistetaan tätä hieman normaalia pidemmällä videolla! :)

 

Masta

Active Member
Viikko DBD:ssä on ollut kivinen, sillä inhokki-killerini Freddy tuli vastaan useaan kertaan. "Freddy rework" on kuitenkin tulossa, mikä toivottavasti tekee vanhasta villapaitaburgerista mukavamman vastustajan tulevaisuudessa.

 

Masta

Active Member
Kesä, kärpäset jne. Rainbow Six Siegen tuore Phantom Sight -dlc saapui tänään ja peliin putkahti taas kaksi uutta operaattoria sekä re-workattu mappi. Yytsi videolta tarkemmat infot uusista oopuista ja näe, kuinka kankeasti paluu Siegen pariin sujui!

 

Masta

Active Member
DBD saa tänään (ehkä?) uuden killerin, mutta ei tutustuta siihen vielä tällä kertaa. Lähdettiin nimittäin poikain kanssa kolmeen pekkaan korjaamaan muutamat generaattorit. Oikein mukavaa ja turvallista juhannusta jo näin etukäteen! :)

 

Masta

Active Member
Dead By Daylightissa on tänään tarjolla poikkeuksellisen huikeita matseja. Luvassa on kokoelma raudanlujaa tiimityötä, eeppisiä pakenemisia sekä tietysti hyvää ja huonoa tuuria. Mukaan mahtuu myös yksi DBD-historiani pisimmistä matseista.

 

Masta

Active Member
Paljon sitä on toivottu, joten tässä tulee. Nimittäin The Ghost Face -gameplayta. Haamulärvi tarjosi heittämällä koko DBD-historiani huonoimman bloodweb-upgraden, mutta ei siitä tässä sen enempää.

 

Masta

Active Member
Tänään otetaan vielä jälkilämmöt Ghost Facesta ja vedetään muutamat survival-erät kavereiden kanssa. Kohdattiin kunnon camper-hillbilly sekä sangen nykyaikainen Nurse, joka näytti osaavan myös nuorisotrendien mukaiset coolit temput :eek:

 

Masta

Active Member
Siege on pyörinyt koneessa useasti viime aikoina, joten luonnollisesti arkistoista löytyy nyt pelistä reilusti materiaalia. Väsäsinpä siis tämmöisen kokoelman, niin saadaan vähän vaihtelua ainaiselle DBD:lle :)

 

Masta

Active Member
Mulla on ollut välillä tapana sieppailla PS4:n kaapparilla satunnaisia hauskoja pätkiä talteen. Ajattelin tyhjentää konsolini kovalevyn kaikista clipeistä ja niistähän rakentui aika näppärä puolituntinen! 

Masta

Active Member
Taas olisi tarjolla sitä "tutumpaa" DBD:tä, eli muutamat matsit kera kaverien. Kuten päivän videolta voimme havaita, niin ystäväni ei selvästikään kunnioita endgame collapsea riittävästi ja saa maksaa tästä kalliin hinnan

 

Masta

Active Member
Elokuun puolella mennään vahvasti ja kesälomat ovat monella jo loppusuoralla. Tuskaa lievitetään uudella DBD-videolla ja tänään otetaan muun muassa muutamat Spirit-erät!

 
Ylös Bottom