mastakillah1988 - suomenkielisiä pelivideoita ja tahatonta komiikkaa

Masta

Active Member
DBD:n Demise Of The Faithful-lisäri on julkaistu ja peliin putkahti taas uusi killer, survivor sekä kartta. Tänään laitetaan testiin myrkyllinen Plague ja vieraillaan samalla myös uudessa kentässä. Ensi kerralla paneudutaan tarkemmin uuteen Jane Romero -survivoriin.

 

Masta

Active Member
Tänään DBD:ssä laitetaan luvatusti testiin uusi survivor: Jane Romero. En jaksanut nauhoitella perkeistä erikseen mitään esittelyä, joten hoidin homman klassisesti teksti-ikkunoiden välityksellä.

 

Masta

Active Member
Tällä viikolla Dead By Daylightissa koetaan se "ultimaattinen haaste", kun inhottava häiriö peittää lähes koko näkökentän. Mikäli tämmöinen bugi tulee pelissä vastaan, niin ei auta kuin mennä muiden mukana ja rukoilla DBD:n jumalilta armoa.

 

Masta

Active Member
Viime viikon video oli näköjään unohtunut pudottaa tänne. Videolla siis "parhaita paloja" viime viikkojen striimeistä sekä yksi vanha matsi arkistojen kätköistä :)

 

Masta

Active Member
DBD-kehittäjä Behaviour pudotti peliin äskettäin toisenkin uuden surviorin: Evil Dead-sarjasta tutun Ashley J Williamssin. Tänään paneudutaan tarkemmin Ashin uniikkeihin perkkeihin ja luodaan vilkaisu myös uuteen "Endgame Collapseen", joka saapuu peliin lähiaikoina mid-chapter -päivityksen yhteydessä!

 
Ylös Bottom